• Simona
  16.03.2023
  Vreau să fac cunoscut de fiecare dată minunile pe care Sfantul meu drag Nectarie le face cu mine şi familia mea. Băiatul meu cel mic de 8 ani avea cheile de la casă în ghiozdan şi după şcoala venea singur acasa.Inainte de Craciun cu 2 săptămânii nu mai avea cheile.Locuim īntr-o casă cu înca 4 Familii.Citind in fiecare zii acatistul Sfantului in drum spre serviciu nu mi-am pierdut nădejdea si eram singura ca le vom găsi.
  Intr-o sambata seara ,baiatul cel mare vorbea la telefon cu o vecina dacă el si-a pierdut cheile?. In ghiozdanul baiatului vecinei în sertarul unde se pune Sticla de apa erau cheile.... scria numele si adresa pe breloc si asa facuse legatura,noi locuim la Nr.5 şi ei la numarul 2 pe aceeași stradă in Germania. Doar sfantul a facut minunea.
  O alta minune tot cu Sfantul Nectarie ,m-a ajutat sa imi schimb serviciul mai aproape de casa. Faceam naveta o ora jumatate dus si tot atâta inapoi.Pe autobuz aveam timp sa citesc acatistul .
  Din Iunie voi avea de mers doar 5 statii de Autobahn.Multumesc inca o dată Sfantului pentru ajutor.
  El aude rugăciunea de fiecare data,doar noi trebuie sa avem răbdare şi să nu ne pierdem credința.
  Multumesc încă o dată Sfinte Nectarie,mare făcător de minuni.
  Andreea
  16.03.2023
  Mulțumesc Sfantului Nectarie ca ma ajutat sa raman insarcinata. Am fost pe 9 noiembrie la biserica din Iași la ziua lui și m-am rugat sa raman insarcinata, am început sa citesc acatistul Sfantului și pe 9 decembrie mi-a ieșit testul de sarcina pozitiv. Multumesc Sfantului ca ma scapat și de chistul ovarian care îl aveam și alte analize care îmi ieșise rau. Acum mi-au ieșit toate analizele bine și am aflat ca voi avea o fetita. Multumesc Sfinte Nectarie!
  A.
  16.03.2023
  Mulțumesc Sfantului Nectarie ca ma ajutat sa raman insarcinata. Am fost pe 9 noiembrie la biserica din Iași la ziua lui și m-am rugat sa raman insarcinata, am început sa citesc acatistul Sfantului și pe 9 decembrie mi-a ieșit testul de sarcina pozitiv. Multumesc Sfantului ca ma scapat și de chistul ovarian care îl aveam și alte analize care îmi ieșise rau. Acum mi-au ieșit toate analizele bine și am aflat ca voi avea o fetita. Multumesc Sfinte Nectarie!
  G.
  16.03.2023
  Buna seara, Am promis ca voi da mărturie despre ajutorul Sfantului Efrem, Sfantului Nectarie, Maicii Domnului Panthanasa,Sfantului Cuvios Gherontie cel nebun după Hristos. In luna ianuarie a acestui an mai exact pe 2 ianuarie am aflat ca sotul meu este suspect de tumora testiculara diagnostic confirmat o zi mai târziu pe 3 ianuarie, moment în care ni s-a spus ca acel testicul trebuie scos cât mai repede. Mentionez ca era după sărbători însă cu ajutorul Sfinților totul a decurs foarte repede, medicii oe care ni i-a scos în cale astfel ca în data de 6.01 era operat și testiculul îndepărtat.
  Rezultatele histopatologic la fel de repede au venit în condițiile în care durează 2-3 saptamani, noi l-am avut după câteva zile. S-a confirmat diagnosticul și s-a decis sa facă 4 cure de chimioterapie (eu nu am fost deloc impacata). După ce m-am rugat Sfinților sa ne dea un semn ce sa facem cu chimioterapia la nici o saptamana sotul meu a intrat în aplazie (i s-a făcut foarte rau tot sistemul lui imunitar a fost la pamant) în acel moment am decis sa oprim tratamentul.
  La 1 luna ni s-a cerut sa refacem markerii tumorali iar aici s-a întâmplat minunea markerii sunt în limite normale unde înainte de intervenție erau 383 acum sunt 2. Dam Slava lui Dumnezeu pentru toate și ne rugam Sfinților sa ne ajute în continuare.
  Elena
  18.03.2023
  Incep prin a multumi tuturor puterilor ceresti , Sfantului Nectarie, Sfintei Xenia, Sfantului Efrem pentru tot ajutorul dat, m-au ajutat in multe momente din viata mea, boli, operație, probleme cu serviciul, trebuie doar sa ne rugam cu credinta, am simțit ajutorul mereu, asa ca dragi credinciosi nu deznadajduiti dacă ceva nu s-a implinit înseamnă ca a fost cu un scop, oameni dragi sfintei nostri dragi sunt prietenii nostri nu ne lasă.
  Mariana
  18.03.2023
  L-am gasit pe Sfantul Nectarie acum 8 ani, m-am rugat de atunci aproape in fiecare zi Sfantului dar de cativa ani stau de vorba cu El si ii citesc Acatistul in fiecare dimineata cand ma trezesc. Inainte de a adormi ma rog iarasi, il rog sa ma ajute pe mine si familiar mea. Inainte de a iesi din casa ii dau cu mir pe copii, daca sunt raciti, ii doare burta sau orice altceva ii dau iarasi cu mir. Sfantul Nectarie are grija de noi, il iubesc mult, il simt aproape desi am momente cand nu cred de ajuns si pentru asta imi e rusine dar cu toate aceea astea il implor sa ma ierte si sa nu ne lase. Intr-o zi cand unul din copii tusea. M-am rugat cu lacrimi sa ii opreasca tusea si dupa cateva minute a incet sa tuseasca. Cred Doamne ajuta necredintei mele. Sfantul Nectarie fi alaturi de noi pacatosii si nu ne lasa.”
