• Anonim
  27.05.2022
  Numele meu este Cristina. Astăzi bunul Dumnezeu mi-a rânduit pasi către moaștele Sfântului Ioan Rusu de la maternitatea Polizu București. Toate bune. Ajung acolo de la ușa și cat am stat la Sfantul Ioan Rusu. Un miros puternic de mir, m-a înmiresmat semn că Sfântul Ioan Rusu știa necazul meu și că urma să mă întorc la ora pentru analize. analiza nu sa mai făcut. Totul sa schimbat 9 0de grade, doctorul a constatat că nu mai este nevoie de acea analiza și că el ar fi de acord sa incer alt tratament timp de 6 luni. După care revin la dumnealui.
  Daca stau și mă dezmeticesc bine doctorul cam semăna cu Sfantul Ioan Rusu. Mare este puterea lui Dumnezeu și a sfinților. Eu aseară coincidenta am citit acatistul și paraclisul Maicii Domnului grabnic ascultătoare. Minune sau nu. Chiar la intrarea in capela se afla icoană maicii Domnului. Mulțumesc frumos Sfinte Ioan Rusu. sper sa nu mă lași.
  Elena
  27.05.2022
  Minunea mea este ca mi-a apărut in vis de 3 ori și nu pot spune decât ca exista cu adevărat. Pot spune ca de câte ori am mers și merg și ma rog la sfintele moaște ale lui Sfântul Nectarie toate dorințele mi dau îndeplinit. Eu am cu mine tot timpul o icoana cu Sfântul Nectarie, eu locuiesc in Norvegia și mentionez ca al am alături tot timpul . De cate ori merg in România merg mereu la Manastire la sfinți voievozi și ma rog la Sfântul Nectarie.
  Georgeta
  27.05.2022
  Mulțumesc Sfântului Nectarie de la Eghina care mi-a vindecat fetita. La 1 an și 5 luni ea nu mergea încă în picioare singurica, m-am dus la Racla Sfântului și m-am rugat cu toată ființă mea sa îmi vindece fata sa poată sa mearga și Sfantul m-a ajutat, la scurt timp fata mea a început sa mearga singura am simțit ajutorul lui imediat. M-am dus și la Mormântul Sfantului Arsenie Boca și de acolo am aflat ajutor și la Sfantului Mucenic Efrem cel nou care mi-a fost și el grabnic vindecător în alta problema de sănătate!
  Multumesc Sfinte Ierarh Nectarie ca mi-ai vindecat fetita! O sa iti multumesc toată viata mea ! De asemeni și Sfantului Parinte Arsenie Boca care m-a ajutat în orice problema am avut, cum ajungeam la el îmi găseam liniștea. Multumim lui Dumnezeu pentru ca le-a dat Harul Tamaduirii acestor Sfinți și ca ne pot ajuta. Fi Laudat și Prea Mărit Doamne Dumnezeule din Cer !
  Ileana
  27.05.2022
  Multi ani in urma am avut probleme cu fierea, aveam multe pietricele si mi se facea des rau. Intr-o vineri am avut criza de fiere si am mers la spitalul Coltea unde urama sa ma opereze luni. Nu pute-am merge normal din cauza durerii si mergeam cocosata.
  Dupa ce am plecat de la spital am trecut pe la manasyirea Radu Voda sa ma rog si la Sfantul Nectarie, eu aveam si alte probleme de sanatate si de cate ori aveam ocazia mergeam la Sfantul sa ma rog.
  Dupa ce m-am rugat si am iesit din biserica mergand spre iesire in dreptul unde era racla cu moaste am fost invaluita de ceva ce nu simtisem niciodata.
  Am mers linga zidul de la biblioteca si m-am “Multi ani in urma am avut probleme cu fierea, aveam multe pietricele si mi se facea des rau. Intr-o vineri am avut criza de fiere si am mers la spitalul Coltea unde urma sa ma opereze luni. Nu puteam merge normal din cauza durerii si mergeam cocosata.
  Dupa ce am plecat de la spital am trecut pe la manastirea Radu Voda sa ma rog si la Sfantul Nectarie, eu aveam si alte probleme de sanatate si de cate ori aveam ocazia mergeam la Sfantul sa ma rog. Dupa ce m-am rugat si am iesit din biserica mergand spre iesire in dreptul unde era racla cu moaste am fost invaluita de ceva ce nu simtisem niciodata. Am mers langa zidul de la biblioteca si m-am sprijinit ca nu intelegeam ce se intampla cu mine. Dupa cateva minute cand valul a inceput sa se simta mai putin am incercat sa plec spre iesire, facand cativa pasi cu teama am observat ca durerea imi trecea incet si din ce in ce mergeam mai dreapta. Pana la coltul bisericii spre iesire a disparut orice simptoma si nu am mai facut operatia, nu a mai fost nevoie. Sfantul ma auzit si ma vindecat, pana in ziua de azi nu am mai avut probleme cu fierea. A doua minune!
  A trebuit sa fac o incizie la creierul mic pentru biopsie( aveam o tumora), era riscul sa mor pe masa de operatie. M-am rugat la Sfantul sa ma ajute si sa fie langa mine in timpul inciziei. Sfantul ma auzit si ma tinut de mana. Totul trebuia sa dureze in jur de 10 minute, dar eu am fost gata in 5 minute.
  Cand au zis ca sunt gata m-am ridicat pe marginea patului si am zis, ai fost langa mine m-ai tinut de mana! Am vazut chipul Sfantului iar pe tavan trei cercuri albasre cu cate doi porumbei albi in mijloc. I-am multumit Sfantului pentru minunea facuta. Doamne ajuta si Slava lui Dumnezeu!
  A.
  27.05.2022
  Aduc mulțumire din toată inima Maicii Domnului, Sfântului Nectarie, Sfântului Mare Mucenic Efrem Cel Nou și tuturor Sfinților și Îngerilor care mi-au salvat viața acum o săptămâna când o călătorie printr-o furtuna de zăpada, s-ar fi putut termina tragic.
  Locuim intr-o țara unde este zăpada cam jumătate din an iar vremea extrem de capricioasa. Deși știam ca e avertizare de vreme rea, am decis ca pot sa conduc înapoi spre casa, nu aveam încotro, trebuia sa ma întorc cumva. Și bineînțeles ca am rămas înzăpezită, asta după ce mașina a alunecat si am pierdut controlul volanului (pe o straduta unde e muntele de o parte si oceanul de o parte). Se putea termina foarte rău dar am primit ajutorul Maicii Domnului, a Sfântului Nectarie, a Sfântului Efrem Cel Nou si a tuturor Sfinților si Îngerilor care in acel moment au fost alături de mine si m-au ajutat sa ajung sănătoasă acasă.
  Și am mai primit ajutorul minunat si când ne-am îmbolnăvit cu totii(soțul, bebelusul de 11 luni si eu) de Covid, acum 5 zile. A fost foarte greu si am rămas cu o tuse puternica. Și am pierdut gustul si mirosul. Dar am trecut cu bine prin boala, mai ales băiețelul nostru, si asta contează cel mai mult. Ne-am uns cu ulei de la Sfântul Nectarie si ajutorul a venit neîntârziat.
  Nicoleta
  27.05.2022
  Doresc să îi mulțumesc, Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului Sfântului Nectarie, Sfântul Efrem cel Nou, Sfantul Ioan Rusul, Sfântul Gherasim din Kefalonia, Sfântul Cuvios David din Evia pentru ca m-au ajutat sa îmi treacă durerea de spate. Îi rog sa mă ajute sa îmi treacă durerea de sub coasta, sa fim sănătoși și să fie pace pe pământ.
  Mihaela
  27.05.2022
  Acum ceva timp am postat despre cat de mult ne-a ajutat Sfantul Nectarie si Sfintii Parinti Ioachim si Ana si Maica Domnului in anevoiosul drum pe care l-am parcurs pentru a fi binecuvantati cu un copilas.
  Sfantul Nectarie ne-a ajutat si am dus sarcina pana la 38 de saptamani si 3 zile si pe 8 August,minunea nostra Mateo-Ioachim a aparut in viata noastra.
  Multumim Sfinte Nectarie pentru tot si ne rugam in continuare sa ne dai putere,ca noi parintii lui sa il crestem frumos si cu credinta in Dumnezeu,sa il tii sanatos.
  Ai grija Sfinte Nectarie de noi toti,ai grija de toate mamicile insarcinate si de toti pruncii
  Larisa
  27.05.2022
  Sfinții își fac mereu simțită prezenta în viata mea, ori de câte ori le cer ajutorul. Sfinții mei dragi sunt Sfântul Nectarie, Sfântul Efrem cel Nou și Sfinții Părinți Ioachim și Ana. Sfintei Fecioare Maria și Lor ma închin în fiecare zi. Datorita lor, am astăzi în viata mea doua minuni, doi băieței, doua comori pentru care Bunul Dumnezeu m-a ales sa fiu mamă. A fost cea mai mare minune îngăduintă de Domnul, în viata mea.
  De atunci, nu exista zi în care sa nu le privesc icoanele de pe perete și sa nu ma înclin în semn de mulțumire. Iar ei, ma ajuta tot timpul. Ori de câte ori le cer ajutorul, cumva totul se rezolva, încât, uneori rămân uimita și ma întreb cum a fost posibil sa se rezolve totul atât de repede și de ușor. Ii simt ca pe niște bunici buni și blânzi și uneori ma gândesc ca dacă ar fi lângă mine i-as îmbrățișa asa de tare și nu le-aș mai da drumul.
  În urma cu câteva luni, am început sa am dureri în partea stânga a abdomenului. Timp de mai bine de o luna cred ca nu a fost zi în care sa nu ma doară. Nu a existat nici un medicament care sa ma ajute, la nici un tratament durerea aceea nu dispărea. Intr-un final am fost la un medic specialist, care mi-a confirmat ca tratamentul pe care îl fac este corect, mi-a mai recomandat încă un medicament, pe care l-am luat, dar starea mea nu s-a ameliorat. Slabisem, pt ca evitam sa mai mănânc deoarece durerile se intensificau după masa.
  Într-o noapte, când nu adormisem încă, un gând mi-a trecut prin minte : " Dacă as mai avea puțin ulei de la candela Sfinților..." Când eram însărcinată, primisem de la cumnata mea ulei de la candela Sfinților Nectarie și Efrem cel Nou de la Mănăstirea Radu Vodă din București. Și un alt gând mi-a trecut prin minte : "Dar, as putea sa folosesc ulei de la candela pe care eu o aprind la Icoanele Sfinților, din camera mea..."
  Și asa am făcut. M-am ridicat bucuroasa, știind ca găsisem soluția la problema pe care o aveam. Ceva îmi spunea ca nu aveam sa mai am probleme. Și ma mustram, în mintea mea ca nu ma gândisem mai devreme la asta. M-am uns cu ulei în zona care ma durea, doar atunci, pt ca nu a mai fost cazul. Am adormit si când m-am trezit, nu mai aveam nici un fel de durere. Am așteptat sa reapărea, dar cumva știam ca nu va mai apărea. Au trecut de atunci 2 luni. Eu am revenit la greutatea inițială, nu am mai luat nici un medicament, pt ca nu am mai simțit durerea aceea niciodată.
  La fel am procedat și când băiețelul meu cel mic avea dureri și rosu în gat. I-am făcut tratament, dar într-o noapte, când vedeam ca doarme neliniștit pt ca i se înfunda nasucul și începea sa tușească în somn, gândul mi_a zburat la uleiul din candela. Și l-am uns cu ulei în zona gatului, gândindu-mă : ce surpriza voi avea dimineața când copilul meu va fi bine..." Și ce surpriza am avut... , când copilul meu s-a trezit și mi-a spus ca nu îl mai doare nimic. Nu ai cum sa nu simți lacrimi în ochi, nu ai cum sa nu le multumesti în fiecare zi și nu ai cum sa nu-ți dorești să-i îmbrățișezi tare și sa le săruți mâinile, ca unor bunici dragi pe care nu i-ai văzut de mult.
  Roxana
  27.05.2022
  Scriu aceste randuri sa ii multumesc Sfantului Nectarie pentru tot ajutorul oferit in ultimul an. Am trecut de la agonie si minusuti la extaz unde am reusit sa imi iau casuta mea, in rate ce e drept, dar nu mai stau pe peretii altora. Sper ca Sfantul sa ma ajute in continuare si sa ma pazeasca pentru ca trebuie sa ma apuc de condus ca sa ajung la munca si inapoi si imi este frica, daca nu o sa ma descurc?! Doamne ajuta la toata lumea. Si sa fim mai buni!
  Madalina
  27.05.2022
  Îți mulțumesc din toată inima Bunului si iubitului meu Sfânt, Sfântul Nectarie, caruia de fiecare data când eu nevrednica am alergat si i-am cerut ajutorul, El m-a ajutat fulgerător, imediat.
  Intr-o seara am pierdut telefonul în husa căruia aveam câteva iconițe din Grecia cu Sfântul, am simțit ca mi se rupe inima, cand am constat ca nu mai am telefonul, am ieșit din magazinul în care ma aflam pt câteva cumpărături, iar telefonul era pe marginea unei străzi din București, telefonul funcționează iar eu am recuperat iconițele sufletului meu, Sfântul Nectarie a mijlocit pt asta și m-a ajutat.
  De câteva săptămâni simt o durere în partea stanga sub coastă și tare m-am speriat ca nu ceda la nimic, m-am rugat Maicii Domnului, Sfântului Nectarie, Sfântului Efrem cel Nou iar ajutorul a venit, Sfinții mei apărători au mijlocit ca eu sa merg la medicul de familie iar acesta sa-mi dea un tratament care da semne ca ma ajuta.
  Urmează sa fac ecografie și îl implor pe Sfântul Nectarie sa ma ajute ajute si de data asta, sa nu fie nimic grav. Sfinții sunt nădejdea și apărarea mea. Rugati-va Sfinților, Ei nu vor înceta sa ne ajute pe noi păcătoșii! Bunul Dumnezeu, Maica Domnului, Sfântul Nectarie, Sfântul Efrem cel Nou sa va ajute și sa va binecuvânteze!
  Ana Maria
  27.05.2022
  Buna seara, numele meu este Anamaria-Andreea, in luna septembrie a anului trecut am pierdut o sarcina gemelara, imediat dupa ce sora mea a pierdut si ea sarcina in luna iulie-august.
  A fost tare greu sa trec peste, si peste pierderea surorii mele dar si a mea. Dupa cateva luni de la pierdere, nu mai mult de doua luni(chiar de ziua lui), l-am descoperit(spre rusinea mea) pe Sfantul Nectarie, caruia ii sunt vesnic recunoscatoare!
  Am cerut binecuvantarea duhovnicului meu drag(care stiu ca s-a rugat pentru mine foarte mult, si am simtit rugaciunile lui neincetate) pentru a citi acatistul timp de 40 zile. Imediat dupa terminarea acatistului la maxim 3 zile sora mea m-a anuntat ca este insarcinata, iar dupa 1 luna....am ramas si eu insarcinata! (ultimul meu vis a fost ca multumeam Sfantului Nectarie ca mi-a dat un prunc, desi nu eram insarcinata in momentul acela)
  Mi-am gasit refugiul in acatistul Sfantului Nectarie, am simtit o liniste sufleteasca pe care nu o mai simtisem de ceva vreme, si mai mult...am dobandit un prieten cel mai bun pe viata, cu care simt o conexiune extraordinara!
  I-am promis Sfantului ca daca va fi baietel, ii va purta numele.
  Multumesc vesnic lui Dumnezeu, Sfantului Nectarie si Sfintei Fecioare Maria(care a mers cu mine la fiecare analiza pe care am facut-o dupa pierdere, zic asta pentru ca...mereu cand mergeam la doctor vedeam o icoana de a ei) si nu in ultimul rand..duhovnicului meu care mi-a fost alaturi si mi-a dat speranta si curaj ca...totul va fi bine!
  Iar voua oameni buni, va spun din suflet, nu deznadajduiti..dupa furtuna, intotdeauna vine vreme buna!
  Rugati-va!
  Din toata inima voastra sincera!
  Eu sunt Anamaria-Andreea si aceasta a fost mărturia mea, spre multumire!
  A.
  27.05.2022
  Revin cu o minune care mi s-a întâmplat recent, si asta prin mijlocirea Sfintilor dragi Nectarie, Efrem cel Nou, Ioan Rusul. Sa va spun despre ce e vorba.Am facut covid, o forma medie. Dar am constatat in timpul bolii, ca am probleme mari la ficat, dr.m-a speriat destul de tare avand in vedere rezultatele. Initial, acesta nu mi-a oferit niciun tratament, lasandu-ma in observatie. Insa, pentru ca nu ma simteam bine, am cautat un alt dr care mi-a prescris tratament, pe care l-am urmat, acasa. Mi-a spus ca daca nu funcționează trebuie sa fac mai multe investigații. Dupa ce am terminat tratamentul, am refăcut analizele si ca lrin minune, valorile sunt mult mai bune. Ceea ce, fara ajutorul rugaciunii nu cred ca s-ar fi putut. Credeti-ma ca este o minune! Doar Bunul Dumnezeu si Sfintii au mijlocit ca acum sa fiu mai bine. Tratament trebuie in continuare, dar macar sunt pe drumul cel bun."
  Antonia
  27.05.2022
  Vreau sa mărturisesc încă o minune pe care Sfantul Nectarie a făcut o recent pentru mine De câțiva ani mi-a apărut un lipom pe scalp dar a crescut în timp ajungând la 2,2 cm, m-am hotarat în vara sa merg la neurochirurg care mi-a spus ca nu pare lipom ci este o tumora Epicraniana. Trebuia sa ma operez atunci, dar am amânat, am observat ca de atunci (iunie 2021) pana în prezent a crescut asa ca intr-o zi deși îmi era frica am hotărât sa ma operez aceasta decizie fiind luata tot cu ajutorul Lui Dumnezeu. Operația a fost usoara cu anestezie locala. Intr-o zi de joi, am considerat ca Sfantul Nicolae nu ma va părăsi și asa a fost. Inaintea operației am visat ca m-am dus intr-o biserica unde la icoana Sfintei Fecioare Maria am dus o floare în ghiveci iar după operație am fost transferata intr-un salon unde în mod surprinzător ma astepta la geam o icoana mare cam cum am acasă., cu Sfantul Nectarie. Stiu ca a fost lângă mine înainte de operație m-am dus la Radu Vodă la mănăstirea sa si m-am rugat
  Gh.
  27.05.2022
  Ma numesc Gheorghita si vreau sa va povestesc minuni savarsite de Sfantul Nectarie din Eghina, cu ajutorul Maicii Domnului si a lui Dumnezeu. Sfantul Nectarie s-a facut cunoscut mie si familiei mele printr-o minune savarsita de El. In anul 2020 boala fratelui meu mai mic a recidivat dupa 20 si ceva de ani de la prima operatie, diagnosticat in anul 1998 cu tumora de trunchi cerebral operat la Iasi. Am crezut ca a picat cerul pe noi, dar nu ne-am pierdut nadejdea in Dumnezeu, stiam ce problema avem, si trebuia sa gasim cele mai bune solutii.
  M-am pus in genunchi si am inceput sa ma rog, faceam foarte multe acatiste ale sfintilor vindecatori si solutiile incepeau sa apara, cu ajutorul lui Dumnezeu care lucreaza prin Sfintii Lui l-am cunoscut pe profesorul preot Doctor Stefan Mindea, un om pentru care cuvintele sunt de prisos. Am ajuns la Constanta si la consultatie ne-a spus ca va fi bine, si ca intradevar e o recidiva de la vechea operatie si ca trebuie o noua interventie de extirpare si de eliberare a canalului unde se aduna lichid cefalorahidian.
  La recomandarea lui am ajuns la unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume, la Cluj Napoca la domnul profesor Stefan Florian. O alta minune facuta de Dumnezeu, lucram cu cei mai buni medici si asta ma facea sa am incredere si mai mare, eram ca intr-un triunghi, considerata cea mai rezistenta forma geometrica.
  Dumnezeu era in capul unghiului si la baza lucra cu cei doi medici, Doctorul Mindea Stefan si Doctorul Stefan Florian. Operatia a decurs foarte bine, tumora a fost extirpata in doua interventii de mare precizie pentru a evita unele complicatii si inlaturarea efectelor postoperatorii, paralizii, sau pierderea vocii sau alte efecte care puteau aparea.
  Dupa operatie a trebuit sa faca radioterapie, aici apare in viata mea Parintele Nectarie ca si ocrotitor al familiei mele. Totul era aranjat, urma sa facem radioterapie la spitalul de oncologie Cluj unde trebuia sa stea internat 30 de zile, planurile noastre erau facute dar nu erau acceleasi cu ale lui Dumnezeu. Multumesc Doamne Dumnezeul meu ca mi-ai distrus planurile mele inainte ca ele sa ma distruga pe mine. Dumnezeu vroia ceva mai bun si nu vroia ca fratele meu sa stea internat atata timp in spital, am plecat la Cluj pregatiti pentru internare si inceperea procedurilor de radioterapie, cand am ajuns in fata spitalului am fost informati ca trebuie sa cautam o alta solutie pentru ca intre timp spitalul a devenit covid si ca lucreaza doar cu un aparat si nu mai sunt locuri disponibile si ca trebuie sa asteptam, ne-am panicat, dar nu ne-am pierdut nadejdea in Dumnezeu.
  Cu fratele meu la Cluj era mama si fratele cel mare, iulian, le-am zis nu va speriati da-ti 50 de minute sa gasesc solutii. M-am asezat in genunchi si m-am rugat. Am ales sa fac un acatist , primul care era in fata mea la rand printe alte multe acatiste care erau rotite zilnic a fost al Sfantului Ierarh Nectarie pe care l-am rugat sa ma ajute si i-am promis ca va fi la loc de cinste in casa mea si in inima mea, am facut acatistul Sfantului Nectarie si la sfarsitul lui m-am rugat sa ma ajute si ajutorul a venit imediat, am cautat pe intenet o clinica de oncologie si Sfantului Nectarie mi-a scos in cale Clinica Ametist din Cluj, ca ulterior sa aflu ca este una dintre cele mai bune clinici pentru tratarea cancerului.
  Am sunat pe un numar de centrala si ca niciodata, intr-un timp atat de scurt mi-a raspuns o voce zici ca era de inger, buna ziua, clinica Ametist cu ce va putem ajuta, imediat si-au dat seama ca eram disperat, mi-au zis sa ma linistes si sa le spun ce s-a intamplat, zis si facut si m-au chemat la ei atunci, imediat, fara programare fara nimic, exact dupa 48 de minute aveam o solutie, era cea mai buna, venea de la Dumnezeu prin Sfantul Ierarh Nectarie. Am ajuns la clinica Ametis, fratele meu nu a fost internat pentru a evita socul psihologic, mergeam la radioterapie iar dupa sedinte si in weekend mergeam in mici excursii si drumetii ca sa evitam stresul post radioterapie. Totul a decurs foarte bine, acum mergem la controale, tumora nu a mai recidivat si vreau sa-I multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat si ca in viata mea a aparut Sfantulul Ierarh Nectarie. Acum este Sfantul care ma protejeaza si care imi indruma pasii spre mantuirea trupului si-a sufletului, candela arde zilnic la icoana Sfantului Nectarie asezata la loc de cinste si in fiecare zi ii citesc acatistul si ma rog sa ma ajute si sa nu plece din viata mea si din sanul familie mele.
  Anonim
  27.05.2022
  Ii mulțumesc Domnului nostru Iisus Hristos pentru faptul ca este tot timpul lângă noi si ca nu ne lasa niciodată, mai ales daca ii avem ca mijlocitori pe Maica Sa iubita si pe Sfântul Ierarh Nectarie. Aseară, am simtit intempestiv o durere abdominala de nedescris. Ma intepau toate organele interne. Zadarnic incercasem sa folosesc pastile, caci nu aveau niciun efect. Atunci, m-am rugat Maicii Domnului, rostindu-i acatistul Bunei Vestiri, dar si Sfantului Nectarie, rostindu-i, de asemenea, acatistul si m-am uns cu mir. Dupa ce am terminat, durerea a disparut pe loc si am adormit liniștita. Dimineața m-am trezit odihnita si bine dispusa. Mulțumesc mult.
  Iulica
  27.05.2022
  Vreau sa i multumesc Domnului Iisus Hristos ca este mereu langa mine,ajutandu-ma sa trec mai usor peste unele greutati pe care le am intimpinat in decursul timpului. Multumesc si Maicii Domnului si Sfantului Nectarie care au mijlocit pentru mine pacatoasa. La inceputul lui ianuarie am trimis o scrisoare la manastirea din Eghina, mi m-am dorit sa primesc ulei de la candela Sfantului si tocmai mi-a trimis 2 iconite si ulei. Rugati-va cu incredere Sfantului Nectarie sa mijloceasca rugaciunile noastre la bunul Dumnezeu.
  Andreea
  27.05.2022
  In ultimele 3 saptamani mi-a fost rau. Ameteam foarte mult. Am incercat mai multe am luat si vitamine, m-am odihnit mai mult etc dar degeaba mie imi era din ce in ce mai rau. Sâmbăta am avut drum spre Iași asa ca am trecut si pe la biserica Sfântul Nectarie. Printre altele, l-am rugat pe Sfântul Nectarie si pe Sfântul Efrem sa ma scape de ameteli ca nu mai puteam. După ce am plecat de la biserica sincer eram asa de descurajată ca ma gândeam sunt atatea saptamani deja de cand mi-e rau cine stie daca o sa treaca. A doua zi nu am mai avut nimic, nici azi. Zici ca nici nu am avut ceva. Multumesc Sfinte Nectarie si Sfinte Efrem.
  Dana
  27.05.2022
  Vreau sa multumesc Sfântului Nectarie pentru ajutorul dat. M-am lovit la genunchi destul de tare, mergeam greu se umflase locul și ma durea foarte tare . M-am rugat Sfântului Nectarie și m-am uns cu ulei de la candela acestuia și a doua zi mi-a trecut durerea și mergeam destul de bine. Umflatura încă este dar durerea a dispărut , citesc acatistul Sfântului in continuare deoarece știu sigur ca m-a ajutat.
  Marilena
  27.05.2022
  Iti mulțumesc Sfinte Nectarie pentru ca rugăciunea mea cea slabă nu ai trecut o cu vederea si ca datorita tie nepotul meu are un loc de muncă. Ori de câte ori ne rugam cu credinta indiferent cărui Sfânt stiu sigur ca cererea noastră va fi împlinită.
  C.M.
  27.05.2022
  Le mulțumesc Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem pentru ca am reușit sa trecem cu bine de covid. Deși când câteodată cand citeam marturii despre trecerea prin aceasta viroza, mi se părea oarecum banal. Cu ajutorul lui Dumnezeu, am depășit și noi aceasta viroza, nu a necesitat internare, doar ca, la un moment dat mi-a fost frica sa nu de deshidrateze una dintre fetite, având și 2 episoade de vărsături pe lângă temperatura. Dar slava Domnului, vărsăturile s-au oprit, am făcut promisiunea ca voi mărturisi ajutorul primit.
  Ionela
  27.05.2022
  Vreau sa dau marturie, despre ajutorul primit de la Sfantul Nectarie, Sfantul Ioan Rusul si ocrotitorul familiei mele Sfantul Efrem cel nou! Sotul meu avea o problema cu dantura si de 2 ore jumătate se plimba prin casa si luase 3 pastile, cum am citit acatistul Sfantului Nectarie, sotul s-a linistit si a dormit bine pana dimineața. De asemenea mulțumesc pentru ajutorul primit intr-o problema cu un teren al tatalui meu, in care nu vedeam o rezolvare, i-am implorat pe toti sfintii, Maica Domnului si Dumnezeu nostru cel bun si problema s a rezolvat in asa fel incat sa nu il piarda in totalitate si sa si poata desfasura activitatea in continuare. Multumesc Doamne ptr toate incercarile, ca imi esti alaturi!
  Diana
  27.05.2022
  Scrisesem in noiembrie de ziua Sfântului Nectarie un pomelnic măicuțelor din Eghina pentru rugăciuni în o problemă grea de sănătate prin care treceam. Azi în penultima zi de tratament ca un semn al Sfântului am primit scrisoare înapoi cu ulei sfințit, o Iconiță și un bilețel. Ce mare bucurie am primit! Mulțumesc mult Sfântul meu drag, Mulțumesc mult MAICĂ STAREȚĂ! Problema mea de sănătate încă nu e rezolvat dar am trecut prin momente foarte grele (în urmă unui tratament de chimio și radioterapie)și de fiecare dată Sfintii mei au fost cu mine. Nădăjduiesc sa ajung iarăși în vara aceasta în Eghina sa ii mulțumesc Sfântului meu drag!
  Anonim
  27.05.2022
  Vreau sa imi exprim multumirea Sfantului Nectarie pentru ca mi-a fost atat de aproape in ultima perioada si nu numai, am inceput sa conduc ca sa ajung la munca deoarece nu puteam sa ajung cu autobuzul, nu aveam la ora respectiva, Sfantul ma pazeste incetul cu incetul sa ma deplasez. Sunt mai linistita si tot odata mult mai implinita. Ma ajutat sa trec catusi de cat peste o despartire. Iti multumesc pt tot suportul si ma rog da devin un om mai bun sa pot da ajut si sa fac bine.
  Andreea
  27.05.2022
  La 87 de ani tatal meu a fost operat de ocluzie intestinala, hernie și avea și un chist gigant pe rinichi. Abia umbla. A intrat în operație de urgență. Când am văzut chirurgul mi am dat seama pe loc că va fi bine. Sfantul Nectarie l-a salvat pe tatăl meu și cu mult timp in urmă. Sunt miracole. Eu am crezut in miracole mereu. Azi tatăl meu se recuperează. La această vârstă pot spune că a renăscut cu ajutorul lui Dumnezeu. Nu înțeleg ce îi oprește pe oameni să creadă în divinitate. Eu am trăit multe experiențe de acest gen. Ii multumesc Sfantului Nectarie din tot sufletul. In fiecare clipa ii mulțumesc
  Alexandra
  30.05.2022
  Vreau sa ii multumesc Sfantului Efrem cel Nou, Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sfantului Ioan Rusul si tuturor Sfintilor pentru grabnicul lor ajutor si pentru toate minunile facute. Astazi in mare zi de sarbatoare am primit o veste minunata despre boala grava pe care o am, mi-a iesit bine o analiza foarte importanta pentru a putea continua tratamentul.
  Ma rog Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nectarie, Sfantului Ioan Rusul si tuturor sfintilor sa fie bine in continuare sa imi pot creste copilul. Multumesc Doamne pentru toate minunile tale!
  R.M.
  30.05.2022
  Tin sa marturisesc o minune care a facut-o cu mine Sfântul meu drag, Nectarie. M-a ajutat cu jobul la care nu visam niciodată .( În domeniul meu) În scurt timp după ce m-am rugat a venit și minunea ! Rugați-vă neîncetat, va ajuta pe loc!
  M.
  30.05.2022
  Vreau să mulțumesc Sfântului Nectarie că ma ajutat sa rămân însărcinată timp de 6 ani am încercat să avem un copil dar fără nici un rezultat, după ce l-am descoperit pe Sfântului Nectarie am început să citesc acatistul Sfântului și paraclisul Maici Domnului și minunile nu au încetat să apară, și acuma după 6 ani sunt însărcinată și data estimativa a nașterii ar fii 9 noiembrie. Doamne ajuta sa fie bine pana atunci, mulțumesc Sfântului Nectarie și Maici Domnului pentru tot ajutorul oferit, doamne ajuta la toată lumea și nu încetați să vă rugați tuturor Sfinților Maici Domnului si bunului nostru Dumnezeu ca doar ei ne pot ajuta!
  Liliana
  30.05.2022
  Bună ziua! Ma întorc cu o alta minune de-a Sfântului Nectarie. Aveam dureri de rinichi îngrozitoare, iar medicamentele nu aveau niciun efect, mi-am amintit ca am ulei de la Mănăstirea Radu Vodă, de la Sfântul Nectarie și am început sa îl aplic in zona rinichilor, iar in câteva minute, durerea aceea insuportabila de care nu scăpasem pentru ore întregi, a dispărut. Sfântul Nectarie îmi ajuta familia și pe mine de mulți ani, ii mulțumesc mult pentru tot. Slăvit este Dumnezeu!
  Alexandra
  30.05.2022
  Astazi, Dumnezeu ne-a mai dat o sansa, mie, sotului meu si copilei noastre de 5 luni jumate, Nectaria. Am iesit la plimbare cu caruciorul si la una din trecerile de pietoni, am auzit brusc o masina in viteza si un scartait puternic de roti. Cand ne-am intors capetele spre dreapta am privit ingrozita cum o masina se indrepta cu mare viteza catre noi. Sotul meu a prins caruciorul si am inceput sa alergam in directia opusa de cum venea acea masina catre noi. La cativa metri distanta de noi, soferul a reusit sa puna frana brusc si sa intoarca masina cu spatele catre noi. Doar Bunul Dumnezeu si Maicuta Sfanta cu Sfintii Parinti ne-au salvat. Ceea ce am realizat dupa ce am iesit din acel şoc, a fost faptul ca Dumnezeu ne-a ocrotit si ca nu eram pregatita sa mor, nici eu, nici sotul meu. Am invatat un lucru foarte important astazi : trebuie sa fim mereu cu gandul la plecarea din aceasta lume, pentru a te asigura ca incerci sa fi un cat mai bun crestin, sa te impartasesti des, sa postesti, sa ierti, sa fi smerit si sa ii ajuti pe cei din jur. Slava lui Dumnezeu, Maicii Sfinte si Sfintilor care mereu ne ocrotesc. Traieste smerit, simplu si in rugaciune constant, ca si cum viata pe acest pamant s-ar termina maine
  Madalina
  30.05.2022
  Asa cum am promis, am revenit cu minunea înfăptuita de către Sfântul Nectarie împreună cu Bunul nostru Iisus Hristos, Maica Domnului si Sfântul Efrem, pentru mine păcătoasa si nevrednica. Aveam dureri destul de mari în partea stanga sub coastă si o balonare continuua in zona, m-am uns și ma ung în continuare cu mirul Sfântului Nectarie, mirul Sfântului Efrem si Sfântul Maslu, m-am rugat si ma rog în continuare la Sfântul Nectarie cu acatistul Lui si lucrurile ușor ușor se îndreptată, trebuie doar sa credem în minuni, sa avem răbdare și să facem și noi la rândul nostru mai mult bine si toate vor fi bune.
  Sfântul Nectarie a mijlocit si ecografia abdominala a fost bună si nu a reieșit nimic grav, și în continuare cred și nădăjduiesc ca toate vor fi bune.
  De fiecare data cand eu si familia mea avem de făcut lucruri importanta în viata noastră și nu numai , Sfântul Nectarie ni se arata prezent, de curând la Mănăstire Radu Vodă unde sunt și Moaștele Sfântului, s-a așezat lângă mine un călugăr care nu va exagerez cu nimic, seamănă perfect cu Sfântul si a început sa-mi spuna câteva cuvinte spre îndreptare si ajutor.
  De atunci l-am mai văzut o data pe strada spre Mănăstire, sper din tot sufletul ca următoare data cand îl voi mai întâlni sa ii pot face o poza și sa o atașez postării, sa vedeți cu adevărat putea Sfântului Nectarie.
  Sfântul Nectarie este sprijinitorul sufletului și al trupului meu si al familie mele, este ocrotitorul nostru.
  Va indemn cu tot sufletul sa va rugați Maicii noastre din ceruri, Sfântului Nectarie, Sfântului Efrem si tuturor Sfinților cărora v-ati încredințat, toate rugăciunile vor avea un răspuns.
  Doamne ajuta tuturor! Maica si Sfântul Nectarie sa va binecuvânteze si sa va ocrotească!
  Ursu
  30.05.2022
  In data de 8 mai, am 8 ani de cand am fost operat de tumora cerebrala maligna. L-am descoperit pe Sfantul la Manastirea Radu Voda din Bucuresti si de atunci an de an merg la Aegina in pelerinaj si ajun in seara zilei de 8 noiembrie. Ziua de praznuire a Sfantului este 9 noiembrie.
  Sa va spun cum s-a petrecut. Intr-o zi de 3 mai 2014 am cazut in fata casei mele. Erau de fata copii, sotia si parintii mei. Aveam 37 de ani, doi copii frumosi, o fata de 2ani jumatate si un baiat de 5 ani, realizat profesional, 3 facultati, masterat, doctorat, serviciu pe masura muncii de pana atunci. M-am trezit din agonie dupa 15 minute. In fata vasei mele ajunsesera doua salvari. Am ajuns la spital, am facut un RMN si decizia doctorilor: TUMORA .
  M-a operat o echipa de medici chirurgi de la Spitalul de Neorochirurgie din Iasi in frunte cu prof.Poeata si Prof. Eva.
  Medicii isi dadeau cu parerea de cazuri similare ca pacientul a mai vietuit 2-6 luni de la operatie. Sfantul Nectarie si cu Sfanta Cuvioasa Parascheva de la Iasi si nu in ultimul rand Maicuta Domnului, prin rugaciunile lor catre Bunul Dumnezeu, acum la aproape 8 ani traiesc . Sunt multe de spus, dar asta e pe scurt minunea mea. Doamne ajuta pe toti cei ce se roaga la Tine!
  G.
  30.05.2022
  În ultimii ani am avut parte de mare ajutor din partea Sfinților. M-am rugat mult Maicii Domnului, Sfântului Nectarie, Sfântului Efrem cel Nou și Sfintei Cuvioase Parascheva de la Iași de fiecare dată când am întâmpinat un moment mai dificil. Am simțit ajutorul lor și în timpul studenției, la fiecare examen obișnuiam să mă închin înainte și imediat după, mulțumind pentru bunătatea Sfinților. În urmă cu ceva timp am fost diagnosticat cu o boală care m-a afectat mult fizic și psihic, au fost momente grele și mulțumesc Sfinților care au avut milă de mine și m-au întărit când mi-a fost mai greu.
  Am reușit să ajung în Grecia (Eghina, Nea Makri, Suroti, Evia) moment în care m-am rugat Sfinților pentru sănătate și pentru reușită la examen pentru ocuparea unui loc de muncă. Acum dau Slavă lui Dumnezeu pentru minunile pe care le-a făcut prin Prietenii Lui. Printr-o mare minune, am reușit să obțin un loc de muncă la care aș fi visat în urmă cu ceva timp. Dumnezeu are metodele lui, pedagogia lui și știe cel mai bine când e cel mai bine pentru noi să primim ceea ce El vrea să ne ofere cu multă dragoste. Îi avem pe Sfinți și pe Maica Domnului care abia așteaptă să le cerem ajutorul. Să îndrăznim!
  Iuliana
  30.05.2022
  As vrea sa le mulțumesc și eu Sfantului Nectarie, Sfantului Mina și Sfantului Efrem ca au fost alături de mine și de familia mea în momente grele. Mulțumim pentru ajutorul oferit bunicului meu, care a trecut printr-o operație dificila în dec 2020, pentru ajutorul oferit soțului meu, mie pentru ca am trecut peste Covid cu bine și pentru ca ne asculta fiecare rugăciune. Sfantul Nectarie este și ocrotitorul căsătoriei noastre și ii mulțumim pentru tot ajutorul, îl rugam sa ne ierte pentru tot și îl rugam sa ne tina sănătoși pe noi și întreaga familie și sa ne asculte rugile în continuare. Doamne ajuta!
  Anonim
  30.05.2022
  As vrea sa impartasesc cateva din minunile pe care Sfantul Nectarie le-a facut in familia noastra.
  L-am cunoscut pe Sfantul Nectarie in anul 2020, in plina pandemie, in luna octombrie. In luna Noiembrie, fix inainte de Postul Craciunului am ramas insarcinata, apoi la 7 saptamani de sarcina am avut sangerari pe care nu le avusem inainte, avand 2 baieti deja.
  Imi amintesc prima mare minune pe care a savarsit-o Sfantul Nectarie, mi-a oprit sangerarea, iar cand am ajuns la spital doctorii au spus ca parca nici nu s a intamplat nimic (in drum spre spital am cerut ajutorul Sfantului pentru a avea grija de copilul ce-l purtam in pantece). Mare minune, in momentul acela ne-am hotarat ca orice va fi, numele copilului va fi Nectarie sau Nectaria. Citind acatistul Sfantului in timpul sarcinii, a venit si momentul nasterii, care a fost cea mai dureroasa nastere, chiar daca a fost a treia.
  Toate puterile s-au dus si eu nu mai aveam forta pentru a ajuta copilul sa iasa, dar dintr o data mi-a venit gandul: "Sfinte Nectarie, daca in acatist scrie ca ajuti femeile la nastere, ajuta ma si pe mine, ca nu mai pot". Nu va pot explica ce am simtit atunci, o usurare, si exact cand gandul s-a terminat, fetita noastra Nectaria Teodora a vazut lumina zilei pe 7 August 2021.
  Apoi, in luna Septembrie am trimis un pomelnic la Manastirea Sfantului Nectarie, in Eghina, cu speranta ca voi primi si eu ulei de la candela Sfantului. In momentul acela aveam deja o sticluta cu ule, pe care o gasisem la mama mea, si l-am luat, dar am aflat despre o fetita de numai 1 an si cateva luni care avea cancer la rinichi, unul deja fiind scos, si cel de al doilea afectat. Le-am dat parintilor sticluta mea cu ulei pentru a o unge pe fetita cu nadejdea ca Sfantul Nectarie ii va ajuta.
  Si a si facut-o. Fetita e mult mai bine acum!
  Dar eu am ramas cu o tristețe pentru ca nu mai aveam ulei de la Sfantul, si speram ca sa primesc raspuns de la maici. Din septembrie pana acum, 30 Martie, eu am asteptat, am sperat sa primesc uleiul inapoi de la Sfantul Nectarie.
  Azi dimineata , prin posta, am primit darul mult asteptat de la Sfantul nostru iubit .
  Slava Lui Hristos pt toti prietenii pe care ni i-a dat!
  Bucura te Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!
  Anonim
  30.05.2022
  Imi cer iertare de la Sfântul Nectarie pentru ca nu m-am ținut de promisiunea care i-am făcut-o, spunându-i că dacă o va ajuta pe fetita mea Nectaria sa nu mai tușească, voi mărturisi minunea. Pentru ca de o săptămână de zile a fost răcită, cu febra, otită durere de cap. Acum ii rămăsese o tuse ca parca se îneca deși deja începuse sa ii dau antibioticul tot avea tusea asta ce o deranja.
  In seara respectiva Nectaria (4 ani) a găsit iconita cu Sfântul Nectarie și și-a pus-o singura pe piept și ca prin minune a adormit repede și toată noaptea a dormit liniștită. A dormit cu iconita Sfântului pe piept. Ieri nu am băgat de seama prea mult dar Nectaria nu a mai tușit și eu minunea nu am spus o.
  Azi noapte eu m-am trezit pe la 2 noaptea cu o tuse seaca (episoade ce eu mai pățesc dar îl rog pe Sfântul sa ma ajute sa scap ), nu puteam sa respir nici sa tușesc cum trebuie. Aveam gatul uscat și nu reușeam sa fac sa respir sa ma pot liniști.
  După ce am tot încercat multe sa iau sa pot respira , m-am uns cu ulei de la Sfântul Nectarie și îl rugam sa ma ajute sa ma pot liniști. Atunci pe loc am simțit cum ma liniștește și mi-am adus aminte ca nu marturisisem ce am promis Sfântului cu Nectaria. Mult ajutor ne aduce Sfântul Nectarie. Întotdeauna este prezent în viata noastră și mereu pregătit sa ne ajute.Doar noi trebuie sa ne rugam și sa avem credință.
  Anonim
  30.05.2022
  Ma numesc Alexandra si vreau sa dau Slava lui Dumnezeu, Maicii Domnului si Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nectarie si Sfantului Ioan Rusul pentru minunea din viata noastra, fetita noastra, Maria Efremia. Avem un baietel de 5 ani, urma sa mai avem un baietel in aprilie 2020, dar Bunul Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi. Al doilea copil a murit in pantece la 38 de săptămâni. Dupa ce m-am răzvrătit si am deznădăjduit, am descoperit al doilea Acatist al Sfantului Efrem cel Nou, Sfintele Moaște si un vis pe 21 martie 2021 unde o femeie batrana m-a dus într-o camera unde era icoana cu Sfântul Efrem cel Nou. Sfantul a coborât din icoana cu lacrimi in ochi spunând:"te voi ajuta numai sa ai mai multa încredere". Asa ca la nici un an de la acel vis, pe 7 martie 2022, o tin in brate pe Maria Efremia, nascuta si de Sfântul Efrem al Tomisului. Slava Maicii Domnului si Sfântului Efrem cel Nou si tuturor sfinților pentru ajutorul acordat si protecția din viata noastră!
  A.B.
  30.05.2022