  Alexandra
  18.03.2023
  Dumnezeu să aibă grijă de fiecare dintre noi! Le mulțumesc din suflet Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nectarie, părintelui Arsenie Boca, ca ne-au ajutat să ne achiziționam o locuință a noastră, o căsuța a noastră pe acest pământ. Ei o sa fie de acum pana la sfârșitul vieții piatra de temelie a casei.
  Domnul sa ne ajute tuturor!
  Loredana
  18.03.2023
  Doamne ajuta! Mulțumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfântului David din Evia, Sfântului Nectarie, Sfântului Nicolae, Sfântului Spiridon, Sfântului Ioan Rusul , Sfântului Efrem și tuturor Sfinților care au fost alături de fetita mea. Ea a căzut la ora de sport, s-a lovit la cap, dar investigațiile au arătat ca, nu are nici o problema.
  M.
  18.03.2023
  Buna seara, am promis sa dau marturie de ajutorul primit de la Sfantul Nectarie, Sfantul Pantelimon, Sfantul Efrem cel Nou, Maica Domnului pentru mama mea. Saptamana trecuta joi seara a trecut printr-o ameteala care a tinut-o la pat, in cele din urma a decis sa mearga la spital, de acolo urmand sa fie trimisa la municipiu pentru investigatii suplimentare. Vreau sa multumesc tuturor Sfintilor pentru ca au fost alaturi de ea si au intarit-o, nu i s-a gasit nimic in urma investigatiilor. Atunci am atins o batistuta de o particica din moastele Sfantului Pantelimon care erau la o biserica de pe langa spital si o mai poarta pe cap din cand in cand. Stiu ca este protejata mereu. Domnul fie Laudat!
  Iuliana
  19.03.2023
  Vreau sa mulțumesc Maicii Domnului și Sfinților Nectarie și Efrem Cel Nou m-au ajutat in urma cu o zi. Ma simțeam destul de rau și mă gândeam cu groază că va veni noaptea și nu știu ce voi face. Cu greu am inceput să mă rog și puțin câte puțin am inceput să mă simt mai binișor.Usor am adormit după miezul nopții, până dimineața mă simțeam deja mai bine. Dau slava lui Dumnezeu pentru toate și Sfinților pentru mijlocire și ajutor.
  Ann
  19.03.2023
  Multumesc dragilor si grabnic ajutatorilor Sfinti Nectarie, Efrem cel Nou, si Sfintei Paraschiva pentru ca am reusit sa scap de o alergie foarte puternica pentru care nu gaseam remediu. Cu recunostinta si smerita plecaciune!
  Alexandra
  19.03.2023
  Doresc sa multumesc din nou si din nou, intreaga viata Sfintilor nostri dragi pentru tot ajutorul oferit. Azi noapte pe la 00 si cateva minute m-am trezit cu o durere de cap groznica, mai ales pe partea dreapta si radia catre cervicala si omoplati, plus o stare de neliniste, frisoane, durere abdominala si de spate. Am mers direct la camara, am luat 3 inghitituri de Agheasma Mare, apoi am mers la candela de unde am luat putin ulei si m-am uns pe zonele dureroase. Nici nu am inceput bine Acatistul Sfantului Nectarie, ca deja ma linistisem atat de bine ca dupa ce am terminat de citit, am adormit bustean pana dimineata. Nu exista pe lumea asta medicament mai bun decat rugaciunea si cele duhovnicesti.
  Iuliana
  19.03.2023
  Cât de minunați sunt Sfinții și cât de necredincioși sunt unii dintre noi. Nu știu de ce, dar imediat îmi pierd nădejdea și ma gândesc ca sunt alți oameni care chiar au nevoie de ajutorul sfinților. Însă îmi era foarte rău și am promis ca voi mărturisi ajutorul. M-am rugat sfântului Nectarie și sfântului Efrem cel Nou sa ma ajute sa ma vindec repede și așa a și fost. A doua zi eram mult mai bine și starea mea de sănătate pare ca se îmbunătățește. Bucură-te, Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni! Bucură-te, Sfinte părinte Efrem, de-a pururi fericite!
  Adina
  21.03.2023
  Sfantul Ierarh Nectarie este ocrotitorulgrupei mele de la gradinita si cel care mi-a dat acest post. Am avut saptamana trecuta o asistenta la clasa care nu a iesit deloc bine ca nici eu nu mi-am facut treaba cum trebuie ca nu stiu sa leg teoria de practică dar si copiii au fost agitati. M-am simtit tare prost si ma bucut ca doamnele nu m-au luat mai tare asa cum meritam caci eu vreau sa fac cum este foarte bine. Alaturi imi sunt si Maica Domnului, Sfantul Antonie cel Mare, Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Spiridon, Sfanta Irina din Hrisovalant. Sfantul Ioan Rusul il ajuta pe tata sa isi revina dupa o operatie de stomac si este alaturi de noi cu toti ceilalti Sfinti. Mulțumesc.