  As vrea sa le mulțumesc și eu Sfantului Nectarie, Sfantului Mina și Sfantului Efrem, Cuvioasa Parascheva, ca au fost alături de mine și de familia mea în momente grele. Mulțumim pentru ajutorul oferit fetei mele, care a trecut prin niste momente grele de sanatate. Sfinte al lui Dumnezeu, roaga te pentru noi. Doamne ajuta!
  Liana
  30.05.2022
  Multumesc Sfantului Nectarie pentru ca ajutat-o pe fetita mea sa nu mai tuseasaca! Avea o tuse care nu o lasa sa se odihneasca. Am uns-o cu mir de la Manastirea Radu Voda, primit la praznicul Sfantului Nectarie si imediat fetita s-a linistit si a dormit pana dimineata, fara sa mai tuseasca. Multumesc Sfinte Necatrie pentru tot ajutorul primit in multe situatii! Multumesc Maicii Domnului si tuturor Sfintilor pentru toata grija pe care o au fata de noi!
  Melania
  30.05.2022
  Buna ziua! De multa vreme ma chinui sa scriu aceste randuri cu ajutorul primit de la Sfantul Nectarie si parca niciodata nu am avut timp si uite ca astazi le scriu si va spun si voua, oameni dragi ca de fiecare data cand am fost incercata de probleme, fie ele de sanatate, fizice sau materiale, m-am rugat Sfantului si El a venit in ajutor. Anul trecut in decembrie exact inainte de Craciun am pierdut o sarcina, cu siguranta Domnul a avut alte planuri pentru mine si sotul meu, dar cu credinta ne rugam sa ne binecuvanteze familia cu un prunc curat si sanatos!
  Simona
  30.05.2022
  În primul rând, vreau să-i mulțumesc Sfatului Ierarh Nectarie pentru tot ajutorul oferit în momentele grele. Sunt convinsă că toți trecem printr-o perioadă grea și întâmpinăm diferite probleme, dar trebuie să ne rugăm neîncetat și să nu uităm că rugăciunea și credința pot zgudui lumea.
  Îți mulțumesc Sfinte Nectarie că ești lângă mine și mă rog zi de zi să-mi întărești credință și să alungi din minte toate gândurile negative. Chiar dacă trec printr-o perioadă mai grea, am încredere în ajutorul tău și sunt convinsă că într-o zi totul va fi așa cum îmi doresc.
  În al doilea rând, mulțumesc Sfintei Fecioare Maria, Sfântului Părinte Arsenie, Sfântului Efrem, Sfântului Ioan Rusul și tuturor sfinților pentru ajutorul acordat.
  Mă rog Sfântului Nectarie să ne țină sănătoși pe toți, să fim mai buni unii cu alții și să lăsăm răutatea, invidia, ura și frustrarea deoparte.
  Slavă lui Dumnezeu pentru toate binecuvântările din viața mea.
  Bucură-te Sfinte Ierarh Nectarie, mare făcătorule de minuni.
  Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine, păcătosul!
  Mioara
  30.05.2022
  Mare-i Bunul Dumnezeu și lăudat întru Sfinții Săi. Sfântul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător care este Sfântul nostru de suflet, ocrotitorul fiicei noastre Efremia dar și a noastră ne ajută neîncetat pe noi păcătoșii. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al Măicuței Domnului, Sfantul Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător ne ajută în fiecare zi, e de-ajuns să observăm.
  Ultimile 2 din minunile Sfantului Efrem prin care ne-a ajutat, sunt următoarele : 1) Eu aveam o iritație urâtă pe piele care îmi provoca mari mâncări și mă durea. Cu ajutorul Bunului Dumnezeu mi-am dat de 2 ori cu ulei de la candela Sfantului Efrem , din Grecia și l-am rugat dacă vrea să mă ajute să-mi treacă iritația și chiar mi-a trecut în vreo 2 zile. 2) Fiica mea Efremia în vârstă de 8 anișori este răcită și tușește, însă ieri seara i se agravase tusea și nu putea dormi, atunci i-am dat să înghită 1 picătură din uleiul de la candela Sfantului Efrem cel Nou și am și uns-o pe gât , și cu ajutorul Bunului Dumnezeu, al Măicuțe Domnului și a Sfanului Efrem cel Nou mare făcător de minuni și grabnic ajutător a încetat tusea, de fapt nu a mai tușit deloc toată noaptea și a putut dormi.
  A doua zi foarte puțin, nici nu a fost nevoie să îi dau din noul sirop de tuse. Căci ii cumpărasem alt siropel, văzând a primul nu-și făcea efectul. Însă ajutorul a venit de la Sfantul Efrem, cu ajutorul Bunului Dumnezeu și al Măicuței Domnului. Deci nu trebuie decât să ne rugăm, să credem și să respectăm cuvântul Bunului Dumnezeu.
  Anonim
  30.05.2022
  As vrea sa multumesc Sfantului Nectarie, Presfintei Nascatoare de Dumnezeu, Sfantului Ioan Rusul, Sfanta Paraschiva, Sfantului Spiridon pentru tot ajutorul, fetita mea se plangea de durere in partea dreapta, cu gandul ca poate e apenticita si e nevoie de operatie am plecat cu ea la spital, pe drum m-am rugat sa nu fie ceva grav. Rugaciunele au fost ascultate si fetita mea e bine nu era nimic grav, in 2 ore durerea a disparut. Rugati-va din tot sufletul rugaciunele va sunt ascultate!
  Anonim
  30.05.2022
  As dori sa ii mulțumesc Maicii Domnului si Sfantului Ierarh Nectarie pentru faptul ca au mijlocit la Domnul Iisus Hristos, pentru a-mi gasi linistea sufleteasca, cea mai mare avere, pentru noi, oamenii. Nu mai suportam acuzatiile si prigonirile nedrepte pe care le induram la scoala, din cauza unor copiii invidiosi si needucati. Nu puneam la suflet vorbe amarate, nu ma afectau. Vazand ca nu pun suflet si ca nu ma afecteaza rautatile lor, voiau cu orice pret sa ma provoace si sa imi faca rau, aducandu mi tot felul de acuzatii nedrepte mie si mamei mele, pe care nici macar nu o cunosc. Eram socata sa vad cata ura pot avea niste copilasi cu care nu am nicio legatura. Eram hartuita sexual la scoala la un moment dat. Atunci am început sa nu ma mai simt in siguranță la scoala si nu am ripostat, am preferat pacea. Atunci, intr o seara m am rugat Maicii Domnului cu lacrimi in ochi, rostind Acatistul Bunei Vestiri, Sfantul Acoperămant si Paraclisele. De asemena, am indraznit sa ma rog Sfântului Nectarie, stiind cate nedreptati, prigoniri si suferințe a indurat pe parcursul vietii, avand credinta ca Ei ma inteleg cel mai bine. Ma rugasem Sfântului Nectarie, rostind acatistul Sfintitiei Sale cu lacrimi in ochi. Nu ii cerusem ceva in mod special, ci doar sa ma întărească si sa ma lumineze, sa fie alături de mine. Atunci cand am terminat acatistul, inima mea s a simțit usurata. Va spun cu mana pe inima ca toti prigonitorii mei care imi faceau nedreptati s au indepartat de mine si merg liniștita la scoala, pot sa învăț foarte bine si sa am note foarte bune. De atunci nu am mai patit nimic rau. Maica Domnului si Sfantul Nectarie abia așteaptă sa ne rugam lor. Nu am citit 40 de zile acatistul Sfantului, dar am învățat ca dacă ne rugam la Sfintia Sa cu toată inima, ne ajuta necondiționat. Iti multumesc Doamne! Mulțumesc Maicuta Sfanta! Mulțumesc Sfinte Nectarie, părintele nostru iubit!
  Anonim
  30.05.2022
  Am fost la Egina, la Mânăstirea Sfantului Nectarie, un sfânt care mi-e tare drag, căutându-i și la Mânăstirea Radu Vodă, unde sunt moaștele lor. În 2020 eram la București, la începutul pandemiei și mă pregăteam de pensionarea din învățământ și plecarea în orașul natal, Drobeta Turnu Severin. Eram foarte îngrijorată de transport, situația creată de pandemie. Într-o noapte am visat un Ierarh în haine aurite, impunător, puternic, cu un fel de coroană pe cap. Nu știam cine este și mi s-a adresat: "Tu de ce nu te rogi la mine? Roagă-te, să te ajut. Eu sunt Nectarie!" M-am trezit, cu gândul că am văzut ceva minunat, de care nu sunt demnă și le-am povestit soțului, prietenilor, pentru că știu că Sfântului nu îi place să ții lumina sub oboroc. La puțin timp am avut Covid, mi-a fost rău, dar m-am vindecat fără vaccinuri. Mutarea acasă, problemele cu un preot protopop care a intrat și intră pe mica mea moștenire de la bunicul preot în Isverna le-am tratat cu ceea ce am învățat din viața Sfântului: lăsându-L pe Dumnezeu să rânduiască toate, cum o vrea El, pentru rugăciunile Sfântului Nectarie. Îi sunt recunoscătoare Sfântului pentru că s-a plecat spre neînsemnata mea persoană și m-a ajutat, făcându-mă fericită să știu că nu sunt niciodată singură. Slavă Ție, Doamne, intru sfinții Tăi iubiți!
  Anonim
  30.05.2022
  Multumesc din suflet Sfantului Nectarie si Sfantului Efrem, ajutatorii si indrumatorii mei si ai familiei mele, pentru vindecarea grabnica a baietelului meu intr-o problema de sanatate, despre care am promis ca dau marturie!
  Anonim
  30.05.2022
  Vreau sa multumesc Sfantului Nectarie si Sfintei Fecioare Maria care m-au ajutat de multe ori in ultimul an. Am inceput sa ma rog cand am aflat ca dupa 6 ani inca am infectie cu HPV. Eram deznadajduita, nu stiam ce sa fac, incepusem sa am atacuri de panica. Am citit pe un forum despre cineva care a fost vindecat de Sfantul Nectarie si am inceput sa citesc despre el si sa ma rog. Sfantul Nectarie ne-a ajutat sa iasa negativ testul de HPV facut de prietenul meu. Iar dupa inca cateva luni, de Bunavestire am primit si eu rezultat negativ la testul de HPV. Le multumesc din tot sufletul Sfintei Fecioare Maria si Sfantului Nectarie pentru ajutorul primit si pentru ca au grija de mine in fiecare zi.
  Anonim
  30.05.2022
  Vreau sa va povestesc ajutorul pe care l-am primit de la Sfântul Nectarie. Astăzi fetița mea a început sa verse și in decurs de 1 ora a vărsat de 3 ori. M-am speriat foarte tare și am chemat ambulanta. Între timp am uns-o cu ulei de la mănăstirea Radu Vodă și l-am chemat pe Dumnezeu și pe Sfântul Nectarie in ajutor. După ce am dat-o cu ulei și pana a ajuns ambulanta (a venit foarte repede, in 5-10 min) fetița mea părea ca e mai bine. I-au făcut investigații și pare a fi o indigestie. M-am rugat ca totul sa fie bine și știu ca Sfântul Nectarie ne va ocroti. Nu este prima data când ne vine in ajutor. I-am promis ca voi mărturisi grabnicul ajutor pe care ni l-a dat. Bucură-te, Sfinte Ierarhe Nectarie, mare facatorule de minuni!
  Nicoleta
  30.05.2022
  Nu exista moment sa ma rog si Bunul Dumnezeu sa nu infaptuiasca minuni prin sfinitii minunati pe care ia lasat pentru noi oamenii, nu a existat o data sa ii cer ajutorul Sfantului Nectarie iar el sa nu imi vina in ajutor, fie ea si ce-a mai mica problema, daca ar fi sa scriu aici toate minunile pe care le-a savarsit pentru mine si pentru toata familia mea, nu mi-ar ajunge probabil o zi intreaga sa scriu, ii simt prezenta mereu de cand a intrat in viata mea, de acum 15 ani aproape,trebuie sa credem cu adevarat in puterea Bunului Dumnezeu si in ingerii(Sfintii), pe care ia lasat pentru noi! Nu exista Sfant la care sa te rogi si sa nu iti vina in ajutor mai devreme s-au mai tarziu! De la cele mai grave probleme de sanatate ale mele s-au a celor din jur, pana la a nu ne pierde casa, tot a rezolvat Bunul Dumnezeu prin sfintii lui!Rugati-va din toata inima iar rezolvarea nu va intarzia sa apara!
  Anonim
  30.05.2022
  Vreau și eu să îi mulțumesc Domnului și Sfântului Ierarh Nectarie pentru tot ajutorul oferit ! Despre Sfântul Nectarie am aflat dintr-un documentar pe Trinitas TV, am auzit mărturiile multor oamenii care au primit ajutorul Sfântului, de atunci i-am cumpărat acatistul și o icoana cu el. Sfântul ne -a ajutat să ne găsim un loc de muncă și ne ajută mereu, pe lângă rugăciunea inimii , îl avem și pe Sfântul îl gând mereu.. îi simțim prezența, îl simțim lângă noi ! Slavă lui Dumnezeu pentru tot și toate !
  Anonim
  30.05.2022
  Ii mulțumesc Domnului Iisus Hristos pentru faptul ca revarsă harul Sau prin rugăciunile Maicii Sale Preacureate si a Sfintilor Sai, fiind dovada vie ca este cu noi pururea.
  In luna februarie, poverile sufletești si au spus cuvantul, facusem atacuri de panica acute o lunga perioada de timp... Tremuram, simțeam ca nu pot sa respir, ma sufocam si alte simptome neplacute pe care nu mi doresc sa mi le reamintesc. Faceam tot timpul crize de plans, ma trezeam plangand si dormeam plangand, faceam crize de plans, dar nu aveam niciun motiv eligibil sa fiu asa. Aveam totul. Apoi, intr o seara, in timp ce aveam atacul de panica, am hotarat sa ma rog la Maica Domnului, rostind acatistul Buneivestiri, 2 paraclise si m am rugat, de asemenea, Sfântului Ierarh Nectarie, rostind acatistul Sfintiei Sale si ungandu ma cu mir de la Sfântul.
  Cand am terminat rugaciunea, totul a luat sfârșit. Nu mai tremuram. A fost prima noapte in care dormisem liniștita, fara sa visez urat acea problema care ma secătuise. Prima data dupa mult timp...apoi, Maica Domnului a rânduit in asa fel încât sa ma mut din nou in București, mai aproape de Biserica si slujbe. Maica Domnului m a îndrumat spre Sf Liturghie, Sf Maslu si spovedanie. Dupa ce am parcurs constant slujbele, dupa ce am postit si m am rugat si m am spovedit de mai multe ori, tot raul s a risipit. Nu mai sufar ca înainte, m am mai liniștit si sunt mai bucuroasa.
  Nu incerc sa ma victimizez, problemele mele sunt mici in comparatie cu ale altora, dar sa ne rugam împreună unii pentru alții. Iti mulțumesc, Maica Domnului. Iti multumesc, Hristoase al nostru! Iti multumesc Sfant iubit!
  Maria
  30.05.2022
  Sfântul Nectarie m-a ajutat atat de mult in acest post. Copilul meu s-a îmbolnăvit de 2 ori și la cum se simțea, cu siguranța injectabil avea nevoie, cum se întâmpla și in episoadele precedente. M-am rugat așa mult la Sfântul Nectarie, sa se facă bine, sa nu îl mai terorizez cu Injecții, încât a făcut o mare minune de 2 ori și am reușit cu medicamente sa scăpăm, și cu ulei de la Sfântul nostru drag.
  Anonim
  30.05.2022
  Mulțumesc Sfântului Nectarie, Sfantului Ioan Rusul si Sfantului Efrem cel Nou pentru ca am analizele mai bune si ca m-au ferit de un accident casnic care putea deveni grav pentru mine. Din fericire am scapat cu cateva cicatrici. Ii mai rog sa aiba grija de fiica mea care este bolnavioara si sa ma ajute sa gasesc oamenii potriviți care s-o vindece. Doamne ajuta-ma sa o cresc in dragoste si bunatate, sa-l aiba in suflet pe Dumnezeu!
  Ana
  30.05.2022
  Vreau și eu să vă povestesc cum te ajuta Sfintii când ești la necaz. In ultima perioada am avut foarte multe probleme financiare, pur și simplu nu mai vedeam nici o ieșire din situațiile în care eram. Citisem acatistul Sfântului Nectarie 40 de zile și am început Acatistul Sfântului Mina 40 de zile si cate o catisma din Psaltire in fiecare zi. Va rog să mă credeți că la un moment dat de pe o zi pe alta problemele sau rezolvat, am primit niste bani ce îi aveam dați împrumut și nu contam cu ei și de pe o zi pe alta am reușit să mi rezolv problemele. Nu va puteți imagina cum lucrează Dumnezeu prin Sfinții Lui și ce frumos este sa simți binecuvântarea lor
  Nimic nu se poate compara cu ce simpti in momentul in care ști că au fost ei, Sfinții, la care le cer mereu ajutorul. Multumesc Sfinte Mina, Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem Cel Nou și Măicuței Domnului că nu mă lăsa niciodată la greu. Doamne ajuta la toată lumea!
  Anonim
  30.05.2022
  Dau slava Bunului Dumnezeu si Maicutii Domnului, care prin rugaciunile mijlocitoare ale Sfantlui Efrem, Sfantului Nectarie, Sfantul Ioan Rusul si Sfantul Mina ne-au ajutat sa trecem cu bine de gripa.
  Olga
  30.05.2022
  Mărit este Domnul Dumnezeul nostru întru sfinții Lui! Îi mulțumesc Sfantului Nectarie si Cuviosului Gherontie pentru minunea pe care au făcut-o cu băiețelul meu. Copilul a fost plecat de acasă, cu școala trei zile și când s-a întors nu se simțea foarte bine, avea temperatura, durere in gât, o stare generală nu prea bună. Atunci m-am rugat sfinților dragi, l-am uns cu ulei de la Sfantul Nectarie si pe dimineața copilul meu nu mai avea nimic, dar nimic; parca nu fusese bolnav niciodată. Nu este prima data când sfinții nostri dragi ne ajută; nu suntem noi vrednici de ajutorul lor. Mulțumesc si Maicii Domnului care ne ocrotește și nu ne lasă la greu!
  B.
  30.05.2022
  Vreau sa marturisesc ajutorul neconditionat pe care mi-l ofera neincetat Sfantul Ierarh Nectarie desi de multe ori aleg sa ma rog altor Sfinti si il bag mai rar in seama. Am fost bolnava cu simptome de Covid si m-am rugat Sfantului si Sfintilor Efrem cel Nou, Gherasim din Kefalonia, Spiridon, Nicolae, Pantelimon, Teodora de la Sihla, Ecaterina, Nichifor cel Lepros, Maicii Domnului sa mi se amelioreze ca tuseam urat si vomitam si noaptea de cate 3 ori ceea ce mancam din cauza tusei si a antibioticului foarte tare. In 2 zile nu am mai avut nici febra si am dormit neintoarsa.
  L.
  30.05.2022
  Hristos a înviat! Doresc să mărturisesc încă o dată ajutorul Sfintului Nectarie, Sfântul Ioan Rusul, Sfântul Efrem cel Nou, Sfântul Cuvios David din Evia și tuturor Sfințiilor. Am făcut o criza de fiere și îmi era teamă că nu îmi revin. Sambata urma să merg la spovedit și să mă împărtășesc la Sfânta Liturghie din noaptea Învierii. Bunul Dumnezeu, Maica Domnului m au ajutat, mi am revenit și am reușit să mă împărtășesc. Îl rog pe Bunul Dumnezeu z Maica Domnului, Sfântul Nectarie, Sfântul Efrem cel Nou, Sfântul Ioan Rusul, Sfântul Gherasim din Kefalonia , Sfântul Iosif de la Partoș sa îl ajute și pe băiețelul meu Luca sa se simtă bine sa nu îl mai doară burtica și el are o indigestie deoarece am mâncat același lucru.
  Anonim
  30.05.2022
  Hristos a Înviat. Vreau sa marturisesc si eu ajutorul Bunului Dumnezeu a Maicuti Domnului si a Sfantul meu drag Sfantul Nectarie. Cu doua zile inainte de Florii am descoperit ca sotul meu avea Covid. Dupa doua zile si eu cu fica mea am devenit pozitive. Fica mea fiind mai sensibili nu a stat prea bine, doamne cata frica ma cuprins. Dar nu am incetat o clipa a cere ajutorul Bunului Dumnezeu care mare milà are de noi, astazi am repetat testul si suntem negativi si fiica mea sa bine. Salva Tiè Doamne pentru mare mila Ta.
  Anonim
  30.05.2022
  Aman de mult timp sa marturisesc ajutorul pe care l-am primit rugandu-ma către Sfantul Nectarie, Maica Domnului și Domnul Iisus Hristos, am amânat pentru ca nu știu dacă pot găsi cuvintele potrivite care sa descrie ce s-a intamplat, vindecarea și sprijinul care mi s-au dat, poate unii vor crede ca ceea ce am trăit eu este imposibil.
  La 16 ani am trăit o traumă pe care nu o voi descrie deoarece vreau sa imi protejeze identitatea și amănuntele ar putea oferi niște sugestii despre cine sunt sunt. După aceasta trauma am început sa sufar de anxietate socială, nu am mai putut sa ies din casa neînsoțită, trăiam într-o veșnică frica, neliniste, stres și rușine. Nu știu cum am supraviețuit acelei parti din viața mea. Situația asta s-a agravat la 20 de ani, cand am trecut printr-un alt soc care m-a pus la pamant aproape definitiv. Timp de 18 ani am simți spaima, stres, rusine, neputinta, nu ieseam din casa decat dacă mai era cineva cu mine și asta nu de mai mult de cateva ori pe an. Am avut o afacere modestă, lucram de acasă, asta m-a ajutat să supraviețuiesc și am beneficiat și de sprijinul familiei fără de care nu as fi reușit sa mă descurc. Partea proastă este că familia era parte din problema, trăiam o situație toxica din care nu avem puterea să ies. Mă simțeam exact ca la închisoare.
  De rugat mă rugăm de mulți ani, dar la 37 de ani am început sa mă rog altfel, să mă rog de parcă rugăciunea era tot îmi mai rămăsese, singura salvare, singura soluție. Simțeam ca nu mai pot sa traiesc, îmi doream să mor, ceva trebuia sa se schimbe. Depresia si anxietatea se agravasera foarte mult, aveam probleme mari și cu somnul, eram un fel de umbra încă vie.
  Citisem despre ajutorul Sfantului Nectarie si mă gandeam ca daca i-a ajutat pe atatia, sigur mă poate ajuta și pe mine, doar sa vrea si mă poate salva cumva. Nici eu nu știam ce vreau, nici eu nu știam care este soluția, pur și simplu nu vedeam decat întuneric, doar ca m-am rugat zilnic luni de zile, plangand si ceream sa fiu ajutata cumva. Citisem chiar despre cazuri oarecum similare cu al meu, cu oameni ajutați de Sfantul Nectarie, dar parcă nici unul nu era atat de grav, însă ceva din mine mă făcea sa sper si sa cred că și eu mă pot vindeca, și eu pot duce o viata firească.

  La început nu s-a intamplat nimic, după vreo 40 de zile au început chiar să se reactiveze vechi suferințe, vechi răni, au ieșit la suprafață probleme de mulți ani nerezolvate, o perioada am crezut ca durerea mi-a rupt inima la propriu, aveam probleme cardiace grave, am ajuns la cardiolog, dar am continuat să mă rog crezand ca Sfantul Nectarie si Maica Domnului se vor ruga pentru mine si ca Dumnezeu va asculta rugăciunea mea si a lor. După încă vreo luna de zile am putut sa ies din casa neînsoțită, fara nicio problema si din momentul ăla am redevenit un om normal. Frica, rușinea, anxietatea disparusera de parcă niciodată nu au fost.
  Precizez ca din cauza ca nu îmi permiteam financiar nu am fost la psiholog niciodată, nici tratament medicamentos nu am vrut sa urmez. Nu spun ca a fost bine, încerc doar să redau cat mai clar situația în care m-am aflat.

  M-am vindecat datorită iubirii, bunatatii si ajutorului primit de la Sfantul Nectarie, de la Maica Domnului, de la domnul Iisus.
  A fost o recuperarea totala, bruscă si definitiva a unei vieți care până atunci simțeam ca este îngropată sub pamant.
  M-am rugat mult, cat de mult am putut, Acatistele si Paraclisele Sfantului Nectarie si ale Maicii Domnului, Acatistul către Domnul Iisus Hristos, dar si rugăciunii personale, făcute cu cuvintele mele. Am continuat sa mă rog si după ce m-am vindecat, mergeam pe străzi ore în șir, nu imi venea sa cred ca sunt libera, ca sunt normala, că mă pot bucura de soare, de natură, ca pot fi printre oameni, ca mă simt bine, iar in gandurile mele continuam sa vorbesc cu Sfantul Nectarie, cu Dumnezeu, cu Maica Domnului.