  Alina
  21.03.2023
  Mulțumesc Sfintilor mei dragi, Sfantul Nectarie, Sfantul Cuvioasa Paraschiva, Sfantul Efrem cel nou și tuturor celor ce ii port in rugăciune pentru ajutorul de fiecare zi (îmi alina durerile trupești și sufletești și pot face fata zilei in curs). Sa nu ii uitam ca sunt prietenii noștri și impreuna sa dam Slava lui Dumnezeu și Maicutei.
  Rodica
  21.03.2023
  În urmă cu 2 ani fiului meu cel mic i s-a pus diagnosticul de sindrom hemolitic uremic și am ajuns la ATI, la spitalul Louis Țurcanu din Timișoara. După o săptămână de hemodializa, băiatul nu a răspuns tratamentul, iar starea lui s-a înrăutățit făcând septicemie. Părinții mei împreună cu soțul și sora mea au vorbit cu preotul Mănăstirii Nandru din județul nostru, din Hunedoara. La finalul discuție preotul le-a dat ulei din candela Sfantului Nectarie și le-a spus ca trebuie neapărat sa ajungă la pacient pentru a interveni Dumnezeu și a nu mai suferi copilul.
  Seara uleiul a ajuns la noi, am uns copilul în zona rinichilor, asa cum ne-a sfătuit preotul, iar dimineața am avut surpriza căci rinichii au inceput sa funcționeze. Incet încet si-a revenit spre uimirea medicilor din spital. La alte 7 zile, a făcut edem pulmonar cu convulsie, dar și de aceasta dată am scăpat cu bine. După 23 de zile de internare, medicii ne-au lăsat acasă spunandu-ne la externare ca este o minune de la Dumnezeu și de la sfinții la care ne-am rugat pentru ca ei au văzut acest copil pe punctul de a pierde lupta cu viata de 2 ori. La doar o săptămână ne-am întors la control cu speranța ca rinichii să funcționeze în proporție de 75%. Spre uimirea medicilor ei au funcționat în totalitate și am fost întrebați ce am făcut pentru refacerea copilului acasă.
  Le-am spus ca am continuat sa ne rugam cu toții pentru sănătatea lui la aceiași oră. Pe toată perioada internării s-au făcut rugăciuni în bisericile din jud. Hunedoara, iar familia împreună cu prietenii se rugau pt sănătatea lui la ora 21, indiferent de locul în care se aflau. Pe toată perioada internării am fost îndrumați de preotul spitalul Gabriel Marineasa sa ne rugăm la Maica Domnului și la alți sfinți pentru a interveni pentru noi. La prima vizita a preotului, după rugăciunea adusa lui Tudor mi-a povestit ca de 3 zile i s-au umflat picioarele și crede ca are probleme cu rinichi, deși picioarele i se destumflasera dupa primirea telefonului de la noi.
  Apoi m-a întrebat de ce suferă copilul, i-am spus ca nu funcționează rinichii, iar acesta m-a îndrumat sa ma rog mai mult căci crede ca picioarele lui au fost un semn că copilul se va vindeca. Eu văzusem afișul cu nr preotului în urma cu 3 zile (de atunci acestuia i s-au umflat picioarele) și ma gândeam ca ar trebui sa-l rog sa treacă pe la noi. Au mai trecut câteva zile și am primit iarăși vizita aceluiași preot. Tudor era mai bine, dar a luat Sfânta împărtășanie cu greu. La ieșirea preotului din salon, acesta s-a întors de 3 ori din usa și s-a uitat cu mila la Tudor care era în pat într-o stare mai buna de sănătate decat prima dată. La a treia întoarcere acesta mi-a spus:"Rugati-va în continuare doamna căci mai este nevoie de multa rugaciune".
  La câteva zile Tudor a făcut edemul pulmonar cu convulsie. La a treia vizita făcută de preot l-am întrebat dacă simte ceva legat de noi, căci am impresia ca el a simțit necazul ce ni se va întâmpla. Acesta mi-a spus ca Dumnezeu comunica prin oameni și poate mi-a adresat acele vorbe, nu știa exact ce a vorbit cu mine. Mi-a spus ca in cursul săptămânii vom ajunge bine acasă cu ajutorul lui Dumnezeu dar să continuam sa ne rugăm. La câteva zile am fost mutați pe secția de nefrologie pentru ca starea lui Tudor se îmbunătățise si nu mai era nevoie de tratament, dar pt a putea fi externati mai trebuia sa ramanem 3 zile. Ajunși în salon, Tudor a adormit iar eu am început sa plâng deoarece simțeam ca nu mai pot rezista cele 3 zile cu încărcătură emoțională ce o aveam. În câteva minute usa salonului s-a deschis și a intrat preotul.
  A zis ca a avut ceva treaba în oraș și a simțit ca trebuie sa treacă pe la noi, ne-a cautat pe secția ATI și a aflat unde suntem. Ne-a miruit, m-a încurajat ca nu mai e mult și plecam acasă sănătoși și a plecat în grabă pentru a nu fi văzut căci nu avea voie sa între în spital fiind în perioada pandemiei. Menționez ca preotul a fost lăsat pe secția de ATI cu acordul șefei de secție deoarece Tudorse afla intr-o stare gravă, iar pt secția nefrologie nu avea voie. Deși pentru a intra în salonul nostru de pe sectia de nefrologie trebuia trecut prin camera de tratament unde se afla în permanenta o asistenta, în acel moment nu a fost nimeni, astfel preotul a putut veni la noi. Am fost puși în acel salon ferit de ceilalți pacienți pentru ca Tudor era foarte sensibil după tratament și pentru a nu lua contact cu ceilalți. La externare șeful de secție, dr. Gafencu împreună cu medicii rezidenți au venit în salon la noi și ne-a spus: "Doamnă nu știm legătură dumneavoastră cu Dumnezeu, dar va spun ca acest copil a scăpat doar cu ajutorul Lui.