  Am fost ca moartă si am reinviat.

  Mereu m-am simțit ca un fel de Lazar, ceea ce trăiam eu era chiar mai rău decat moartea, eram vie si sufletul meu putrezea captiv într-o închisoare a suferinței.

  Pentru Dumnezeu toate sunt cu putiinta!

  "Cereți, și vi se va da; căutați, și veți găsi; bateți, și vi se va deschide. Căci oricine cere capătă; cine caută găsește; și celui ce bate, i se deschide"
  Anonim
  30.05.2022
  Vreau sa marturisesc cea mai recenta minune pe care Sfantul Nectarie a savarsit-o pentru mine. El m-a ajutat in numeroase situatii dar acum vreau sa ii multumesc pentru ultima si sper sa ma ajute pana la sfarsit. Colega si prietena mea in ultimii 3 -4 ani a incercat sa ramana insarcinata dar dupa mai multe investigatii medicale sa ajuns la concluzia ca singura optiune este fertilizarea in votro, pentru care a si inceput tratament urmat de procedura finala ( nu stiu sa ma exprim prea bine dar sper sa intelegeti). In perioada cand ea facea tratamentul eu am plecat in tara in vacanta si am ajuns si la Radu Voda, mentionez ca m am rugat in toata perioada pentru ea si atunci cand citeam acatistul ma gandeam si la ea sa ii ajute Dumnezeu si Sfintii sa aiba un copilas. Ajuns la Manastirea Radu Voda am mers la un preot de acolo sa imi citeasca si mie o rugaciune si la sfarsit dupa ce a terminat l-am rugat sa se roage si pentru ea ca urma ca saptamana de dupa sa aiba colectarea ovulelor si ulterior transferul la 5 zile. Cand am mentionat preotului asa ceva a avut o reactie neobisnuita si a spus ca biserica nu e de acord cu fertilizarea in vitro, am fost foarte dezamagita si mi a explicat de ce? se pare ca nu toti embrionii optinuti ajung sa li se dea viata si o parte sunt omorati, si se pare ca asa e. Va dati seama ce a fost in sufletul meu, am realizat ca nici eu nu sunt de acord cu asa ceva dar in acelasi timp imi doresc ca prietena mea sa aiba si ea un copilas. Nu am renuntat si am inceput sa ma rog si sa ii cer Sfantului Nectarie sa o ajute cumva sa nu ii dea 5 - 7 - 10 embrioni sa faca in asa fel sa fie 1 sau 2 atati cat vrea sufletul ei sa implanteze in ziua transferului, am scris o scrisoare prin care i am vorbit de mine si in acelasi timp l am rugat cum stie el sa o ajute si pe ea. Crestini ! Oameni buni! Dupa recoltare mentionez ca avea 20 de ovule s-au fecundat doar 1 cu sanse de 0.5% sa ajunga in ziua transferului, cand i sa spus ma sunat si plangea, dezamagita ca nu va reusi, in acel moment la telefon cu ea eram si eu suparata dar nu mult dupa am realizat si am stiut ca e de la Dumnezeu si Sfantul Nectarie sa fie asa, ca asa trebuie sa fie un singur embrion fara ca alte suflete sa fie aruncate.
  Anonim
  30.05.2022
  Minunile Bunului Dumnezeu, ale Maicii Domnului, Sfantul Nectarie, Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Ioan Rusul si ale tuturor sfintilor sunt nenumarate. M-au ajutat si de aceasta data sa trec cu bine peste cele aproape 5 saptamani de stat in spital, suferind de o boala grava. M-au ajutat sa raspund cu bine la tratament, sa nu mai fie nevoie de atat de multe transfuzii de sange, sa fiu ferita de anumite infectii spitalicesti si de cele care pot aparea in timpul internarii, dar mi-au dat si linistea, pacea si rabdare de care aveam nevoie pentru a trece cat mai usor peste gravitatea bolii si a perioadei lungi de stat in spital. Multumesc Doamne ca am ajuns cu bine acasa la copilul si familia mea. Doamne ajuta sa trec cu bine si peste urmataorea internare, sperand sa fie si ultima si sa ma vindec de boala pe care o am. Slava Ție Dumnezeul nostru, Slava Tie!
  Diana
  30.05.2022
  Încă o dată aduc mărturie de o minune pe care Sfântul Nectarie și Sfântul Efrem împreună cu Maica Domnului au făcut-o cu noi. Ieri noapte fetiței mele i-a fost foarte rău, avea o tuse urâtă pe care nu reușeam sa o calmez cu nimic (încercasem multe, sirop, pastile, miere) pana la 3 noaptea a fost un chin pentru ea. Am început sa cer ajutorul Sfântului Nectarie și Efrem în lacrimi pentru ca și eu sunt bolnavă și mă simțeam extrem de obosită, am pus pe pieptul ei ulei di candelele Sfinților aduse și Grecia și fetița nu a mai tușit deloc până dimineața si astăzi a fost chiar mult mai bine, febra și tusea au scăzut. Mulțumesc Sfântului Nectarie și Sfântului Efrem pentru tot ajutorul dat și Mulțumesc și Maicii Domnului Pantanassa la care cer ajutorul mereu.
  B.
  30.05.2022
  Multumesc Sfantului Mina, Sfantului Nectarie, Sfintilor Gherasim din Kefalonia si de la Iordan, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Ierarh Modest, Maicii Domnului ca imi pazesc pisicile si pisicii pe care ii mai avem si ii aduc teferi si nevatamati acasa. Fetitele si unul din pisici sunt foarte intelegatori si stau cu mine cand le solicit. De asemenea multumesc ca parintii mei calatoresc cu bine si ajung acasa si la munca fiindca lucreaza in alta tara si ca ma ajuta si ei cum pot. De asemenea multumesc pentru linistea din familie.
  Anonim
  30.05.2022
  Lumina si dragostea Domnului sa va lumineze si sa va ocrotească! As dori sa ii mulțumesc Domnului Iisus Hristos pentru ca este alaturi de mine mereu, Maicii Domnului, Sfantului Ierarh Nectarie si Sfantul Efrem cel Nou. In urma cu o luna, trebuia sa sustin teza la limba romana, eu fiind in clasa a 12a, prin urmare, fiind foarte important pentru mine. În primul semestru, am eșuat oribil în ceea ce privește teza, iar doamna de limba romana a fost dezamăgită de mine. Revenind, in semestrul 2, timpul era foarte limitat pentru studiu. Trebuia sa învăț in mai puțin de 3 zile, 3 opere literare, destul de complicate. Inițial, teza era programata la mijlocul lunii aprilie. Iar eu, cu o zi înainte de a se susține teza, am ales sa merg la Sfantul liturghie, nădăjduind în mila Domnului, care spune: "Căutați mai întâi Împărăția Cerurilor, apoi toate celelalte vi se vor adăuga voua".
  Tin minte ca am luat cu mine materialele de studiu si ca le am atins de icoana Maicii Domnului, a Mântuitorului si la racla moaștelor Sfântului Nectarie si ale Sfantul Efrem cel Nou. Din acel moment, am simtit ca mi s a luat un ghimpe din inima. Trebuie mentionez faptul ca ma rugam Sfântului Nectarie si Maicii Domnului zilnic, rostind acatistele. Lucrarea Maicii Domnului si a Sfântului Nectarie s-a vădit pentru ca s a anulat data susținerii tezei, s a amânat timp pt o săptămână, astfel am mai avut timp sa mi repet si sa știu foarte bine operele. Am învățat cu tot sufletul si in dimineața susținerii tezei, ma rugam Maicii Domnului sa ocroteasca teza si sa nu o dezamăgesc pe mama, care trudeste din greu pentru a mi plati meditatiile.
  M-am dus liniștita la scoala, si spre uimirea mea, nu aveam emotii si parca mana mea era îndrumata de Cineva. Azi, au venit tezele si am aflat rezultatul, am luat o nota bunicica, am luat nota 8. Mi s-a scăzut din cauza unor lucruri banale. Doamna profesoara a zis ca s a bucurat pentru ca am învățat foarte bine si m-a felicitat. Nu este o nota neapărat mare, dar am reușit sa nu dezamăgesc pe nimeni. Ii mulțumesc Maicii Domnului si Sfintilor pentru ca au fost cu mine la teza. Trebuie sa mentionez faptul ca am pomenit o pe domna profesoara la Sfantul Liturghie si ca am rostit zilnic acatistul Maicii Domnului "Buna vestire" si acatistul Sfantul Nectarie zilnic.
  Anonim
  30.05.2022
  Sfântul Nectarie a intrat în viata noastră acum 8 ani și jumătate cand am botezat fetita chiar de ziua Sfantului (cred ca atunci ne-a luat sub ocrotirea lui), ne-a ajutat și ne-a sprijinit de cate ori am avut nevoie: cu loc de munca, cu boli, cu supărări, de cate ori i-am cerut ajutorul a venit neincetat desi nu suntem vrednici de mila lui nu ne-a lăsat niciodată si împreună cu Domnul Iisus si Maica Sfânta ne-a iertat mereu. Rugați-vă mereu Sfantului Nectarie si veți fi ajutați. Doamne ajuta tuturor si da pace și liniște în lume.
  Dana
  30.05.2022
  Doresc sa multumesc Sfântului Nectarie, Sfântului Spiridon și Sfântului Efrem cel nou pentru ajutorul grabnic. Doar un strigat din toata inima a fost suficient sa ne vina in ajutor. Sa ne rugam fără nici o ezitare către toți Sfinții ! Cu adevarat fac minuni!
  Anonim
  30.05.2022
  L-am cunoscut pe Sfântul Nectarie cu mulți ani în urmă și de atunci a rămas în viața mea. M-a întărit sufletește atunci când l-am pierdut pe tatăl meu, l-a ajutat pe soțul meu să își găsească un loc de muncă, i-a ajutat pe cei pentru care m-am rugat,mi-a dat mereu putere să merg mai departe și să nu îmi pierd nădejdea atunci când am trecut prin momente grele și ultima minune a Sfântului s-a întâmplat astăzi când, după multe rugăciuni și citindu-i acatistul zi de zi, l-a ajutat pe băiețelul meu cel mic să se vindece de o problemă medicală pe care o avea de ceva timp. Rugați-vă cu multă credință și nădejde Sfântului Nectarie, Maicii Domnului și Domnului Iisus Hristos și ajutorul nu va întârzia. Nu vă pierdeți niciodată credința și speranța.
  Elena
  30.05.2022
  Doresc sa multumesc Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem, Sfantului Ioan Rusul si tuturor Sfinților pentru ajutorul pe care l-am primit cu vindecarea mamei mele!
  Doamne ajută!
  Anonim
  30.05.2022
  Buna ziua si Hristos a Inviat! Doresc sa le multumesc Sfintilor Nectarie, Efrem cel Nou, Ioan Rusul si tuturor Sfintilor la care m-am rugat in ultimele luni pentru a ma ajuta sa trec de o perioada foarte dificila cu sanatatea. In urma Covid 19 am avut analizele foarte proaste, in special la ficat. Am facut o hepatita din cauze necunoscute iar medicii erau sceptici cu privire la cauze. Din fericire ieri, in urma unui RMN s-a confirmat faptul ca hepatita a fost de origine medicamentoasa si nu sunt alte cauze grave.Multumesc si pentru ca la dermatologie nu am avut raspuns rau referitor la o alunita care o stiam cu probleme. Multumesc si pentru ca au grija de fetita mea si de mine in orice situatie. Doamne ajuta tuturor si sa nu ne pierdem speranta!
  Anonim
  30.05.2022
  Sfinte Parinte Nectarie, bucura-te! Sfinte si bunule parinte, Sfant al lui Dumnezeu, ma rog tie, in fata icoanei tale, ale moastelor tale, in gandul meu, sa vii in ajutorul sorei mele - Stefania Beatrice care este bolnava de cancer si te implor sa faci o minune si pentru ea tamaduind-o. mSfinte al lui Dumnezeu, parinte Nectarie, roaga-l pe bunul Dumnezeu Tatal pe fiul sau Iisus Hristos Mantuitorul nostru sa se indure de ea si sa ii mai dea viata aici pe pamant si sa nu ne desparta inca. Este tanara , abia a implinit 49 ani, pe 2 mai a fost ziua ei. Roag- o pe Maica Domnului sa aiba mila de ea si sa intinda mainile sale vindecatoare peste trupul ei slabit si plin de operatii si de cancer, roag-o, te rog, sa-i ia toata durerea, sa o ridice din patul suferintei, al bolii si al mortii, sa o vindece in chip minunat!
  Sfinte Parinte Nectarie, intareste-o pe sora mea, roaga-te pentru ea inaintea tronului Bunului Dumnezeu, vino in ajutorul ei, coboara din ceruri si da-i alinare si vindecare, coboara Sfinte si da- i o dulce sarutare.
  Sfinte Parinte Nectarie, roga pe Maica Domnului sa- l roage pe fiul sau Iisus Hristos Mantuitorul nostru sa se milostiveasca de ea si sa ii ierte ei toate pacatele si mie, cea mai nevrednica dintre toti, ca sambata si duminica sa poata merge la Sfanta impartasanie, sa primeasca trupul si sangele lui Hristos si sa- i fie spre vindecare.
  Sfinte Parinte Nectarie, roaga-te si pentru mine, nevrednica sora a ei, pentru iertarea pacatelor mele, sa nu slabesc in credinta si rugaciune niciodata, sa nu mai obosesc, sa nu ma imbolnavesc, ca sa o pot ajuta pe sora mea sa se vindece.
  C.M.
  30.05.2022
  Le mulțumesc Sfantului Nectarie și Efrem cel Nou pentru ajutorul lor. Am fost îngrijorată pentru un episod de enterocolita al fetitei mele și îmi era frica sa nu ajungă în spital din cauza deshidratării, dar din fericire am gestionat acasă, analizele fiind bune nefiind nevoie sa fie internata. De asemenea de un timp încoace bebusul cel mic nu a mai făcut complicații în urma răcelilor, el având în trecut episoade de bronsiolita. Am promis ca voi mărturisi ajutorul lor, deși nu sunt vrednica.
  A.
  30.05.2022
  Anul trecut eram în plină pandemie, chiar în carantină. În această perioadă mi-a apărut pe sânul drept un nodul infectat. Sora mea mai mare este medic și i-am trimis poză, pentru că nu puteam merge la doctor fiind în carantina. Ea mi-a dat tratament, dar eu eram foarte stresata să nu fie ceva cancerigen. M-am dat cu ulei de la Sfântul Ioan Rusul de câteva ori, pe care îl primisem de la o prietenă și m-am rugat. Când am ieșit din carantină, m-am dus la control și se vindecase perfect. Azi m-a sunat una dintre fetițe că nu se simte bine și că a vomat. Când am ajuns acasă era foarte slăbită, fără putere. I-am dat apă cu lingurița, ceai de menta. Toate le-a vărsat. Apoi am dat-o cu ulei și agheasmă de la Sfântul Ioan Rusul, am zis acatistul și ușor, ușor și-a revenit. A început să mănânce puțină banană, pâine prăjită. Slavă lui Dumnezeu pentru toate! Și mulțumesc pentru sfinții care ne mijlocesc ajutorul. Mulțumesc Sfinte Ioane Rusul! "
  Anonim
  01.08.2022
  Aș sa marturisesc o minune ce am observat o abia azi. Fiind intr o stare nu tocmai buna de ceva vreme eu m am rugat si m am uns cu ulei de la Sf Ioan Rusul,Sf Nectarie si Sf Efrem si pe langa ca aplicam ulei pe zona capului am aplicat si pe ochi, la unul din ochi aveam o gâlmiță care se simtea la deget si cu ochiul liber daca erai f atent. Trebuie sa zic ca acea gâlmiță nu avea cum să dispară așa din senin. Si azi punând degetul acolo am observat ca nu mai exista acel punct care deranja si se simtea. Asta e o adevărat minune. Sper ca bunul Dumnezeu sa va dăruiască sănătate si sa nu uitați ca nici o rugaciune nu trece neobservata ci probabil ca trebuie sa fim mai răbdători. Îți mulțumesc Doamne pentru tot ce mi ai dat! Slavă tie Doamne, Slavă ție!
  Paula
  01.08.2022
  Buna ziua! Revin cu drag si incantare sa va relatez ceea ce pentru mine a fost tot o minune. In 5 iunie am avut botezul baiatului cel mic, Nectarie. In ziua respectiva vremea se anuntase a fi cu furtuni, vijielie, 80% sanse ploaie. Botezul puiului fiind facut la terasa, m-am rugat Sfantul Efrem si Sfantul Nectarie sa nu ploua, iar de va ploua sa ploua noaptea. Asa a fost! Ploaia a inceput dupa ce am ajuns acasa si noi si toti invitatii. Cu totii au fost surprinsi de asta. Eu le multumesc sfintilor mei dragi si le multumesc ca ne sunt alaturi pas cu pas si ceas de ceas. Rugati-va bunilor nostri mijlocitori si totul va fi bine!
  Mary
  01.08.2022
  Ma numesc Alina si as vrea sa va povestesc o minune recenta din partea Sfintilor Nectarie si Luca al Crimeei. De ceva timp ma tot chinuie atacurile de panica, dar din pacate in ultima perioada au devenit extrem de rele. Mai pe scurt cand sunt stresata sau speriata incepe sa imi bata inima cu putere si devin extrem de ametita. De asemenea, picioarele si mainile mele devin extremi de reci in timpul unui atac de panica.
  Aseara tot asa am avut un atac de panica destul de urat. Totusi fiind o persoana mai credincioasa atunci cand pot si sunt constienta sa fac acest lucru ma rog cum pot. Tot asa aseara am inceput sa ma rog cum puteam, dar mai mult cu ``Doamne miluieste``. Dintr-odata imi vine in cap urmatorul cuvant ``taumaturg ``. Dupa nu stiu cum in capul meu mi-a venit numele Sfantului Nectarie si am inceput sa il rog cam asa: ``Sfinte Nectarie te rog ajuta-ma ca nu mai pot! ``. Ma jur ca imediat mi.am revenit cat de cat. Pulsul imi revenise la normal si ma simteam putin mai bine desi mai eram ametita. Dupa am decis sa citesc un acatist al unui Sfant doctor fara arginti si pentru un motiv sau altul l-am ales pe cel al Sfantului Ierarh Luca al Crimeei. Prin minune dupa ce l.am terminat de citit ma simteam extrem de bine nu mai eram deloc ametita. In concluzie, asa cum spune psalmistul ``minunat este Dumnezeu intr.un sfintii Lui!
  Codrut
  01.08.2022
  Mama mea in ultima perioada a avut niste dureri cumplite de spate care se lasau pe picior . Initial a crezut ca este o complicatie a diabetului de care suferea de multi ani. In urma unui RMN, a rezultat ca avea o formatiune osoasa sub forma unei tumori care apasa pe nerv si exista posibilitatea sa se extinda. trebuia urgent operata. Din acel moment am citit Paraclisul Maicii Domnului si m-am rugat citind acatistele Sfantului Efrem, SfantuluicNectarie si Sfantului Ioan Rusul. Am simtit ca o soapta nevazuta ca totul va fi bine. Operatia a reusit, iar mama mea se simte bine. Cand Dumnezeu lucreaza, nimic nu este imposibil. Multumesc Maicii Domnului, Sfantului Efrem, Sfantului Nectarie si Sfantului Ioan Rusul pentru ca au mijlocit ca mama mea sa fie bine.
  Roxana
  01.08.2022
  Încep prin ai mulțumi din tot sufletul Maicii Domnului, Sfantul Efrem al doilea, Sfantul Nectarie, Sfantul Nicolae, Sfantul Stelian și Sfantul Spiridon care s-au rugat pentru noi nevrednici si păcătoși și am primit cea mai mare binecuvântarea, cea de a fi părinți a doua minuni de băieței(gemeni) Andrei - Nectarie și Matei-Efrem. Povestea mea începe cam asa. Anul trecut în luna martie, am avut nunta și ca orice tineri căsătoriți, ne-am dorit sa fim binecuvântați de Bunul Dumnezeu sa devenim părinți, dar nu a fost sa fie atunci când ne am dorit, ci când Dumnezeu a considerat ca e timpul. În luna august, am făcut un test de sarcină, aveam mari speranțe ca sunt însărcinată, dar testul a ieșit negativ ceea ce m-a întristat enorm și îmi pierdusem orce speranța. Mai toată lumea, adresa veșnica întrebare "și pe când un copil"??? Când "veți deveni părinți"???
  Deja, ma tot stresa aceste întrebări, iar la un moment dat am zis "Când v-a vrea Dumnezeu" El știe ce e mai bine pentru noi. În luna octombrie am făcut un test de sarcină și mare mi-a fost mirarea când am văzut ca sunt însărcinată (recunosc ca tot timpul am zis ca Bunul Dumnezeu nu ma va binecuvânta sa fiu mamă. El îmi știe mulțimile de păcate și ma va pedepsi cu nedaruirea de prunci) și totuși Bunul Dumnezeu mi-a dăruit cei mai frumoși și minunați băieței.
  Mergând la medicul obstetrician și făcându mi ecograful, mi s a spus ca sunt însărcinată în 6 săptămâni și 4 zile și mare a fost minunea cand mi s a zis ca sunt gemeni, nu va puteți da seama ce binecuvântata m am simțit. La recomandarea medicului, mi s a spus sa fac și analiza ptr trombofilie, nu știam absolut nimic despre asta și nu știam ca netratata și descoperită la timp poți pierde sarcina.
  După o lunga așteptare, mi s a confirmat faptul că aveam trombofilie, dar nu era o forma severa , ci doar sa iau pana la câte 1 cpr de aspenter pe zi, iar din săptămâna 28 voi începe tratamentul cu clexane. Practic toată perioada sarcinii am avut o cu risc, putând chiar în orce moment sa pierd sarcina, chiar riscam ca și în lunile avansate, ca ambii copii sau unul dintre ei sa nu i mai bata inimioara, ceea ca ma înspăimânta tot timpul când mergeam la ecograf, dar Bunul Dumnezeu, Maica Domnului și sfinții bineplacuti inimi mele m-au ajutat de fiecare data și nu numai. Nu va zic câte medicamente luam zi, ptr început 8,9, după care trecând lunile și descoperindu mi trombofilia, am făcut și colestaza de sarcină, ajung sa iau 14 pastile pe zi.
  Recunosc într-adevăr ca în sarcină nu prea m am rugat Maici Domnului sau sfintilor, rar o făceam, dar am obișnuit sa bea agheazma în fiecare dimineață și sa iau anafura (anafura nu luam zilnic) și sa fac semnul Crucii pe burtica cu mir sau undelem de la Sf Maslu. Pe data de 1 mai, au început contracțiile, deși eram programata de medic la 37 de săptămâni, trebuia sa nasc la sfârșitul lunii mai, începutul lui iunie, am născut la 32 de săptămâni, ei fiind prematuri. Ambii băieței având greutatea, primul 1550 g și celalalt 1530 g. Au fost duși la terapie intensiva, au fost intubati, au fost conectați la diferite aparatele ptr a-i ajuta practic sa supraviețuiască.
  Atunci am început sa ma rog din nou sfinților dragi sufletului meu,asa cum putut sa mi apare și sa mi protejeze și bunul Dumnezeu m a ajutat. Ușor, ușor, starea lor a început sa se îmbunătățească, trecând de la terapie intensiva, la prematuri, micii mei luptători. Au stat o luna și 9 zile în spital, trecând prin diferite încercari, prin multe primejdii, suferințe și multă durere,dar Bunul Dumnezeu, Maica Domnului și minunatii sfinți i au ajutat evoluând de la o zi la alta.
  Acum câțiva ani buni, am zis ca dacă v-oi avea 1 băiețel îi v-oi pune numele Sf Nectarie(a fost primul sfânt la care m am rugat și care datorita lui mi am găsit de muncă și mi a întâlnit soțul) iar celalalt băiețel poarta numele Sf Efrem, l-am descoperit nu de foarte mult timp, dar m am rugat lui sa rămân însărcinată și citându-l acatistul am văzut cât de mult ajuta copii bolnavi și pe părinți care își doresc copii. Vreau doar sa va spun, sa va rugați Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului și sfinților minunați sa va vor ajuta în orce problema ve-ti avea, pentru mine au făcut cea mai minune posibilă, ajutându-mi minunile sa fie bine, sănătoși și sa-i avem acasă. Nimic nu putem face fără Bunul Dumnezeu și Maica Domnului. Doamne îți mulțumesc din tot sufletul și din toată inima ptr cele 2 minuni ale mele. Doamne ajuta la toată lumea.
  Claudia
  01.08.2022
  Am ramas insarcinata dupa trei ani de la o sarcina care s-a oprit in evolutie. In urma unor analize mi s-a descoperit trombofilie si am inceput sa imi fac zilnic injectie cu anticoagulant. Cu toate astea, in urma cu aproape 7 ani am nascut un copil sanatos, fara probleme in sarcina, desi trombofilia era si atunci, doar ca eu nu stiam. Rugaciunile adresate Maicii Domnului si Sfantului Nectarie pe parcursul sarcinii, au fost nelipsite. Revenind la ultima sarcina, au fost momente cand credeam ca o sa o pierd, din cauza unor sangerari. Unul dintre controale a fost in 27 mai, zi in care l-am rugat pe Sfantul Ioan Rusul sa ii poarte de grija baietelului din pantecele meu. Nu a avut grija doar de el, ci si de mine pentru ca mi s-a activat un vertij pozitional timp de cateva luni. Abia cand am inceput sa citesc Acatistul Sfantului Ioan Rusul si Paraclisul Maicii Domnului in fiecare zi, vertijul s-a oprit, inainte de nastere. Din mila lui Dumnezeu si a rugaciunilor sfintilor lui, astazi ii tin in brate pe cei doi baieti, Nectarie si Ioan. Ajutorul lor nu s-a oprit aici. Dupa o bronsiolita la 2 luni a lui Ioan, am avut de curand o raceala peste care am reusit sa trecem fara complicatii, slava Domnului!
  Mihaela
  01.08.2022
  Ne-a ajutat pe mine si familia mea in diverse treburi casnice care nu aveau rezolvare, chiar nu se gasea rezolvare; au ajutat-o pe soacra mea care sufera de o forma de Alzheimer sa fie internata la un centru de batrani unde tot asa nu gasisem loc, ne-au ajutat sa renuntam la o masina care pur si simplu statea in parcare nemiscata, m-au ajutat pe mine la serviciu si in viata personala, mi-au adus oameni potriviti la momentul potrivit pentru a-mi da un sfat sau a ma ghida la nevoia grea care ma incerca, m-au ajutat in aflarea unor vesti bune a unor analize pe care le asteptam cu sufletul la gura, mai pot sa zic ca a “imblanzit” inima unei doctorite mai severe cu care aveam de a face, m-au ajutat sa ma spovedesc si impartasesc cand aveam o stare generala foarte proasta si saptamana trecuta am primit de la Manastirea Sfantului Nectarie din Eghina ulei sfintit si niste iconite insotite de o scrisoare de incurajare. Imi doresc sa ne mai ajute in niste probleme pe care le avem si nadajduim la acesti doi Sfinti dragi sa mijloceasca catre Bunul Dumnezeu. Rugati-va Maicii Domnului, Sfantului Efrem, Sfantului Nectarie si tuturor Sfintilor in orice problema veti avea, cu credinta si cu luare aminte. Sa aveti parte numai de binecuvantari !
  Alexandra
  01.08.2022
  Sfantul nostru drag Nectarie ne-a fost din nou de ajutor cu fetita noastra, Nectaria in varsta de 8 luni. Azi noapte a inceput sa fie agitata si sa aiba putin febra, s-a trezit de 3 ori pana pe la ora 2 noaptea. Apoi a stat treaza pana pe la 4 jumate cand am terminat de citit Acatisul Sfantului Nectarie si am uns-o cu ulei de la candela. De indata s-a linistit ca si cum nu ar fi dormit de o saptamana. Slava Dumnezeului nostru, Maicii Domnului si Sfintilor nostri dragi.
  Mariana
  01.08.2022
  Vreau încă odată să dau Slavă lui Dumnezeu, Prea Sfântei Născătoare de Dumnezeu și Sfântului Ierarh Nectarie, dar și tuturor sfinților fără de arginți pentru minunea care au săvârșit-o de dimineață cu fetița mea Maria. S-a trezit cu o durere la burtică, senzații de greață și palidă. I-am dat prescură și agheasmă, m-am rugat la Mântuitorul nostru, la Sfânta Fecioară Maria,la toți sfinții să mijlocească cu rugăciunile lor în fața Tronului Împăratesc și să îi treacă fetiței mele aceste dureri. Apoi am spus că Sfântul Ierarh Nectarie împreună cu mirul din Grecia de va ruga pentru Maria. Așa și a fost. Am dat burtica cu mir în semnul sfintei cruci, i-am dat o picătură de mir în guriță și i-am pus o iconiță mică cu Sfântul Ierarh Nectarie pe burtică. Vă mărturisesc că fata mea a adormit îndată, pe la ora 10 dimineața cam in jur de o oră jumătate și s-a trezit că și cum nimic nu s-a întâmplat. Slavă ție Doamne pentru ajutorul Tău și Mila Ta! Mulțumesc Împărăteasa mea Prea Bună și nădejdea mea! Mulțumesc Sfinte Ierarh Nectarie, mare făcătorule de minuni. Am spus că data de vindecă Maria scriu mărturia aici.
  Anonim
  01.08.2022
  Doresc să îi mulțumesc Sfântului Efrem cel Nou, Sfântului Nectarie, Sfântului Ioan Rusul, Sfântului Gherasim din Kefalonia, Sfântului Cuvios David din Evia, Sfântului Ioan Botezătorul și tuturor Sfințiilor pt tot ajutorul. De dimineața mă durea spatele m am rugat Bunului Dumnezeu, Măicuței Sfinte și tuturor Sfințiilor și durerea s a ameliorat.
  Anonim
  01.08.2022
  Slava Sfântului Efrem cel Nou pentru că iar ne-a sărit in ajutor fiind in spital cu fiica mea, cu febra mare. Am simțit ajutorul lui si a Sfântului Nectarie. Sunt de un real ajutor mereu.
  Maria
  01.08.2022
  Mulțumesc Lui Dumnezeu, Maicii Domnului și Sfântului Efrem cel Nou, Sfântului Nectarie și Sfântului Ioan botezătorul că azi in aceasta zi binecuvântata de 24 iunie a venit pe lume scumpul nostru Efrem Ioan după o sarcina care nu avea șanse, ecografic puiul nostru era rămas în urma cu multe săptămâni toată sarcina fost cu mari probleme și minune de la Dumnezeu am dus sarcina la bun sfârșit și avenit lume pruncul nostru sanatos cu o greutate de 3,180 kg, la timp și doar ajutorul lui Dumnezeu și Maicii Domnului și sfinților cărora le-am citit acatistul a făcut posibilă această minune, după sarcini pierdute, probleme mari de sănătate și atatea complicații in sarcina. Slava lui Dumnezeu întru sfinții lui,. Bunul Dumnezeu să ne ajute și să ne poarte de grijă și să ne de-a sănătate în continuare!
  Oana
  01.08.2022
  De mult timp tot vreau sa mărturisesc ajutorul Sfântului meu drag Nectarie, doar că tot timpul uitam, mă luam cu altele și tot așa. Ieri când m-am rugat lui încă o dată pentru puiul meu mic Nectarie am văzut ajutorul imediat. De ieri noapte puiul meu are febră mare, avem covid. Ieri toată ziua febră ce nu scădea, puiul meu abia deschidea ochii, plângea încontinuu. Nu știam ce să mai fac, cum sa îl ajut. Singurul lucru care mi-a venit în minte a fost sa citesc acatistul Sfântului. In timp ce citeam și mă rugam, auzeam din camera alăturată cum puiul meu se liniștește ușor ușor.
  Azi deja e mult mai bine, nu mai ridica febră așa de mare, e chiar destul de vesel și se joacă. Știu că Sfântul mi-a auzit rugăciunea, știu că Sfântul ne-a fost alaturi de nenumărate ori când l-am rugat, știu că Sfântul meu drag Nectarie nu mă lasă niciodată! Mulțumesc Sfinte bun, mulțumesc ocrotitorul nostru, mulțumesc vindecătorul nostru! Sper ca in curând să ajung să mă închin din nou în Sfânta ta Mănăstire și sfintelor tale moaște așa cum ți-am promis. Slavă Domnului pentru toate! Slavă tuturor Sfinților și Maicii Domnului!
  Bercea
  01.08.2022
  Da, pe mine Sfantul Nectarie m-a ajutat de doua ori sa-mi gasesc servici. Eram in Italia si erano disperata ca nu gaseam de lucru si din intamplare am cumparat de la biserica, o carte cu minunile Sfantului Nectarie, care avea la sfarsit, tiparit si Acatistul Sfantului. M-am apucat sa ma rog si sa citesc Acatistul si in zece zile am fost chemata la lucru. Si a doua oara la fel. M-am rugat si in putin timp am fost chemata, la lucru. Sunt ferm convinsa ca numai rugandu-ma Sfantului Nectarie, El si-a facut Milà de mine si m-a ajutat! De atunci, in fiecare seara si in fiecare dimineata,dupa rugaciuni,ii multumesc pentru ajutorul dat. Multumesc Sfinte Nectarie, ca te rogi si ne ajuti, pe noi, Cei pacatosi!
  Alexandra
  01.08.2022
  As vrea sa mărturisesc o alta minune făcută de Sfantului Nectarie. Sunt internata în spital pentru o noua cura de tratament. Au început tratamentul și după 1 zi l-au oprit pentru a verifica remisiunea. Cu o seara înainte sa îmi facă analize am visat ca mi-a adus cineva părticele din moaștele Sfantul Nectarie. Multumesc Sfinte ca pot continua tratamentul. Am încredere ca Sfantul Nectarie o sa ma ajute sa fie totul bine în continuare. Multumesc Doamne, Măicuța Sfânta, Sfantului Nectarie, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Ioan Rusul si tuturor Sfinților cărora m-am rugat si le-am cerut ajutorul. Mare este puterea Ta, Doamne !
  Elena
  01.08.2022
  Ma numesc Elena și as vrea sa va spun minunile care le-am trăit, rugandu-ma la sfantul Nectarie. La un control am depistat o problema ginecologica care trebuia operata, au început emoțiile fricile dar m-am rugat Sfantului, cu o zi înainte de operație era sărbătoarea Înălțării Domnului am mers la biserică m-am rugat mult iar la sfârșitul slujbei am vrut sa cumpăr o icoana cu Sfantul dar nu-mi ajungeau banii iar doamna a văzut ca ceva este, o suferință si-a adus aminte ca are o icoana intr-un sertar, a scos-o și mi-a daruit-o( ma astepta ). La operație, m-am rugat iar Sfantului luând icoana cu mine, va spun cu mana pe inima Sfantul a fost cu mine nu am simți nimic a fost ca o clipita, m-am trezit bine, nu am probleme. Mulțumesc Sfantului și puterilor ceresti, dragi credincioși când aveți o problema rugati-va din suflet, Sfantul nu ne lasă.
  Ioana
  01.08.2022
  Cu Sfântul Nectarie am avut o legătură mai aparte încă din liceu, dintre toții Sfinții, pe el considerându-l cel mai prezent în viața mea și oricând am avut certitudinea că-mi ascultă rugăciunile.
  Anii au trecut, am terminat facultatea, Dumnezeu m-a binecuvântat cu un soț minunat care a fost hirotonit întru preot, iar împreună am mers în parohie.
  Am perceput ajutorul Sfântului în mai multe rânduri, dar cel mai mult în perioada sarcinii.
  La puțin timp după ce am aflat că sunt însărcinată am visat o icoană mare, iar Sfântul ilustrat în imagine era Sfântul Nectarie, nu după mult timp, am visat cum eu, împreună cu soțul, eram în Eghina și ne închinam cu recunoștință Sfântului Nectarie pentru toate binefacerile revărsate asupra noastră.
  În luna a 5a de sarcină am fost pozitivă cu virusul covid-19. Eu am avut o formă ușoară și convingerea că vom trece cu bine peste această experiență neplăcută. După două luni, când mi-am făcut analizele specifice trimestrului 3 de sarcină, valorile hepatice le aveam foarte mărite, doctorița s-a speriat când mi-a interpretat analizele și mi-a spus că bebelușul, aflat în burtică, ar putea să moară în mediul intrauterin sau că voi naște prematur (la 29 de săptămâni). Am auzit cele mai urâte scenarii, care m-au dărâmat.
  Speranța mi-o puneam în Dumnezeu, Maica Domnului și în Sfântul Nectarie în toată lupta pe care o duceam cu propriul trup care nu s-a adaptat sarcinii. Dupa o spitalizare de peste 3 săptămâni, după 50 de perfuzii, sute de medicamente luate, am ajuns să duc sarcina 38 de săptămâni, lucru care îi mira pe medicii care mă cunoșteau încă de când am aflat că sunt bolnavă.
  Sfântul Nectarie m-a ajutat, iar acum, precum în vis, de-abia așteptăm să mergem cu Teodor-Nectarie să-i mulțumim.
  Emilia
  01.08.2022
  Vreau sa-i multumesc Sfantului Nectarie, Sfintei Fecioare Maria, Sfantului Efrem, Sfantului Stelian si Sfantului Nicolae care m-au ajuta cand asteptam niste analize ale fetitei mele care cu ajutorul sfintilor au iesit bibe. Ii multumesc Sfantului Nectarie ca mereu este alaturi de mine mereu, ii multumesc ca ma ajutat sa-mi intemeiez o familie minunata si ca este ocrotitorul copiilor meu.
  Mariana
  01.08.2022
  Nici nu stiu cu ce sa incep. Primul ajutor(pe care l-am constientizat) a fost sa-mi gasesc duhovnic, apoi Sfantul Nectarie a inceput sa lucreze in viata mea tot timpul. Cat am fost insarcinata cu gemenii mi-am dat cu ulei de la candela Sfantului in semnul Sfintei Cruci. La fel am procedat si la a doua sarcina iar pe cel mic il cheama Luca-Nectari, dar foarte mult ne-a ajutat cand s-a inbolnavit sotul de cancer de piele (melanom) ne-a ajutat foarte mult atat Sfantul Nectarie cat si Sfantul Ioan Rusul si Sfantul Efrem cel Nou.
  Le citeam acatistele in fiecare zi dar minunea a facut-o cu noi, Maicuta Domnului cu rugaciunile ei catre bunul Dumnezei si catre fiul sau. Am citit acatistul Maicii Domnului Pantanassa, am fost la bisericile unde este icoana si la manastirea mihai voda (unde de altfel a si simtit sotul ca a fost vindecat.
  Am primt ulei de la Mormantul Domnului si de la icoana Maicii Domnului si s-au rugat toti pentru sotul dar mai ales un parinte in varsta pe care noi il iubim foarte mult si de la care a si primit sotul uleiul.
  Petronela
  01.08.2022
  Nu stiu daca voi gasi cuvintele potrivite pentru a le multumi Sfintilor mei dragi si Maicii Domnului pentru toate binecuvantarile si minunile din viata noastra.
  Saptamana trecuta , fetita mea, Ioana ( nume care vine de Sfantul Ioan Rusul) avea cateva bubite pe amigdale. Ulterior a inceput si durerea de gat. M-am rugat Maicii Domnului, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nectarie si Sfantului Ioan Rusul sa nu faca febra si sa fie potrivit tratamentul pentru ea. Febra nu a facut deloc, iar ea si-a revenit mai repede decat data trecuta. Stiu ca a mea credinta este foarte mica, dar ma simt ocrotita mereu.
  Anonim
  01.08.2022
  Multumesc Sfantului Ierarh Nectarie, parintelul meu de suflet asa il alint, m-a ajutat in nenumarate rănduri, la dânsul imi gasesc alinarea, am o boală rară, o dislplasie osoasă la cap, dureri de cap de 30 de ani o duc asa căteodata imi este foarte greu, de 20 ani il cunosc. Pe părintele Nectarie, il citesc acatistul si ma rog pentru a stagna boala si pentru a mă intări in credinta, rabdare pentru a lua plata de la Dumnezeu, m-a ajutat când nepotelul era bolnav, avea un chist lângă ureche aparut foarte rapid si s-a operat slavă lui Dumnezeu ca am trecut cu bine si din asta. M-a ajutat pentru un loc de munca compatibil cu boala pentru a face fată.
  Lore
  01.08.2022
  Cu ajutorul Maicii Domnului, Domnului nostru Iisus Hristos, Sfantului Nectarie si Sfantului Spiridon mi-a trecut durerea pe care am simti-o aseara in piept si am putut sa dorm linistita. Multumesc.
  A.
  01.08.2022
  Momentan trec printr-o perioada mai dificilă. Imi vine sa plâng de nu am cuvinte, imi doresc sa imi intemeiez o familie, sa fiu iubita, sa imi fie casa plina de oameni dragi.

  Azi am intrat pe pagina de facebook si am inceput sa citesc / recitesc din mărturii. Dar nu stiu de ce, sau poate pentru ca ma ia disperarea nu stiu. Nu am mai intrat de mult marturisesc si nici la Sfantul Nectarie nu m-am mai rugat de mult. In fine, si ajung la o mărturie data la inceputul anului de mine in care povesteam ca am primit ajutor intr-o problema de sanatate. Eu am uitat de acea mărturie si întâmplare. Spuneam cum am fost la Iași in vizita si daca tot am avut putin timp liber m-am dus la biserica la sfantul Nectarie. Dar imi amintesc ca dupa ce am intrat in biserica ma uitam la acea racla si imi era asa rau ma gândeam va spun sincer ca ma rog degeaba pentru ca am tot incercat diferite metode si nu trecea starea de rau.
  Am fost si la medicul de familie.degeaba. sa stai intr-o ameteala continua 3 saptamani la un moment dat obosesti nu mai ai chef de nimic. Dar după ce am fost la biserica, de a doua zi nu am mai avut nimic. 0 ameteli !

  Și acum mi-am dat seama ca iata sunt câteva luni bune de cand nu am mai avut nimic. Ma simt si prost ca am uitat de sfânt. Ii multumesc si lui si Sfântului Efrem pentru ajutorul dat in acea zi.

  Eu chiar nu mai stiam atunci ce sa mai fac. Sincer va spun nu credeam ca mai scap .....asa cum si acum mi-e cam greu sa cred ca o sa se schimbe situația în ceea ce privește a întemeia o familie. Dar ce sa zic, sfântul Nectarie poate mai aude o data rugăciunea mea. O seara buna tuturor.
  Anonim
  01.08.2022
  Ieri dimineata am ajuns cu micutul (9 luni jumate) la urgenta deoarece nu s-a simtit bine. A fost nevoie de recoltare de analize iar d-na asistenta cand l-a vazut grasut s-a ingrijorat crezand ca nu va reusi sa-i traga sange. Atunci eu l-am chemat pe Sf Nectarie in ajutor, sa fie prezent langa noi, sa lumineze asistenta si sa scapam cu bine de recoltare.
  Si intradevar minunile exista!
  Desi nu se vedea nicio venuta pe mana lui, din prima intepatura a fost posibila recoltarea iar la final si d-na asistenta a exclamat surprinsa si bucuroasa: "Ne-a ajutat Domnul si nu l-am chinuit mult".

  De multe ori cadem in deznadejde, incetam sa ne rugam cu toata inima, insa Sfintii nostri dragi sunt mereu langa noi. Este suficient sa ii chemam cu gandul si Ei sunt prezenti in necazurile noastre.

  Ma rog Domnului, Macii Sale si Sf Nectarie sa-si revina copilul meu, sa fie din nou puternic si vesel. Suntem pe drumul cel bun.Multumescu-Ti Doamne pentru toate!
  Anonim
  01.08.2022
  Buba ziua, dragii mei, nu mai fusesem la Radu Vodă de 10 ani, îmi doream mult sa merg, sa ma rog, și, mai ales sa mi aduc și copilul, sa se roage Sfintului nostru iubit. Venind dintr o vacanta de la mare, i am spus soțului ca ar fi minunat dacă am opri în București, la mainastire, de 10 ani tot încerc sa k conving sa oprească la mănăstire.
  De data aceasta, GPS ul, care îl baga ani la rândul, ba prin București, ba pe centura, acum l a direcționat chiar pe strada Radu Vodă, unde, spre uimirea lui, era un singur loc de parcare, la umbra.

  Nu va pot spune ce a fost în sufletul meu, am mers la Sfintul Nectarie, cu copilul, ne am rugat, am luat ulei, am simțit asa o pace extraordinara! A fost foarte eomtionant sa revin la Sfintul meu drag cu copilul pe care acum 10 ani il purtasem in pintec! Te iubesc, Sfinte Nectarie! Minunat e Dumnezeu întru sfinții lui!
  Diana
  01.08.2022
  Buna, mă numesc Diana și de curând am primit ajutorul Sfântului Nectarie și al celorlalți Sfinți dragi mie. M-am operat la nas,și totul a decurs perfect . Știu că tot timpul Sfinții m-au ajutat și mi-au fost alaturi,mai ales atunci când îmi era teamă. Mulțumesc pentru tot, Sfinte.
  D.
  01.08.2022
  Vreau sa mărturisesc o noua minune pe care Dumnezeu, prin Maica Domnului, Sfântul Nectarie, Sfântul Efrem cel Nou, Sfântul Nicolae, Sfântul Porfirie Kavsokalivitul, Sfântul Ioan Rusul, Sfântul Mina, Sfântul Stelian și toți Sfinții au făcut-o cu finutul meu de 5 ani, care a căzut cu bicicleta, rupandu-si mana. Deși la urgențe, doctorul bănuia ca trebuie operat, cu ajutorul rugăciunii, mana copilului a fost îndreptată, fără operație, fiind nevoie decât de ghips.
  Ruxandra
  01.08.2022
  Buna seara. Numele meu este Ruxandra B. și sunt din Baia Mare. Pe sfântul Nectarie l-am descoperit acum 1 an și un pic iar ajutorul lui sa cunoscut imediat. Acum un an am avut examenul de permis iar eu am o frică teribilă de polițiști. In ziua examenului de sala chiar înainte să intru m-am rugat sfântului să mă ajute sa trec cu bine peste examen și așa sa întâmplat. Apoi la examenul de traseu l-am rugat să îmi de-a o polițistă mai blândă și cu răbdare iar mare mi-a fost mirarea când la mine la examen a veni o polițistă nou foarte blândă și cu multă răbdare .
  O alta minune a fost anul trecut în a doua zi de Crăciun când soacra mea ii spune soțului că eu i-am luat bani din casă și știind că mă acuză pe nedrept. Cu disperare m-am rugat sfântului să facă ceva până ajungem deseară acasă deoarece mergeam la niste rude în vizită ,să rezolve el cum știe pentru că eu nu mai pot. Iar seara problema a fost rezolvată ( nu mă înțeleg deloc cu soacra mea pentru că așa considera dânsa). Iar acum câteva zile m-am rugat sfântului să mă ajute ca in luna august când soțul are concediul sa putem merge in București la Radu Vodă sa ii pot mulțumi pentru tot ajutorul. Iar la distanta de 2 zile a venit și ajutorul lui o sumă de bani de care aveam nevoie sa putem merge. Mare este Dumnezeu și sfinții Săi.
  Andreea
  01.08.2022
  Revin și eu cu cea mai mare bucurie să vă anunț grija cea mare cu care ne-au însoțit sfinții noștri dragi în concediul petrecut! Au vegheat frumos asupra fetiței noastre și am reușit să strângem multe amintiri frumoase!
  R.
  01.08.2022
  Buna seara. Numele meu este Ruxandra B. și sunt din Baia Mare. Pe Sfântul Nectarie l-am descoperit acum 1 an și un pic iar ajutorul lui sa cunoscut imediat. Acum un an am avut examenul de permis iar eu am o frică teribilă de polițiști. In ziua examenului de sala chiar înainte să intru m-am rugat sfântului să mă ajute sa trec cu bine peste examen și așa sa întâmplat. Apoi la examenul de traseu l-am rugat să îmi de-a o polițistă mai blândă și cu răbdare iar mare mi-a fost mirarea când la mine la examen a veni o polițistă nou foarte blândă și cu multă răbdare .
  O alta minune a fost anul trecut în a doua zi de Crăciun când soacra mea ii spune soțului că eu i-am luat bani din casă și știind că mă acuză pe nedrept. Cu disperare m-am rugat Sfântului să facă ceva până ajungem deseară acasă deoarece mergeam la niste rude în vizită, să rezolve el cum știe pentru că eu nu mai pot. Iar seara problema a fost rezolvată ( nu mă înțeleg deloc cu soacra mea pentru că așa considera dânsa). Iar acum câteva zile m-am rugat sfântului să mă ajute ca in luna august când soțul are concediul sa putem merge in București la Radu Vodă sa ii pot mulțumi pentru tot ajutorul. Iar la distanta de 2 zile a venit și ajutorul lui o sumă de bani de care aveam nevoie sa putem merge. Mare este Dumnezeu și sfinții Săi.
  Alexandra
  01.08.2022
  În următoarele rânduri, as dori sa mulțumesc Domnului nostru Iisus Hristos pentru faptul ca și-a revărsat harul, datorita Maicii Domnului, Sfântului Nectarie și Sfântul Efrem cel Nou. Anul acesta, am avut de susținut examenul de bacalaureat. La indemnul părintelui duhovnic, am rostit zi de zi acatistul Maicii Domnului "Buna vestire" , simtind dragostea și ocrotirea Maicuitei zi de zi, palpabil, în viata mea. Dacă nu ma rugam Maicii Domnului înainte sa învăț, nu puteam sa rețin nimic și nici sa înțeleg sau sa duc la bun sfârșit lucrul început. Din păcate, la un moment dat , am permis starilor negative și emoțiilor sa ma cuprindă, altfel mi am pierdut concentrarea și răbdarea pentru studiu. Nu exista scuza, îmi asum, e vina mea. Pe ultima suta de metri, nici măcar nu puteam sa citesc, frica ma paralizase. Mare capcana sa ne lasam cuprinși de deznădejde!. Eram mai mult decât sigura ca voi pica bacalaureatul, deși depusesem efort atât cât putusem.
  Trebuie sa menționez faptul ca mereu ma rugam Maicii Domnului, mergând la Mănăstirea Ghighiu, unde se afla icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului "Siriaca". O măicuța care slujește la mănăstire, m-a sfătuit sa fac rugăciune la Maica Domnului, sa iau mir de la mănăstire și sa zic acatistul Sfantului Duh. Am primit și o sticluță cu ulei de la icoana Maicii Domnului, cu care m-am uns de fiecare data, înainte de fiecare examen. M-am dus acolo de 3 ori, la indemnul unei prietene de suflet, înainte de examene. M-am rugat Maicii cum numai eu am știut. De asemenea, trebuie sa menționez faptul ca mereu ma rugam și Sfântului Nectarie și Sfantului Efrem cel Nou, la mănăstirea Radu Vodă, unde ma simt ca acasă.
  Când reușeam sa-mi gestionez timpul, rosteam și acatistul Sfantului Nectarie sau paraclisul Sfântului Efrem cel Nou, nu doar acatistele și paraclisele Maicii Domnului. Am primit în dar un lantic din Grecia, de la mănăstirea Nea Makri, în interiorul careia se afla vestmantul Sfântului Efrem cel Nou. O mare bucurie!
  L-am purtat la toate examenele, inclusiv la cele orale și le am promovat pe toate. Din păcate, nu reușisem la examenele scrise sa fiu cu materia la zi, din cauza lipsei de organizare și a emoțiilor copleșitoare. Aveam un sentiment de culpabilitate intens. În ziua examenelor am avut, totuși, un calm inexplicabil, încât am reușit sa scriu la examene ce am știut, ce am învățat, din amintiri. La fiecare examen am ieșit dezamăgită și am crezut ca nu le voi lua. Zilele pana la aflarea rezultatelor au fost un chin, aveam inima trista. Simțeam ca toate visele mele se naruisera, ma rugam neîncetat la Maica Domnului și Sfântului Nectarie sa ma ierte pe mine, păcătoasa și sa-mi trimită profesori corectori care sa aprecieze ce am scris. Nu pentru ca as fi meritat, ci pentru mami, care a trudit din greu sa mi plătească meditațiile, nu as fi vrut sa i întristez inima.
  Cu o zi înainte, am fost la Mănăstirea Radu Vodă și i-am zis Sfântului Nectarie tot ce aveam în suflet. Îl rugasem sa primesc vestea esecului cu pace . A rostit acatistul Sfantului cu lacrimi în ochi. Din seara aceea, reușisem sa adorm linistita pentru prima oara. A doua zi, la afișarea rezultatelor, aveam inima în gat. Însă , surprinzător, primit cea mai frumoasa veste din viata mea: AM PROMOVAT BACALAUREATUL. Am plâns în hohote când am văzut scris "REUSIT " și cu note neașteptate. Mi s a eliberat sufletul de acea deznădejde. Îți mulțumesc, Doamne!. Toată viata mea am sa o slăvesc pe Maica Ta iubita și pe Sfinții Tai!
  Realizez ca am fost un om necredincios. Ca și cum cineva mi ar spune : "De ce te miri , omule?. Doar ai cerut ajutorul Maicii Domnului ".
  Sa aveți nadejde, credinta și dragoste!. Pace.
  Anonim
  01.08.2022
  Vreau sa va povestesc o minune a Sfântului Nectarie! La naștere copilul meu s-a ales cu o infecție din spital! După cateva luni de tratament aceasta tot exista. Auzind de minunile Sfântului Nectarie, am mers la Manastirea Radu Vodă pentru a ma ruga ! Am luat apa sfințită și ulei de candela ! La o săptămână aveam programare la spital pentru internare și administrare antibiotic pe vena! Medicul nu a fost de acord cu internarea,doar recoltare analize ! A doua zi am primit vestea cea mult așteptată: infecția disparuse. Mulțumesc Sfântului Nectarie. Ne rugam incontinunare Sfântului!
  Alexandra
  01.08.2022
  Numele meu este Alexandra și am un băiețel de 1 an și 3 luni, Nectarie-Ștefan. In ultima luna a fost bolnavior, ba răceala, ba infecție la ochi, ba ii iesa maselele și are dureri mari, sau chiar toate la un loc. Am fost cu el la doctor și am urmat tratament dar cu rezultat numai pe moment. Azi noapte s-a trezit in toiul nopții țipând, plângând inconsolabil, cu un ochișor umflat și cu ochii lipiți de la secrețiile caracteristice infecției oculare. L-am curățat dar se zbătea și plângea continuu. L-am dat cu ulei de la Sfântul Nectarie de la Manastirea Radu Vodă si am luat iconița cu Sfântul Nectarie si i-am pus-o pe piept si m-am rugat cu toată inima mea de mama, sa îl vindece pe pruncul meu. Usor, usor Nectarie-Ștefan s-a liniștit si s-a mai trezit pana dimineata doar ca sa bea lapte. Dar deși îmi propusesem ca dimineata la prima ora sa îl iau pe băiețel si sa merg cu el la doctor, dimineata era sănătos, râdea si nu mai avea ochiul umflat deloc si nici un fel de secreții. Deși in fiecare dimineata pana ieri trebuia sa îl curat, azi avea ochișorii perfect curați ca si cum nu ar fi avut nici un fel de infecție, niciodată. M-am cutremurat si am realizat încă o data cat de bun si cat de grabnic ajutător este Sfântul Nectarie. Încă de la naștere a avut mereu grija de pruncul meu si a făcut multe minuni cu băiețelul meu dar si înainte de asta, de când Sfantul Nectarie a intrat in viața mea, a făcut nenumărate minuni pentru mine si pentru familia mea. Mulțumesc, Sfinte Nectarie, mare făcător de minuni!
  R.M.
  01.08.2022
  De fiecare data cand citesc marturiile celorlalti,(si le citesc pe toate), imi dau lacrimile si imi intareste si mai tare credinta! Sfantul Efrem si Sfantul Nectarie is langa mine la tot pasul. Ei sunt rezolvarea la toate incercarile, ingrijorarile, starile din viata mea! Atunci cand nu apuc sa citesc acatistele, ma simt vinovata!
  Ultimele minuni pe care le-au facut si m-au ajutat si pentru care am promis ca dau marturie au fost:
  - Baietelul meu in miercurea din saptamana Patimilor a cazut de pe bicicleta in manuta si plangea atat de tare incat nu puteam nici sa-l ating. L-am dus de urgenta la spital, iar pe drum m-am rugat intruna Sfantului Efrem si Sfantului Nectarie sa nu fie rupta manuta, desi simteam o stare liniste inexplicabila..si asa a si fost!
  - Apoi, in sambata Pastelui cel mic s-a trezit apatic, febril, am plans, m-am rugat cu lacrimi sa-si revina, l-am uns cu ulei sfintit de la Sfantului Nectarie din Grecia si cu ulei de la Sfantului Efrem si a 2 a zi nu mai avut absolut nimic, ca si cum nu se intamplase nimic. Am fost sigura ca am primit ajutor de la Ei

  - o alta minune a fost cand m-am rugat Sintilor mei dragi sa-l lumineze si sa-i poarte mana nepotului meu la examenul de capacitate , la proba de limba romana. Vreau sa va spun ca a luat o nota foarte mare incat nu ne asteptam!
  - alta minune a fost saptamana trecuta intr-o seara cand baietelul a vomat, nu stiu din ce cauza. L.am uns cu ulei sfintit si m-am rugat sa fie bine, incat dimineata nu a mai avut nimic.

  Nu exista seara sau sa plec de acasa cu baietelul fara sa il ung cu ulei sfintit in semnul crucii! Daca mi se intampla sa uit e ca si cum ar cadea cerul pe mine!