  Medicii de pe ATI au putut vindeca acest copil cu ajutorul lui Dumnezeu. (Tudor a primit acest diagnostit dupa simtomele ce le avea, caci in momentul in care noi am ajuns la TM nu i s-a putut recolta scaun pentru analize). Au mai fost pacienți cu același sindrom in aceiasi stare, dar au pierdut lupta. Prețuiți acest copil mai mult decât pe un lingou de aur, căci se pare că are o legătură specială cu Dumnezeu". Au trecut 2 ani de atunci, iar Tudor se bucură de o copilărie fericita fără urmări medicale. Anul trecut am aflat ca la data de 1 octombrie când este născut Tudor sărbătorim Acoperământul Maicii Domnului și anul acesta am aflat ca tot la aceasta data s-a născut și Sf. Nectarie, Sfântul la care ne-am rugat sa ne ajute.
  Am uitat sa spun ca intr-o seara după episodul edemului pulmonar, Tudor fiind intubat eu am simțit o senzație de frica și aer rece (deși eram în plina vara) atât la ieșirea din baie cât și în salon. Tudor a deschis ochii și se uita în tavanul salonului, iar apoi întorcea privirea la mine și îi curgeau lacrimi in repetate randuri. Am simțit că mă va părăsi, am avut impresia că îmi transmite că pleacă acolo sus și de spaimă, m-am ridicat în picioare, l-am prins de umeri și l-am mișcat spunându-i că el nu mă va părăsi, ca este un erou și va castiga, el nu moare, rămâne alături de noi.
  A doua zi a fost detubat și a început să își revină. După alte câteva zile i-am povestit unei asistente de sperietura mea și am intrebat-o dacă alte mămici au avut impresia ca moartea e în salon și că vor pierde copilul. Aceasta mi-a spus că în acea seara când eu m-am speriat un alt copil a murit pe secția ATI. Noi credem în credință și în minunile de la Dumnezeu și de la Sfinți, considerăm că toate acele întâmplări au fost semne trimise către noi. Suntem o familie norocoasă că am scăpat cu bine de toată acea perioada grea și că Dumnezeu ne-a oferit șansa de a fi împreună.
  Scuze de eventualele greșeli de scriere, tastez de pe un telefon mobil și printre lacrimi.
  Dumnezeu să vă binecuvânteze. Mă bucur nespus ca am avut ocazia să împărtășesc povestea cu dumneavoastră. Am vrut sa scriu o carte, indemnata de persoanele cărora le-am povestit, dar parca nu am știut cu ce sa încep. Vă doresc multă sănătate și numai bine!
  Diana
  21.03.2023
  Buna ziua, vreau si eu sa va spun minunile care le face Sfantul Ierarh Nectarie in familia noastra, ma rog mereu la Sfânt sa aiba grija de mama, cu ajutorul Sfântului s-a vindecat de cancer, ii multumesc necontenit pentru acest ajutor. Continui in continuarie sa ma rog pentru sanatatea si vindecarea de boala a mamei, sunt sigura ca va face o minute. Multumesc Preasfânta Născătoare de Dumnezeu, Domnului Nostru Isus Hristos, Sfinte Ierarh Nectarie pentru toata grija ce o purtați pentru mama.
  Mariana
  21.03.2023
  Doresc să mulțumesc sfinților mei dragi, prietenii sufletului meu și ocrotitori familiei mele, Sfantul Ierarh Nectarie și Sfantul mucenic Efrem cel Nou pentru ajutorul oferit într-o problemă de sănătate. I-am rugat din tot sufletul, m-am uns cu ulei sfințit de la candela sfinților, am citit acatistele Lor cu încredere că mă vor ajuta și de această dată, cum au făcut o ori de câte ori I-am chemat în ajutor, și minunea nu a încetat să apară. Mulțumesc Ție Doamne și sfinților grabnic ajutători și mari făcători de minuni. Slăvit fie numele Tău Doamne acum și pururea și în vecii vecilor. Rugați-vă cu credință și smerenie, dragi credincioși și minunile nu întârzie să apară !
  Diana
  21.03.2023
  Buna ziua, vreau si eu sa va spun minunile care le face Sfantul Ierarh Nectarie in familia noastra, ma rog mereu la Sfânt sa aiba grija de mama, cu ajutorul Sfântului s-a vindecat de cancer, ii multumesc necontenit pentru acest ajutor. Continui in continuarie sa ma rog pentru sanatatea si vindecarea de boala a mamei, sunt sigura ca va face o minute. Multumesc Preasfânta Născătoare de Dumnezeu, Domnului Nostru Isus Hristos, Sfinte Ierarh Nectarie pentru toata grija ce o purtați pentru mama.
  Mariana
  22.03.2023
  Doresc să mulțumesc sfinților mei dragi, prietenii sufletului meu și ocrotitori familiei mele, Sfantul Ierarh Nectarie și Sfantul mucenic Efrem cel Nou pentru ajutorul oferit într-o problemă de sănătate. I-am rugat din tot sufletul, m-am uns cu ulei sfințit de la candela sfinților, am citit acatistele Lor cu încredere că mă vor ajuta și de această dată, cum au făcut o ori de câte ori I-am chemat în ajutor, și minunea nu a încetat să apară. Mulțumesc Ție Doamne și sfinților grabnic ajutători și mari făcători de minuni. Slăvit fie numele Tău Doamne acum și pururea și în vecii vecilor. Rugați-vă cu credință și smerenie, dragi credincioși și minunile nu întârzie să apară !