  Le multumesc din tot sufletul Sfantului Efrem si Sfantului Nectarie pentru ajutorul primit la tot pasul! Niciodata,dar niciodata nu m-au lasat cand m-am rugat si am avut nevoie, desi sunt nevrednica Cu credinta si rugaciune putem rezolva orice!
  Maria
  01.08.2022
  Azi după ce am terminat de citit acatistul Sfântului Nectarie,am aflat ca am luat o notă foarte bună la un examen important. Mulțumesc Domnului Dumnezeului nostru, Domnului nostru Iisus Hristos, Maicii Domnului, Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, Sfântului Mare Prooroc Ilie, Sfântului Cuvios Gherontie de la Tismana, Sfântului Efrem cel Nou,Sfântului Nectarie și tuturor sfinților care au mijlocit la Bunul Dumnezeu pt mine. Doamne miluiește și ajută la toată lumea ! Maria
  Revin cu o alta mărturisire, am citit 40 de zile paraclisul Maicii Domnului, acatistul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavril, acatistul Sfântului Nectarie, acatistul Sfântului Cuvios Gherontie de la Tismana și rugăciuni către Sfântul Efrem cel Nou pentru ajutor la un examen important. Din mila lui Dumnezeu și cu ajutorul sfinților ,m-am descurcat destul de bine și nădăjduiesc sa iau o notă bună. Am trecut cu bine peste multe încercări și probleme ,doar cu ajutorul lui Dumnezeu, a Maicii Domnului și a tuturor Sfinților.
  Anonim
  01.08.2022
  M-am rugat timp de 40 de zile către Sfantul Efrem si către Sfantul Luca al Crimeii, citind in fiecare zi acatiste sau paraclise închinate lor. M-am dus cat de des am putut la Radu Voda sa ma inchin moastelor Sfantului Efrem sau la biserici unde era icoana Sfantului Efrem si am descoperit ca in Bucuresti sunt moastele Sfantului Luca la Paraclisul Institutului Parhon.
  Rugămintea mea către cei doi sfinți a fost sa mă ajute sa trec peste o despartire urata, nu era prima oară cand aparea o ruptură intre mine si bărbatul cu care eram impreuna de cativa ani. Motivul despărțirii a fost întotdeauna același, mama lui care a declarat ca nu ma va accepta niciodată si care a făcut tot ce a putut sa provoace scandal, probleme si neînțelegeri. Am iertat-o pentru tot încă de acum ani de zile, am înțeles ca ea asa vede lucrurile, mai mult nu poate.
  Ani de zile am avut anxietatea si depresie, ani de zile m-am chinuit cu insomnii crunte care ma lasau secatuita de energie, incapabila sa functionez. Anxietatea este mai rea decat orice am trăit, este acea spaima, acel stres maxim, uneori de neexplicat, de care nu te poți rupe, nu poti scapa, care te macină si te distruge din interior.
  Revenind la cele 40 de zile de rugăciune: m-am rugat către Sfantul Efrem si Sfantul Luca al Crimeii sa imi dea puterea sa trec peste aceasta despărțire, sa imi vindece sufletul si inima, sa imi calauzeasca pașii. Sa fie langa mine zi si noapte, sa nu mă lase singura nicio clipa, sa ma vegheze, sa ma vindece si sa ma ajute. M-am rugat si pentru sanatate, aveam niște probleme destul de grave.
  Pacea din sufletul meu este ceva ce nu am crezut ca pot simti, nu am crezut ca eu pot fi atat de relaxata, de detasata, de senina, de capabila sa ma pun in mainile lui Dumnezeu. Sunt bine, mai bine decat am fost vreodată, nu țin minte sa fi trăit o astfel de stare de echilibru, de bucurie, de multumire. Am incredere in viața, prima oară după mult, mult timp. Inima si sufletul meu sunt cu adevărat vindecate. Tot ce pot sa spun despre mine este ca ma simt senina si linistita, trăiesc cu bucurie, ceea ce înainte nici nu mi-a fi putut imagina.
  Un alt lucru minunat este ca in ianuarie fusesem diagnosticata cu o boala autoimuna. Analizele imi iesisera mai mult decat dublul maximului admis, valorile mele erau peste 50, când maximul era de 25. După 2 luni am repetat analiza, a ieșit si mai rău, era peste 60. Ultima oară cand am facut-o valorile scazusera la 0,5!!!
  Sfantul Efrem cel Nou este foarte cunoscut si oamenii știu deja cât de grabnic ajutator este, insa sfantul Luca al Crimeii nu este atat de cunoscut, dar îi îndemn pe toti sa ii ceara ajutorul acestui sfant aproape contemporan cu noi, a fost un doctor chirurg strălucit care i-a iubit pe Dumnezeu si pe Maica Domnului mai mult decat orice altceva si și-a dedicat viața slujirii binelui si pentru a ajuta oamenii, invatandu-ne ca prin necazuri trebuie să trecem cu bucurie, mulțumind necontenit lui Dumnezeu pentru toate. Rugati-l sa fie langa voi si ii veti simti prezenta, iubirea si mijlocirile. Pe mine m-a ajutat de fiecare data, uneori mai mult si in feluri pe care nici măcar nu mi le puteam imagina!
  Am lucrat mult cu mine, cu emoțiile mele, am fost atentă la ce simt, m-am gândit si la alte momente cand in viața mea am trecut prin despartiri, prin eșecuri, prin respingeri, prin suferințe si mi-am dat seama ca unele lucruri se tot repeta pentru ca eu sa sa fiu capabilă sa realizez unde greșesc fata de mine, fata de Dumnezeu, fata de viata care mi s-a dat, fata de altii. Poți ierta, dar iertarea nu înseamnă ca trebuie sa stai la nesfarsit langa cineva care știi ca într-un fel sau altul iti va face rău. Iertarea nu înseamnă acceptarea răului, in niciun fel.
  Precizez ca timp de 3 saptamani, înainte de canonul de 40 de zile, m-am rugat si către Sfantul Nectarie, pentru aceleași lucruri, Sfantul Nectarie fiind unul din sfinții mei ocrotitori de la care am primit mult ajutor in decursul anilor.
  In toata perioada aceasta am fost cât de des am putut la biserici cu moaște (in Bucuresti sunt multe) si la fiecare biserica ma rugam la Dumnezeu, la Maica Domnului, la Sfantul sau Sfanta de acolo pentru aceleași lucruri, dar si pentru iertarea păcatelor mele, a celor din neamul meu si sa pot accepta si sa pot face voia lui Dumnezeu. M-am mai rugat sa mi se dea credința, înțelepciune si puterea sa iert totul, sa fiu ghidată si ajutata. Am aprins cate o lumanare pentru iertarea mea, alta pentru rezolvarea situației dupa voia lui Dumnezeu si o lumanare pentru iertarea celor din neamul meu.
  Am mai fost la slujbe de Maslu , la slujbe de Dezlegare.
  Ceva ce recomand, încercați ca atunci cand va rugati sa dati ceva inapoi: promiteti o suma de bani cu care ajutați un azil de batrani, un orfelinat, pe cineva sărac. Fiecare sa dea după posibilitatile lui. 10, 20, 50, 100 de lei dați din suflet unei batrane fara pensie pot face minuni. Dați cate un covrig de pomană in numele Sfantului caruia i-ati cerut ajutorul, aprindeti o lumanare pentru el. Cumparati icoane, acatiste, ulei de la candelele sfinților si daruiti-le altora ca multumire. Cand sunteti ajutați povestiti despre ajutorul primit, asa le dați si altora speranta. Rugati-va mereu pentru iertarea celor din neam si cât de des puteți dați Liturghii la manastiri unde sa fie pomeniți si cei vii si cei adormiti din neam.
  Foarte important este sa înțelegem ca ceea ce se intampla nu este o pedeapsa, este doar ceva din care avem de invatat ceva. Dumnezeu ne iubește si ne vrea binele, viața ne obliga sa ne confruntăm cu intamplari din care daca avem credință si refuzam sa ne lasam infranti, putem ieși intariti.

  Sa nu cautam rezolvarea problemelor asa cum credem noi ca e bine, de multe ori Dumnezeu are alte planuri pentru noi, mult mai bune decat cele pe care ni le dorim, si cel mai bine este sa ne lăsăm ghidați de El, să ne incredintam Lui si atunci totul va fi mai ușor, mai bine.

  Rugăciunea cea mai simpla si mai ușoară este " Faca-se voia Ta, Doamne! Ajuta-ma si pot merge pe calea pe care Tu mi-o deschizi, da-mi credința, înțelepciune si putere!
  L.L.
  01.08.2022
  Încă din timpul sarcinii, i-am rugat pe Sfinții Efrem și Nectarie să îmi ocrotească pruncul. Am avut ulei de la candela lor și îmi ungeam pântecele cu el, în semnul Sfintei Cruci. Sarcina a decurs fără probleme, însă la naștere au apărut mai multe complicații. După nașterea grea a fiului meu, placenta nu se elimina. În cele din urma mi s-a făcut anestezie de urgență și s-a intervenit manual. Vedeam în jurul meu echipa medicală cum se agită, și cu ultimele puteri incercam să mă rog să decurgă totul bine, dar eram epuizată și nu reușeam să îmi adun mintea. Am strigat atunci în gând: "Sfinte Nectarie, scoate-mi tu placenta!" Exact în acel moment medicul a reușit să ajungă la placentă, care era nedezlipită de uter, și a reușit să o scoată, după mai bine de o oră, fără à provoca alte leziuni pe uter. Mi s-a spus în zilele următoare că am fost un caz fericit, când totul s-a terminat cu bine. Într-adevăr, pe tot parcursul intervenției am simțit ca sunt înconjurată nu de personalul medical, ci de o echipă de îngeri... Și sunt convinsă că Sfântul Nectarie a fost într-adevăr cel care a purtat mâna medicilor! Minunat este Dumnezeu întru sfinții Săi!
  Rotaru
  01.08.2022
  Aduc Slava Lui Dumnezeu, Preasfintei Născătoare de Dumnezeu si tuturor sfinților pentru tot!

  Mulțumesc sfântului Efrem Cel Nou, ca este mereu grabnic ajutător si mijlocitor pentru noi! Ii mulțumesc ca m-a ajutat si de aceasta data, si am terminat cu bine examenele, si anul universitar!

  Mulțumesc Sfinte Efrem cel Nou, Sfinte Luca al Crimeei, Sfinte Nectarie, tuturor sfintelor si sfinților, va mulțumesc din suflet!

  Slava Lui Dumnezeu pentru tot!
  Slava Tie Măicuța Sfânta!
  Slava Tie Doamne intru sfintii Tai!
  Diana
  01.08.2022
  Bună ziua, sufar de dureri foarte puternice de cap nu-mi trec cu nimic trebuie sa merg urgent la medic si ieri imi incepuse aceasta durere crunta pur si simplu simteam ca mor ca nu mai am scpare trecuse deja o ora jumate am luat acatistul Sfantul Nectarie si am citit, di ma rog sa ma credeți am ramas șocată cred ca ajunsesen la condacul 4 deja nu mai aveam nimic parca imi luase cu mana. Sfantul Nectarie e mare nu ma lasat. Aveti încredere si rugați-vă.
  Lorena
  01.08.2022
  Multumesc Sfantului Nectarie pentru tot ajutorul oferit pentru mine si familia mea. M-am simtit foarte rau cateva zile la rand, din cauza lipsei magneziului. Am avut stari de anxietate si depresive zile intregi. Am spus acatistul Sfantului Nectarie si incepand din ziua urmatoare am fost alt om, m-am simtit mult mai bine! Multumim Sfantului pentru tot ajutorul primit de la el! Doamne ajuta!
  Diana
  01.08.2022
  Bună seara, revin cu o alta minune a Sfântului Nectarie și a Sfântului Efrem cel Nou. De dimineață m-am trezit cu durere de cap, jumătatea dreapta(înțepaturi în ochiul drept, tâmplă si ceafă). M am uns cu mir de la sfinții mei dragi și am făcut Acatistul Sfântului Nectarie si ușor ușor m-a lăsat durerea. Mulțumesc, sfinții mei dragi, mulțumesc, Doamne pentru bunătatea Ta.
  Virginica
  01.08.2022
  Sarumana parinte, numele meu este Virginica, am 51 de ani dar multe probleme de sanatate. Am lucrat multi ani la un abator unde stateam 8-10 ore in picioare si ridicam lazi de 30kg. Acum sunt in concediu medical de mai bine de un an. Desi rezultatele medicale demonstreaza ca am afectata coloana la partea lumbara si cervicala si o sordera de peste 70% la ambele urechi, tribunalul medical au zis ca pot lucra fara probleme. Realitatea este ca nu pot sta in picioare iar ca sa schimb serviciul este imposibil din cauza auzului. Am facut reclamatie si acum astept raspunsul. Sunt destul de ingrijorata pentru ca cei de la fabrica mi-au propus un concediu fara plata. Eu nu am bani si nu mi-así putea cumpara nici macar médicamentele. Singura sansa de a depasi tribunalul medical este puterea luí Dumnezeu. De aceea apelez cu milostenie la Sfantul Nectarie sa pot depasi obstacolul de la tribunalul medical.
  Alexandra
  01.08.2022
  Prima minune despre care vreau sa scriu este cu Sfantul Ioan Rusul. Era in anul 2011. Eu eram o proaspata mamica a unui baietel care avea cateva luni la vremea respectiva. O scurta perioada in care eram singura acasa, sotul fiind plecat in delegatie. La vremea aceea stiam de Sfantul Ioan Rusul, dar nu eram asa de apropiata de el cum s-a intamplat mai departe.
  Intr-una din nopti baietelul avea nasul infundat, dar ne-am culcat si am adormit. Eu – in patul nostru, el – la el in patut. La un moment dat, inainte sa reusesc si eu sa adorm observ ca nasucul lui este din ce in ce mai infundat si reuseste din ce in ce mai greu sa respire. Am inceput sa ma impacientez pana acolo cand am inceput sa fiu cu adevarat speriata si ingrijorata pentru ca deja atat de rau rasufla, abia mai respira saracutul, la cum il stiam din clipa in clipa s-ar fi trezit in urlete de suparare.
  Ma gandeam cu groaza cum o sa pot eu singura sa ii desfund nasul, sa il aspir, sa il imobilizez astfel incat sa reusesc sa il desfund, mi se parea ceva de nedescris. Deja el era mai mare, avea putere sa se impotriveasca si stiam cu cata greutate si dificultate il aspiram, chiar fiind impreuna cu sotul meu. Apoi ma gandeam ca nu va mai dormi inapoi, va fi marait toata noaptea… aveam deja un scenariu foarte prost in minte. Ce sa fac ?? Mi-am zis ca singurul ajutor sunt sfintii, efectiv nu aveam la altcineva la cine sa cer ajutorul decat la puterile ceresti.
  Asa ca m-am pus pe rugaciune, acolo stand intinsa in pat sub plapuma. Si mi-am indreptat gandul si sufletul spre sfantul Ioan Rusul caruia ii spuneam ceva de genul: “Sfinte Ioane, am nevoie de ajutorul tau. Stiu Sfinte ca tu ai puterea ca sa vii acum, in momentul asta si sa il faci pe A bine. Stiu ca poti si stiu ca ma auzi, dar in putina mea credinta eu ma indoiesc ca tu chiar ai sa vii, fix la mine, pacatoasa, sa ma ajuti.
  Dar eu stiu si sunt convinsa ca tu ai puterea sa faci asta, dar eu nu cred totusi ca vii la mine si la noi sa ne ajuti. Iarta-ma pentru putina mea credinta dar ma rog la tine sfinte pentru ca cred ca in momentul asta tu chiar ma auzi si chiar poti sa vii sa ne ajuti. Maica Domnului, ajuta-ne, Doamne ajuta, Doamne…” Si iar reluam asa… Ei, vreau sa va spun ca in timp ce ziceam eu umila asta rugaciune, nici macar intr-o pozitie de rugaciune, ci comod, sub plapuma… in timp ce A de-abia respira si asteptam momentul in care or sa inceapa urletele… m-am trezit, ca, efectiv brusc, A a inceput sa respire perfect normal ca si cum nu ar fi fost nimic.
  Totul a fost brusc, fara nici o perioada sa zic de trecere la o desfundare mai usoara, efectiv din chinurile de respiratie prin care trecea A, dintr-o data a inceput sa respire ca si cum totul ar fi fost normal. Nu imi venea sa cred !!! Asteptam sa isi reia respiratia infundata care nu mai revenea. Nu stiam ce sa mai cred ! Mi se parea imposibil !!! Cum ? A fost sfantul aici ? A facut o minune ? DA !!! A fost si a facut o minune si nu sunt vrednica sa ii multumesc.
  Acum il simt pe Sfantul Ioan Rusul ca pe cineva din familie.
  A doua minune pe care vreau sa o scriu e cu Sfantul Nectarie. Cand baietelul meu avea 1 an si 4 luni am picat pe gheata si mi-am fracturat colul femural. Eram insarcinata atunci cu fetita si nu stiam. Dupa ce am cazut am fost la urgenta unde mi-au facut raze X si apoi a urmat operatia tot cu raze X (asta dupa ce eu am asigurat pe toata lumea ca nu am cum sa fiu insarcinata, am facut chiar test la spital, insa eram insarcinata de 5 zile). Ca o paranteza, asta a fost o alta minune de la Dumnezeu, ca a pazit bebelusa in pantece dupa toate prin ce am trecut. Burtica mea crestea dar in acelasi timp eu ar fi trebuit sa ma recuperez dupa operatie. Am inceput sa ma duc la terapie pentru recuperare la o doamna foarte credincioasa. De multe ori acuzam dureri la genunche si la piciorul operat. Pana la un moment dat. Intr-o noapte am visat ca era un vas plin cu apa in fata mea pe care plutea drept icoana cu Sfantul Nectarie. Mentionez ca la terapia de dinainte cu o zi am inceput sa citesc acatistul sfantului. Si eu ma tot aplecam in vis sa ma inchin la Sfantul Nectarie. Ei, de a doua zi eu nu am mai avut niciodata probleme cu piciorul si m-am recuperat foarte bine.

  Slava Domnului pentru toate!
  Mariana
  02.01.2023
  Mulțumesc Maicii Domnului, Sfantul Nectarie, Sfantul Efrem pentru ajutorul dat într-o răceală puternica unde elementul deranjant era tusea. Tuseam aproape fără oprire, Ajunul Crăciunului și prima zi de Crăciun fiind foarte greu de dus din cauza acestui lucru. Și m-am gândit să citesc și eu acatistele lor, să mă ung cu ulei de la candelele lor și să le cer ajutorul pentru a trece peste răceala asta care mă impiedica sa mă odihnesc sau de la alte activități. Mărturisesc că am citit acatistul Sfantul Nectarie de 2 ori pentru că am observat că atunci când îl citeam nu tuseam deloc și după, câteva ore nu am mai tușit, iar, noaptea trecuta m-am simțit mult mai bine. Voi continua sa le citesc acatistele, încurajată și de la mărturiile citite pe care acești sfinți îl dau, eu fiind acum într-o perioadă grea.
  Irina
  02.01.2023
  Îi mulțumesc și eu nevrednica Sfântului Nectarie că multe si mari minuni a făcut și în viața mea:găsirea unui loc de muncă atât eu cât și frații mei, ajutorul mamei in boala care o avea,ajutorul meu in diferite boli, mi-a rânduit un soț bun care e născut exact in 9 noiembrie și multe altele pe care nu mi le mai amintesc dar pe care Sfântul le-a făcut în viața mea! Pentru toate știute și neștiute de mine nevrednica îți mulțumesc cu recunoștință Sfinte Nectarie și te rog sa mă ajuți și în viitor. Mulțumesc Măicuței Domnului și tuturor sfinților pentru ajutor și binecuvântare !
  Elena
  02.01.2023
  Încep prin a mulțumi Domnului nostru Iisus Hristos, maicii Domnului și nu în ultimul rand Sfantului meu drag Nectarie anul acesta am trecut prin probleme de sănătate și știind ca Sfantul face minuni, vrând sa cumpăr icoana lui ( mi-a fost dăruită, prima minune), acum e lângă mine mereu, de atunci m-a ajutat în multe probleme, soțul nu-si găsea un loc de muncă stabil rugandu-ma Sfantului și Sfintei Xenia soțul a găsit de munca când nu mai credeam, rugati-va la Sfantul ne ajuta e mereu cu noi doar trebuie credinta.
  R.
  02.01.2023
  Buna seara tuturor! Revin cu o marturie a ajutorului necontenit venit din partea Sfantului Necatarie, nu e prima data cand marturisesc minunile sale in viata mea. Acum aproximativ 2 saptamani am avut o criza puternica de stomac care m-a prins nefiind acasa si fara nici o pastila in geanta, durerea se accentua incat simteam ca nu mai am aer si deabia mai reuseam sa merg pe strada.
  Am ajuns in cele din urma acasa, am incercat sa ma linistesc dar durerea nu se ameliora nici macar putin, in cele din urma mi-a venit in gand sa citesc acatistul Sfantului, dar nu expre pentru asta ci pentru ca e o randuiala ce o fac in fiecare seara/zi si m-am gandit doar ca trebuie sa il citesc inainte sa ma prinda somnul. De durerea care ma apasa parca nici nu ma puteam concentra la rugaciune si nici nu ma simteam comfortabil stand in genunchi insa vreau sa va marturisesc ca pana sa termin de citit acatistul durere mi-a disparut, mi-a fost luata ca si cu mana.
  Efectiv nici nu mi-am dat seama ca nu ma mai doare ci abia dupa cateva momente de la terminarea rugaciunii mi-am dat seama ca de fapt eu nu mai simt nimic. Ce explicatie sa fie oare? Sfantul meu cel drag m-a ajutat chiar si fara sa ii cer, a venit in ajutorul meu chiar daca nici macar nu am specificat ce ma apasa a stiut el mai bine cum sa aline durerea mea trupeasca. Mare este ajutorul tau Sfinte si multe sunt minunile tale in vietile noatre. Vreau sa va spun ca Sfantul m-a ajutat ori de cate ori i-am cerut ajutorul s-a indurat de mine pacatoasa si mi-a calauzit pasii in viata la fiecare necaz, suparare sau cumpana.
  O viata nu-mi va fi suficienta sa ii multumesc lui, bunului Dumnezeu, maicutei noastre de Dumnezeu nascatoare si tuturor sfintilor din cer ce rostesc rugaciuni pentru noi si semenii nostri. In luna ianuarie, din cauza unor examene/ probe la servici intentionez sa ajung in Eghina atat in semn de multumire dar si pentru a-mi incarca bateriile cu energia Sfantului si pentru a ma ruga pentru perioada grea ce imi va urma.
  Sper sa reusesc! Asa ca daca sunt doritori pentru untdelemnul pe care il voi aduce, as dori sa impart cu voi si sa fac o fericire celor aflati in nevoie (eu tare m-am bucurat cand am primit din Bucuresti untdelemn) Va doresc un craciun plin de pace si liniste sufleteasca!! Bunul Dumnezeu sa fie cu voi toti!
  Anoni
  07.01.2023
  Vreau sa adaug si eu o marturie in semn de multumire pentru toata dragostea si binefacerile pe care le revarsa Dumnezeu peste noi pentru rugaciunile Maicuti Sale, a Sfantul Nectarie, a Cuvioasei Parascheva si a celorlalti minunati Sfinti. De trei zile aveam febra si ma rugasem Lor sa ma ajute sa scada sa imi pot continua activitatile si sa am grija de cei trei copilasi cu bine,ceea ce s-a si intamplat in urmatoarea zi, a fost la normal si raceala pe duca. Sfintii ne sunt alaturi,doar sa le cerem ajutorul.
  Elena
  07.01.2023
  Încep prin a mulțumi Domnului nostru Iisus Hristos, maicii Domnului și nu în ultimul rand Sfantului meu drag Nectarie anul acesta am trecut prin probleme de sănătate și știind ca Sfantul face minuni, vrând sa cumpăr icoana lui ( mi-a fost dăruită, prima minune), acum e lângă mine mereu, de atunci m-a ajutat în multe probleme, soțul nu-si găsea un loc de muncă stabil rugandu-ma Sfantului și Sfintei Xenia soțul a găsit de munca când nu mai credeam, rugati-va la Sfantul ne ajuta e mereu cu noi doar trebuie credinta.
  Irina
  07.01.2023
  Îi mulțumesc și eu nevrednica Sfântului Nectarie că multe si mari minuni a făcut și în viața mea:găsirea unui loc de muncă atât eu cât și frații mei, ajutorul mamei in boala care o avea,ajutorul meu in diferite boli, mi-a rânduit un soț bun care e născut exact in 9 noiembrie și multe altele pe care nu mi le mai amintesc dar pe care Sfântul le-a făcut în viața mea! Pentru toate știute și neștiute de mine nevrednica îți mulțumesc cu recunoștință Sfinte Nectarie și te rog sa mă ajuți și în viitor. Mulțumesc Măicuței Domnului și tuturor sfinților pentru ajutor și binecuvântare !
  Mariana
  07.01.2023
  Mulțumesc Maicii Domnului, Sfantul Nectarie, Sfantul Efrem pentru ajutorul dat într-o răceală puternica unde elementul deranjant era tusea. Tuseam aproape fără oprire, Ajunul Crăciunului și prima zi de Crăciun fiind foarte greu de dus din cauza acestui lucru. Și m-am gândit să citesc și eu acatistele lor, să mă ung cu ulei de la candelele lor și să le cer ajutorul pentru a trece peste răceala asta care mă impiedica sa mă odihnesc sau de la alte activități. Mărturisesc că am citit acatistul Sfantul Nectarie de 2 ori pentru că am observat că atunci când îl citeam nu tuseam deloc și după, câteva ore nu am mai tușit, iar, noaptea trecuta m-am simțit mult mai bine. Voi continua sa le citesc acatistele, încurajată și de la mărturiile citite pe care acești sfinți îl dau, eu fiind acum într-o perioadă grea.
  Anonim
  07.01.2023
  As vrea sa marturisesc o intamplare petrecuta chiar astazi in timp ce ieseam de la Sfanta Spovedanie. Mi-a venit un gand in minte sa ma opresc la magazinul de cult si sa imi cumpar niste tamaie. In aceasta perioada citesc acatistul Sfantului si cu credinta ma rog lui sa ma sprijine in urmatoarea perioada grea a vietii mele ce va sa vie, mentionez ca Sfantul m-a ajutat in nenumarate randuri si nu exista cuvinte de lauda si marire ca sa acopere binefacerile oferie de el in viata mea. In timp ce stateam la coada ma uitam prin vitrina si priveam icoanele expuse spre vanzare si zaresc chiar si icoana Sfantului, parca l-am cautat cu privirea.