  Aurelia
  23.03.2023
  Dragii mei, minunea care vreau sa o povestesc s-a întâmplat acum 12 ani cu aproximație. Chiar daca începusem sa merg cât de cât regulat la Sfantul Liturghie, slujeam cumva la doi stăpâni, Credeam că cineva mi-a făcut vrăji și încercăm să-mi rezolv problema prin ajutor unei femei care mi geanta că ea lucrează cu Dumnezeu.
  Citisem cartea Viața și minunile lui Sfantului Nectarie și mă impresionase până la lacrimi viața Lui. Intr-o seara, înainte de a mă pune la somn, m-am rugat cu lacrimi sa mi spună dacă fac bine sau rău. Noaptea am visat. Am văzut camera mea, patul meu, pe mine dormind și la capul patului o icoană mare, c-am de un metru, și Sfantul Nectarie, că ci el era, mi a zis doar : Intoarce-te la Dumnezeu ! Nu a mai fost nevoie de alceva, am înțeles. Chiar daca nu o fac mereu, să mă rog cum ar trebui, Sfântul știe că-l iubesc din tot sufletul! Mulțumim Doamne că ne avem îngeri ocrotitori prin Sfintii Tai. Acum un an jumătate am simțit iar ajutorul lui.
  Minerva
  24.03.2023
  Si am promis sa dau marturie de ajutorul primit de la Sfantul Pantelimon, Sfantul Nectarie, Sfantul Efrem cel Nou, Maica Domnului pentru mama mea. In urma cu 2 saptamani, joi seara a trecut printr-o ameteala care a tinut-o la pat, in cele din urma a decis sa mearga la spital, de acolo urmand sa fie trimisa la municipiu pentru investigatii suplimentare.
  Vreau sa multumesc tuturor Sfintilor pentru ca au fost alaturi de ea si au intarit-o, nu i s-a gasit nimic in urma investigatiilor. Atunci am atins o batistuta de o particica din moastele Sfantului Pantelimon care erau la o biserica de pe langa spitalul din Baia Mare si o mai poarta pe cap din cand in cand. Stiu ca este protejata mereu. Domnul fie Laudat! Aleluia! Amin
  Ruxandra
  24.03.2023
  Buna seara, revin cu o minune a Maicii Domnului și Sfântului Nectarie făcută aseară cu mine. Toată ziua am lucrat afara iar când am venit în casa am pus o ăla pe foc să îmi fac ceva de mâncare. Fiindu-mi foame am mâncat mai cu pofta,prea cald ,iar 10 minute mai târziu îmi era foarte rău și nu știam ce să mai fac. Am spus Maicii Domnului că dacă mă ajută să îmi revin,o să mărturisesc ajutorul primit. După câteva minute de la rugămintea mea,a început să îmi treacă și să îmi revin încet, încet. Mulțumesc Doamne pentru tot.
  Raluca
  25.03.2023
  Buna ziua, vreau sa va spun ca Sfantul Nectarie pentru mine si familia mea este cel mai grabnic ajutator. Nu a fost situatie SI EL SA NU MA AJUTE, este nevoie sa-l strigam si ne ajuta necontenit. Este Sfantul meu de suflet si recomanda la toata lumea sa-i citeasca acatistul si sa-i ceara ajutorul. Multumesc Sfinte NECTARIE, MAICA DOMNULUI si Sfintei PARASCHIVA.
  M.
  26.03.2023
  Si am promis sa dau marturie de ajutorul primit de la Sfantul Pantelimon, Sfantul Nectarie, Sfantul Efrem cel Nou, Maica Domnului pentru mama mea. In urma cu 2 saptamani , joi seara a trecut printr-o ameteala care a tinut-o la pat, in cele din urma a decis sa mearga la spital, de acolo urmand sa fie trimisa la municipiu pentru investigatii suplimentare.

  Vreau sa multumesc tuturor Sfintilor pentru ca au fost alaturi de ea si au intarit-o...nu i s-a gasit nimic in urma investigatiilor. Atunci am atins o batistuta de o particica din moastele Sfantului Pantelimon care erau la o biserica de pe langa spitalul din Baia Mare si o mai poarta pe cap din cand in cand. Stiu ca este protejata mereu. Domnul fie Laudat! Aleluia!
  Madalina
  27.03.2023
  Acum 3 luni am fost operata la sânul drept, având 3 noduli ,doctorul preconiza ca îmi va tăia jumătate de sân, în ziua în care m am internat m am dus la biserică Sf Nectarie din Iași si m am rugat în disperare sa nu pățesc asta la doar 26 de ani ,și în ziua in care eram internata pt operație am citit acatistul ,la 3 zile după operație am aflat ca nu a fost cancerigen și ca nu va trebui sa îmi taie din el . Preotul de la Biserica ,merg când m am externat ma recunoscut ca am venit Duminica când era slujba și eram programata pt internare ,ceream ajutorul cu disperare și mia zis ca minunile exista !
  Nicoleta
  28.03.2023
  Puterea lui Dumnezeu e MARE, prin rugăciune și credință, ajutorul Lui, nu se lasă așteptat. Cu rugaciuni către Sfântul Nectarie si Sfântul Ioan Rusul și cu ulei sfinfit de la Taina Sfantului Maslu, o inflamație de articulație, tratata care zilnic a fost tratata cu foarte multe alifii și fără niciun rezultat, a dispărut în câteva zile. Transformarea era vizibila de la o zi la alta si vindecarea a decurs foarte repede. Rugaciunea, credința și perseverenta, toate la un loc, au făcut posibilă vindecarea. Multumesc Bunului Dumnezeu, Sfinților Nectarie si Ioan Rusu, pentru ca de fiecare data îmi asculta glasul rugăciunii.
  Raluca
  29.03.2023
  Vreau sa mulțumesc Sfântului Nectarie, pentru ajutorul acordat. Mi-a apărut o galma ca un fel de nodul în cap, dureros, m-am dat cu ulei de la candela Sfântului, și vad ca a început sa se retragă după câteva zile și radiografia a ieșit bine. Mulțumesc Domnului si tuturor Sfintilor mei protectori pentru tot ajutorul acordat întotdeauna.
  Alina
  29.03.2023
  Aduc mulțumiri Măicuței noastre, Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem cel nou, Cuvioasa Paraschiva de la Iași și tuturor sfintilor ca după o săptămână cu o gripa suficient cât sa ma tina în casa vreo 3, 4 zile m-au ajutat sa îmi revin repede și am dus-o mai ușor decât ma așteptăm, având și o perioada foarte aglomerata în weekend unde era mare nevoie de ajutorul meu- mi-au dat puterea de a rezista și a duce la bun sfârșit ce promisesem. În fiecare clipa din fiecare zi simt ajutorul lor și la sfârșitul zilei le mulțumesc pentru ca m-au mai ajutat încă o zi. Luați prieteni sfinții și maicuta care poate cel mai mult în fata Domnului nostru Iisus Hristos! Slava Domnului pentru toate.
  Denisa
  30.03.2023
  Doresc sa mărturisesc o minune care s-a întâmplat astăzi cu mime păcătoasa prin uleiul de la candela sfânta a bunului ierarh Nectarie. De dimineața m-am trezit cu o stare de rău, îmi era cald, transpiram iar după acea episoade de frisoane in mod repetat. Simteam ca ma doare capul și nu ma pot concentra la nimic. M-am uns însă cu ulei pe frunte și m-am masat in zona dureroasa. In nici 30 de minute, nici urma de durere, am început sa ma simt deosebit de bine și chiar m-am pus sa învăț pentru facultate cu un spor și o reținere nemaipomenita. Multumesc sfinte ca ești mereu necontenit alături de mine și pentru ca mi-ai oferit in viața atâtea binefaceri. Doamne ajuta!
  Maria
  31.03.2023
  Azi am fost la moaștele Sfântului Nectarie sa ne închinăm si am luat puțin ulei si am dat copilașului pe obrajori ( ca de obicei) si mi-am adus aminte ca in urmă cu două săptămâni, i-am dat pe obrajori si pe pleoapa stânga ( pentru ca ii curgea mereu ochișorul stâng) si apoi nu i-a mai curs deloc ochișorul. Abia azi mi-am dat seama de minunea Sfantului Nectarie căruia ii mulțumesc mult.
  Anonim
  31.03.2023
  Mulțumesc Sfintilor mei dragi, Sfantul Nectarie, Sfantul Efrem cel nou și tuturor celor ce ii port in rugăciune pentru ajutorul de fiecare zi. Saptamana trecuta a avut o problema de sanatate de a ajuns la urgente. Eu am stat in fata spitalului sase ore fara sa aflu nimic. In tot acest timp am citit acatistului Sf Nectarie si m am rugat sa nu fie nimic grav. Asa s a dovedit si am promis ca o sa fac marturie si sa le mulțumesc tuturor sfintilor pentru tot ajutorul primit. Doamne ajuta!
  Ann
  31.03.2023
  Chiar daca as scrie aici in fiecare zi, ba chiar de mai multe ori pe zi, nu as putea cuprinde nenumaratele situatii in care Minunatii si Dragii nostri Sfinti Nectarie, Parascheva si Efrem cel Nou intervin cu grabnice si aparent imposibile rezolvari. Situatii grave si importante, situatii care par banale dar care ne apasa, toate isi gasesc neabatut solutii, spre usurarea vietii noastre, spre luminare si speranta.
  Mirela
  31.03.2023
  Doresc sa împărtășesc o minune a Sfântul Nectarie. Am avut o durere de genunchi groaznica de câteva zile și m- am uns cu ulei de la candelă și mi-a trecut.Am citit și acatistul lui.Sunt convinsa de ajutorul lui de ori de câte ori îl cer chiar dacă câteodată simt ca nu pun destul suflet când citesc acatistul lui.Dar îi simt prezența și ajutorul lui și Sfintei Fecioare Maria. Mulțumesc și Laudă lui Dumnezeu!
  Florentina
  31.03.2023
  Vreau sa povestesc cum l-am cunoscut pe Sfantul Nectarie si Sfantul Efrem. Acum 2 ani,eu si sotul meu eram in afara, nu avem in plan sa mergem sa vedem din ce cauza nu ramin insarcinata, intr,-o seara, am vazut din intamplare o postare cu Sfantul Nectarie si o rugaciune. Am citit,-o cateva seri la rand si Sfantul mi s-a aratat in vis, ca sa stau linistita ca am sa raman insarcinata.
  La cateva luni, am venit acasa si am mers la spital, din pacate nu pot ramane insarcinata natural, am facut demersurile cu doamna doctor inainte sa incep tratametul, am cautat ulei de la Sfantul Nectarie, mi-a ajuns pachetul inaitne fix cu citeva zile inainte sa incep. In fiecare seara, ma ungem cu el, cand am mers la control, avem 5 folicuri spre minune la extagere au fost 8 folicu. Sfantul nectarie face minuni cu ajutorul sfintilor .
  Alta minune, nepotelul meu s-a oparit la mana si imediat i-am dat cu ulei si m-am rugat Sfantul Nectarie. Seara sora mea, cand a ajuns acasa si l-a spalat pe manuta nu avea absolut nimic. Dumnezeu face minuni prin sfinti LUI. Iti multumim doamne.
  L.
  31.03.2023
  Doresc sa mulțumesc din nou Sfantului Nectarie pentru ca i-am promis ca dupa ce primesc ajutor, voi mărturisi. Am avut o problema ginecologica, i-am cerut sa ma ajute si am primit răspuns foarte repede, sunt bine si ii multumesc din toată inima ca ma ajută mereu. De asemeni, multumesc Sfintilor Mina, Spiridon, Maicii Domnului, Mantuitorului Iisus Hristos, de cand ma rog mai des, a inceput sa ne mearga mai bine, acum dorim sa ne mutăm in casa noastră, eu cu sotul meu si copiii noștri. Ma rog in continuare sa fim sănătoși, sa ne ierte Bunul Dumnezeu de pacate si sa ne lumineze mintea sa fim mai buni, mai calmi si mai recunoscatori pentru tot ce avem. Doamne ajută la toata lumea!
  Anonim
  31.03.2023
  Ma numesc Mihaela si vreau sa marturisesc o minune facuta cu mine cu ceva timp in urma. Erau deja cativa ani de cand doream sa intalnesc un om cu care sa intemeiez o familie. in acelasi timp, imi schimbasem locul de munca si asa mare fusese dezamagirea ca imi cazuse jumatate din podoaba capilara de la stres. Era in august si chiar in Postul Maicii Domnului am inceput sa citesc Paraclisul, asa cum ma pricepeam eu. Nu eram in Romania dar s a nimerit sa vin pentru 4 zile acasa deoarece participam la un eveniment. La cateva zile dupa terminarea postului Sfintei Maria, am avut un interviu pentru un loc de munca( ei m au contactat) si l am intalnit pe actualul meu sot. Cum a fost posibil? Doar o minune, ca altfel nu avea cum. Multumesc din inima Sfintilor mei dragi: Sfantul Efrem, Sfantul Nectarie, Sfantul Ioan Rusu, Parintele Arsenie Boca si Sfintei Nascatoare de Dumnezeu pentru ca au vegheat si mijlocit pentru mine pacatoasa. Doamne Ajuta!
  L.
  31.03.2023
  L-am cunoscut pe Sfantul Nectarie în urmă cu 1 an jumătate când am aflat că soțul meu (33 de ani) are cancer stadiul 4, am fost terminati psihic si sufletește, avand si 2 fetite. Fiind în străinătate am scos la imprimanta o poza a icoanei Sfântului Nectarie și am pus o in rama si am mers la biserica de a sfintit-o parintele. Am reușit dupa sa fac rost de icoane cu Sfântul Nectarie și ulei din România. Odata cu începerea tratamentului de cancer doctorii au spus ca nu vom mai putea avea copii. Dupa 6 luni de tratament stand de vorba cu sotul meu si mai in gluma mai in serios a adus vorba de copii, era dezamagit ca nu are si el un baietel care sa-i duca numele mai departe, la o luna dupa acea discuție am aflat ca eram însărcinată în 6 saptamani.
  Doctorii ginecologi au insistat sa fac avort ca e copil conceput pe tratament de cancer si ca o sa fie bolnav, noi n-am vrut nicio clipa sa-i ascultam. Am zis ca daca Dumnezeu la dat stie El de ce. Am simtit de la început ca bebe va fi baiat, nu stiu cum dar am stiut si am si spus ca daca va fi baiat il va chema Nectarie. Acum Nectarie are o luna jumătate si e perfect sanatos, il are mereu pe Sfantul Nectarie langa el (o iconita). Ma rog la Dumnezeu si la Sfantul Nectarie sa mai faca o minune si sa-l vindece si pe sotul meu sa-si vada copiii mari. Noi credem în minuni! Sa nu ne pierdem credinta indiferent de încercările vieții. Ne dorim sa ajungem la Sfantul Nectarie. Ne puteti ajuta va rog spunandu-ne la ce aeroport sa aterizam si cum ajungem la Sfantul? Doamne ajuta!
  Roxana
  31.03.2023
  Ii multumesc Maicii Domnului pentru ca ieri m-a ajutat sa obțin nota maxima la un examen pe care l-am avut, slava Tie, Doamne!
  Aurelia
  31.03.2023
  Am revenit cu a doua minune din viața mea. Așa cum v-am spus, Sfantul Nectarie a intervenit în traictoria vieții mele și mi-a schimbat-o radical.După 10 ani de Spania m-am întors acasă, sa fiu de ajutor mamei mele bătrâne și bolnava. Avea un cancer de 10 ani dar ultima biopsie nu ne mai dădea mari speranțe. Deja avea o rana care cauză mare suferință, așa de tare că nu mai putea să doarmă în pat, întinsă, ci pe scaun toată noaptea. Dureros, și pentru ea și pentru mine.
  Intr-o duminică dimineață, am plâns și m-am rugat la Sfantul Nectarie s--o ajute. Am întrebat-o daca merge cu mine la Lada, Teleorman, la moaștele Sfântului Nectarie..și a zis Da. După Sfantul Liturghiei a stat de vorba cu un preot și mi-a zis: asta a fost o minune de la Dumnezeu.! S-a spovedit și împărtășit, iar la sfârșitul lunii a plecat la Dumnezeu, Așa a ajutat-o Sfantul Nectarie, scurtandu-i chinul, suferință. Știu, poate vă așteptați să spun că a făcut o bine, dar daca nu o ajuta ( culmea, prin covid) avea chin mare. Doamne ajuta.!
  Simona
  31.03.2023
  Cand nu ai medicamente acasa. Atunci apelezi la rugaciuni. Stiu, nu ar trebui sa fie asa. Din pacate insa, se intampla ca uneori sa apelam la ajutorul sfintilor nostri dragi, atunci cand nu mai avem alta scapare.
  Asa s-a intamplat cu mine acum cateva zile. Nu am mai fost de ani buni atat de racita cum am fost acum. O raceala puternica, ce m-a sleit de putere, de energie, ma trezeam obosita si toata ziua nu eram in stare sa fac aproape nimic (trebuia totusi sa fac, deoarece am trei copii dintre care cel mai mic are doi ani, dar desigur, tot Dumnezeu m-a ajutat si m-a intarit).

  Dupa mai multe zile de raceala, am inceput sa simt si dureri foarte
  puternice in urechea stanga. Asta se intampla noaptea, destul de
  tarziu, iar eu nici nu locuiesc in oras (ci intr-o comuna in
  apropierea orasului). Pe scurt, nu aveam o farmacie in apropiere de
  unde sa cumpar medicamente si nici nu aveam posibilitatea sa ajung la acea ora in oras....

  Aveam ce-i drept medicamente antiinflamatoare, de durere, am luat doua la interval de trei ore, Nici un efect. Dupa inca aproximativ 2-3 ore de dureri incredibile, ma zvarcoleam in pat la propriu, am inceput sa ma rog, asa cum puteam, la Maica Domnului, la Ingerul meu si la Sfantul Nectarie.
  Nu a trecut mult si am simtit cum durerile au inceput sa se tenueze si spre ora trei dimineata am adormit. A urmat apoi tratament adecvat , de la farmacie (picaturi otice, medicamente cu spectru ORL)...Dar, din pacate , nu am facut ceva, ceva ce m-am gandit ca voi face, in acea noapte in care ma chinuiau durerile si cand ma rugam la sfantul Nectarie, anume ca voi scrie despre asta imediat a doua zi.

  Eu nu am scris nici in a doua, nici in a treia sau a patra...Iartratametul nu dadea rezultate, adica avea un efect mic, de moment,apoi durerile reveneau. Aseara, desi am inceput dupa patru zile de durere de ureche si dupa vreo 10 de raceala, tratament cu antibiotic, durerile au revenit parca si mai puternic decat pana atunci.

  Ma durea ingrozitor urechea, asa ca am inceput iar sa ma rog, m-am gandit iar ca daca sfantul Nectarie ma va ajuta, de data asta
  neintarziat voi scrie. Si intr-adevar, dupa cateva ore de durere si la scurt timp dupa ce am inceput sa ma rog, durerile au disparut. Efectiv au disparut!

  Poate unele perosane vor spune ca din cauza antibioticului (pe care
  abia il incepusem, am luat o singura pastila). Insa eu stiu: sfantul Nectarie m-a ajutat! Nu este doar o coincidență faptul ca pana atuncima durea atat de tare si dintr-o data, cand i-am cerut ajutorul , cand l-am rugat sa ma ajute, aproape imediat mi-a ascultat ruga si nu am mai avut dureri. Asa, dintr-o data. Desigur, voi continua tratamentul cu antibiotic. Insa stiu ca fara ajutorul sfantului Nectarie, durerile de aseara , si de acum cateva zile in urma, nu ar fi incetat.

  Multumesc Maicii Domnului, Sfantului ierarh Nectarie, tuturor sfinților si ingerilor si desigur si Ingerului meu care imi este mereu
  alaturi.
  Mariana
  31.03.2023
  Doamne ajuta la toata lumea. Slava Tie Doamne pentru tot ajutorul tau. Vreau sa multumesc Maicuti Sfinte si Bunului Sfant Nectarie pentu tot ajutorul Lor. Am inceput sa am niste problemele de sanatate dar mi se parea ca nu e ceva de speriat si e normal sa am astfel de dureri. Dupa o luna de zile durerile au anceput sa fie tot mai fregvente chiar extinzanduse si an alte parti ale corpului. Am decis de a face o vizita ( ginecologica) unde am avut un diagnostic care ma speriat enorm de mult (posibil un cancer).
  A fost necesar de mai multa investigative si analize specific. Astazi mi-au ajuns analizele si sunt negative. Sfantul Nectarie nu ma lasat nici de data aceasta are mereu grija de mine pacatoasa,cum as putea eu Doamne sa a-ti multumesc pentru tot ajutorul tau.
  In una din seriale trecute sotul meu avea niste dureri intercostale unde ca barbat nu mai suporta ci dadeau chiar lacrimile de durere. L-am dat cu ulei de la candela Sfantului Nectarie (Radu Voda) si am inceput sa ai citesc acatistul. Dupa o jumatate de ora sotul meu a adormit farà nici o durere. Nu incetati sa va rugati Bunului Dumnezeu si Maicuti Sfinte. Sfantul Nectarie asculta-mi rugaciunea mea atunci cand te chem si ajutale tuturor celor care au nevoie de ajutorul tau. Slava Tie Doamne, Slava Tie. Amin si Doamne ajuta tuturor.
Comments are closed.