  Ajunsa sa achizitionez tamaia, maicuta imi spune haide sa iti dau o iconita si scoate din sertar o iconita mica cu Sfantul Nectarie. De nedescris s-a bucurat sufletul meu. Oare cum as putea sa cred eu ca asta a fost o simpla intamplare? Sunt convinsa ca acesta a fost un semn de la Sfantul meu drag atunci cand ma asteptam mai putin, asa cum vine si ajutorul sau in vietile noastre, grabnic si pe neasteptate. Nici prin gand nu mi-a trecut ca o sa primesc o iconita cu sfantul mai ales ca parca zilele astea am fost deznadajduita nemaistiind cum sa ma eliberez de viforul de griji, temeri si frici cu gandul la ce situatie aglomerata va urma in viata mea.

  Dar odata cu primirea iconitei parca cumva am primit certitudinea ca toate rugaciunile mele sunt ascultate de Sfantul. Cum am intrat pe usa am simtit sa maruturisesc aceasta intamplare. Doamne ajuta
  Anonim
  07.01.2023
  Sunt mămică a 3 fetițe, din Bacău. Sofia, Ioana și Paraschiva. Cea mica este născută prematur, pe data de 1 august 2022. Încă de la începutul sarcinii medicii spuneau ca are sindrom Down și trebuie sa avortez,însă am refuzat vehement și testele au arata ca este un copil sănătos. Apoi medici din Iași, Brașov și București care spuneau ca e un copil sănătos, care spuneau ca vad "ceva" în neregula, însă toate analizele (RMN,biopsii din placenta, amniocenteza) toate arătau perfect, un copil normal și sănătos. Fetita la nastere a suferit o hemoragie talamica (cerebrala) și hipoxie ( neoxigerarea creierul).
  Încă din prima zi este la terapie intensivă, la Iași, intubata. Nu poate respira 100% singura și nu se poate hrani decât prin sonda nazogastrica din cauza leziunilor suferite la nivelul creierului. Sunt o persoana credincioasa, mi-am crescut fetele cu frica de Dumnezeu, spovedite și împărtășite periodic. Nu am încetat niciodată sa ma rog la Dumnezeu și încă din timpul sarcinii i-am încredințat aceasta copila Maicii lui Iisus Hristos.
  Am momente când cad în deznădejde dar imediat îmi vine în minte rugaciunea " cred Doamne , ajuta necredinței mele" și ii mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat în viața, cu bune și rele. A fost un copil foarte dorit si mult așteptat. Surorile suferă enorm, nu au văzut-o niciodată. Eu sunt distrusa și fizic și psihic...uneori e mult prea grea crucea....dar ma ridic mai puternica dr fiecare data,cu ajutorul lui Dumnezeu.
  Medicii nu i.au dat nici o șansă la viata, au fost momente când viata ei atârnă de un fir de ata, dar Dumnezeu a ridicat-o de fiecare data. Medicii îmi spuneau ca nu are șanse.. sa nu mai sper...dar eu de fiecare data le.am spus ca acest copil va trăi și ca toată puterea este la Dumnezeu. Ma rog la Dumnezeu sa îmi scoată în cale medicii de care are nevoie fetita mea,sa îmi deschidă uși care o pot salva. Iertați-mă pentru toată povestea.....am duhovnic,dar parca uneori totul este pe repede înainte și n-am cu cine vorbi,nu are cine sa ma încurajeze mai bine decât un om a lui Dumnezeu.
  Iertați-mă ....va implor sa ma ajutați cu rugăciuni,canon de rugaciune, atât pe mine cât și pe ea.....știu ca Domnul nostru Iisus Hristos are puterea,de va vrea, cu un singur cuvânt, sa o ridice,asa cum a făcut cu fiica mai marelui sinagogii Iair.
  Simona
  12.01.2023
  Exact in urma cu 2 luni, in data de 8 Noiembrie 2022 a fost depistat fiul meu cu pancreatita acută, iar in data de 9 ianuarie 2023, in urma multor rugăciuni la Bunul Dumnezeu, la Maica Domnului și la Sfântul Nectarie, am aflat vestea ca enzimele pancreatice sunt net ameliorate in dinamica! Mulțumim Sfântul nostru bun și drag! Timp de 40 de zile am citit Acatistul Sfântului Nectarie, iar in zona dureroasa s-a uns încontinuu cu ulei din candela Sfântului Nectarie de la Mănăstirea Radu Vodă! Am avut mare încredere și am stiut ca tot timpul a fost langa noi Sfântul Nectarie, ca e tare bun și milostiv! Îți mulțumim Sfinte drag, sa aveți mare nădejde in ajutorul lui!
  Andra
  12.01.2023
  Buna ziua! Sunt mama unui baiat diagnosticat cu epilepsie. In vara anului 2022, am vazut cateva zile la rand o duba neagra pe care scria Sfantul Nectarie din Eghina. Am zis ca este un semn si am cautat pe internet sa vad unde gasesc moastele, dar singurul loc unde il gaseam era in Grecia. Cateva zile mai tarziu am gasit Moastele Sfantului Nectarie la Manastirea Radu Voda din București, iar a doua zi am plecat. Cand am ajuns acolo era o liniste de nedescris, m-am simtit ca intr-un loc rupt de lume. Pana sa ajungem aici copilul meu facea crize zilnice, schiopata, avea o privire pierduta, iar limbajul era putin afectat. Dupa ce am fost la Moastele Sf. Nectarie si Sf. Efrem cel Nou, am citit un acatist, ne-am rugat si ne-am dat cu ulei din candela am iesit in curte, iar copilul meu era schimbat in bine. A inceput sa alerge prin curtea bisericii, nu a mai schiopatat, nu mai avea privirea pierduta/confuza, a inceput sa vorbeasca, era alt copil, mai luminat, iar pret de 1-2 saptamani dupa ce am plecat de aici nu a mai facut nicio criza. Seara cand am ajuns acasa am cautat din nou in Constanța Moastele Sf. Nectarie si am descoperit ca de fapt erau si aici in cateva biserici, iar cu mult timp in urma chiar am fost la ele. Pentru noi a fost o adevărată minune. Multumim Sfintilor care ne ajuta!
  Gabriela
  12.01.2023
  Provin dintr-o familie in care alcoolul a devenit laitmotiv: tatal, bunicii, sotul, socrul, toti s-au confruntat la un moment dat cu aceasta problema. Trecand de la frustrare la enervare, deznadejde, furie, am ajuns sa inteleg ca singurul care ma poate ajuta este Dumnezeu si ca doar El poate face minuni. A fost o lupta grea sa inteleg ca pacatele meu m-au adus in suferinta si din momentul in care am inceput sa postesc, sa ma spovedesc mai regulat si sa ma impartasesc dupa foarte multi ani, in viata mea au inceput sa apara minuni.
  Auzisem de Sfantul Nectarie de la cunostinte si am inceput sa citesc acatistele adresate lui, sa ma rog si prima minune a fost cand sotul meu a renuntat complet 1 saptamana de la alcool si a spus ca simte nevoia sa mearga la biserica (el care se declara ateu). Dupa acea saptamana, iar a revenit la obiceiul zilnic de a bea 1-2-3-4 beri, insa nu am renuntat la a ma ruga in continuare. Dupa alte cateva saptamani, sotul meu a inceput sa manifeste dureri de ficat si s-a speriat, perioada in care iar a renuntat la alcool (si tigari, mai fuma ocazional), a inceput sa consume alimente mai sanatoase si sa aiba un stil de viata mai frumos. In toata aceasta perioada, a devenit un alt om: se impplica mai mult in treburile casnice, a devenit mai responsabil ca barbat si spune ca are mai multa energie, ca simte ca s-a trezit din "morti".
  Vad cat de mult se schimba in bine de la o zi la alta. Intre timp, si mama spune de tatal meu ca nu mai bea ca inainte, ca are perioade totale de abstinenta si ca inainte ca nu prea se intampla acest lucru. Un lucru similar se intampla si cu socrul meu care am inteles ca nu a renuntat, dar ca a redus cantitatea. Aloolismul e o boala foarte grea si sunt foarte recunoscatore Sfantului Nectarie pentru ajutorul si minunile infaptuite, pentru puterea pe care o primesc de a razbi si pentru toate lucrurile bune care mi s-au intamplat. Credinta este cheia, tot ce e cu neputinta la noi, e cu putinta la Dumnezeu. Nu criticand pe cei dragi ii ajutam, ci prin dragoste, rugaciune si credinta.
  Anonim
  12.01.2023
  Doresc sa marturisesc ajutorul Sfantului Nectarie, un ajutor care nu este primul si nici unicul in viata mea. Trec printr-o perioada extrem de aglomerata din punct de vedere profesional, incercari si examinari cu carul....tocmai din acest motiv am fost si foarte stresata si ingrijorata. In toata aceasta perioada am citit acatistul Sfantului si vreau sa va marturisesc ca uneori eram atat de tensionata, trista, mahnita, chiar si plangeam de disperare...insa dupa rugaciune parca toate aceste ganduri treceau si sufetul meu se linistea. In toata aceasta perioada m-am rugat sfantului, maicutei si bunului Dumnezeu sa lucreze in viata mea si sa ma ajute, de ex sa ajung la timp la intalniri, sa primesc raspuns si sa imi fie scosi oameni in cale de care am nevoie, sa imi dea intelepciune si spor, sa nu ma lase prada emotiilor in fata oamenilor si chiar sa ajung sa ma pot impartasi. Ce credeti?. Toate aceste lucruri s-au aranjat intr-un mod atat de frumos de nici nu te poti indoi ca n-ar fi la mijloc lucrare Dumnezeiasca. Toata lucrurile s-au aranjat dupa voia mea si mi-au adus in suflet pace si liniste. Multumesc Sfantului meu drag, maicutei noastre care cu dragostea ei de mama mangaie sufletele tuturor celor necajiti si bunului nostru Dumnezeu care se indura de noi chiar si pacatosi pana la sange fiind. Imi cer iertare ca nu sunt un crestin model, insa ma rog Domnului sa ma intareasca in credinta sa ii pot multumi pentru toate binefacerile facute! Indemn pe toata lumea sa citeasca acatistul sfantului si sunt sigura ca fiecare se va convinge pe propria piele cata liniste alinare poate aduce in vietile sale, de necrezut ajutor.
  Nicoleta
  13.01.2023
  Este pagina care adună minunile pe care Sfântul Nectarie, alături de Sfântul Ioan Rusul, le infaptuiesc celor care cu puterea rugăciunii și cu suflet curat se roagă Bunului Dumnezeu și lor deopotrivă. Spun asta pentru ca ma rog zilnic, de ani de zile Sfintului Nectarie si de fiecare data binecuvântările lui îmi sunt trimise.Vineri seara și pana în miez de noapte m-am rugat cu toată fiinta mea și din tot sufletul meu, pentru copilul meu si dimineața, când nici măcar nu s-a făcut de ziuă, Sfinții mei dragi cu ajutorul Bunului Dumnezeu, m-au trimis ajutor pentru copilul meu.Va spun am stat în genunchi minute în șir și mulțumeam cu lacrimi în ochi, chit ca ma grăbeam sa ajung la servici și mulțumeam tuturor pentru TOT !Rugati-va cu multa credință și cu suflet curat și rugăciunile vă vor fi auzite.
  Anonim
  17.01.2023
  Doamne ajuta tuturor! Revin sa va povestesc ultima minune pe care Sfantul Nectarie a savarsit-o in viața mea. De câțiva ani buni tot aveam dureri de cap și tulburări de vedere, iar anul trecut s-a adăugat și o amețeală supărătoare, am tot amânat efectuarea unor investigații până în august anul trecut când am făcut un RMN cerebral. M-am rugat fierbinte la Sfantul Nectarie sa nu fie tumoră cerebrală, diagnostic de care îmi era foarte frica. Totusi Sfantul Nectarie a ajutat sa fie descoperită la timp o malformație arterio venoasa cerebrală, înainte că această sa se rupă, sa dea o hemoragie cerebrală sau alte complicații. Am fost puțin dezamăgită dar tot Sfantul Nectarie m-a ajutat să găsesc un medic neurochirurg potrivit pentru a mă opera. Operatia a avut loc anul trecut în noiembrie, a decurs bine, fara complicații, cu o recuperare ușoară, urmând să efectuez un nou RMN in februarie și un control la medicul care m-am operat.Totul a decurs atât de repede, parca lucrurile ar fi fost aranjate de cineva sa se întâmple așa. Acel cineva, cred cu ardoare că a fost Sfântul Nectarie care ne-a ajutat de atâtea ori și pe mine și pe cei dragi mie. Acum fizic sunt bine, dar uneori am momente de anxietate și o fobie marcată de cancer, pentru care mă rog Sfântului Nectarie și Măicuței Domnului să mă ajute să mă vindec. Multumesc tuturor pentru răbdarea de a citi povestea mea.
  Anonim
  17.01.2023
  Slavă Ție Doamne, Slavă Ție ! Vreau să mărturisesc încă o minune care s-a petrecut zilele acestea. Fiind cadru didactic, într-o dimineață la grădiniță a venit un tătic să îmi spună că fetița lui și-a pierdut un cerceluș de aur și ne-a rugat să îl căutăm, poate îl găsim. Îndată ce am auzit, prima rugăciune care am spus-o , a fost una scurtă: Sfinte Ierarh Nectarie ajută-ne să găsim acest cerceluș. L-am rugat pe Sfântul meu drag -Sfântul Nectarie, căci știu că mă ajută mereu când îl chem. Apoi l-am rugat pe Sfântul Mina, pe Cuvioasa Parascheva , împreună cu Sfânta Născătoare de Dumnezeu și cu toți sfinții. Cercelușul nu l-am găsit la moment, dar am nădăjduit în ajutorul Domnului și al sfinților. Și peste vreo 4 ore, mă sună mămica fetiței să îmi spună bucuroasă că a găsit cercelușul acasă. Îți mulțumesc Doamne pentru Mila Ta și pentru ajutorul Tău.
  Anonim
  17.01.2023
  Slavă Ție Doamne, Slavă Ție ! Vreau să mărturisesc încă o minune care s-a petrecut zilele acestea. Fiind cadru didactic, într-o dimineață la grădiniță a venit un tătic să îmi spună că fetița lui și-a pierdut un cerceluș de aur și ne-a rugat să îl căutăm, poate îl găsim. Îndată ce am auzit, prima rugăciune care am spus-o , a fost una scurtă: Sfinte Ierarh Nectarie ajută-ne să găsim acest cerceluș. L-am rugat pe Sfântul meu drag -Sfântul Nectarie, căci știu că mă ajută mereu când îl chem. Apoi l-am rugat pe Sfântul Mina, pe Cuvioasa Parascheva , împreună cu Sfânta Născătoare de Dumnezeu și cu toți sfinții. Cercelușul nu l-am găsit la moment, dar am nădăjduit în ajutorul Domnului și al sfinților. Și peste vreo 4 ore, mă sună mămica fetiței să îmi spună bucuroasă că a găsit cercelușul acasă. Îți mulțumesc Doamne pentru Mila Ta și pentru ajutorul Tău.
  Dana
  02.02.2023
  Îi multumesc Sfântului Nectarie, tuturor Sfinților, Maicii Domnului și Bunului Dumnezeu. Sfântul Nectarie a mijlocit la bunul Dumnezeu pentru promovarea la serviciu, chiar dacă șansele erau de 30/40% sa ocupe acel post. El și bineînțeles toți Sfinții ne ajuta mereu și când nu știm noi, ne sunt alături. Sa ne rugam neîncetat și sa le mulțumim, urmându-le cât putem fiecare exemplul vieții lor. Dana.
  Nicoleta
  04.02.2023
  Mulțumesc Maici Domnului, Sfantului Nectarie și Sfantului Efrem cel nou pentru îndreptarea tatălui meu în Credință, pentru mărturisirea la părintele Duhovnic, o minune din sutele de minuni pe care Maica Domnului și Sfinți Lea făcut cu noi păcătoși, Slavă lui Dumnezeu pentru toate!
  Diana
  05.02.2023
  Am promis Sfantului Efrem cel Nou ca daca ma ajuta voi marturisi ajutorul sau. De doua saptamani am dureri la mana dreapta. La locul de munca solicit mult mana si bratul drept. Am inceput sa fac fizioterapie, dar nu am simtit vreo imbunatatire. Am fost la doctor si mi-a spus ca este o suprasolicitare a mainii si sa fiu atenta la ce efort fac. Durerile erau prezente si la efort minim. Ieri am lucrat cu dureri mari si i-am promis Sfantului ca voi marturisi ajutorul lui daca ma ajuta.

  Astazi, am lucrat si aproape am uitat ca am probleme. Durerile nu au trecut complet, dar sunt mult mai sigura pe mana mea. Nadajduiesc ca in curand ma voi vindeca de tot!
  Multumesc mult Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Efrem cel Nou, Sfantului Nectarie si tuturor sfintilor nostri dragi!
  Mihaela
  08.02.2023
  Vreau să îi mulțumesc Sfântului Ierarh Nectarie și Maicii Domnului pentru minunea făcută cu mama.mea. Mama mea a avut timp de două săptămâni niste dureri crunte de abdomen...probabil o criza foarte urâtă de fiere. Era din ce in ce mai grea durerea pe zi ce trecea și în momentul în care am început să mă rog din suflet la Sfântul Ierarh Nectarie durerile mamei mele au început să încetinească tot mai mult. Cu fiecare rugăciune Sfântul Ierarh Nectarie, făcătorul de minuni este alaturi de noi și ne ajuta.
  Vreau sa Ii mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul și simt cu toată inima și tot sufletul că îmi este alaturi in cele mai grele clipe.
  Nicoleta
  13.02.2023
  Mulțumesc Sfinte Nectarie, Sfinte Efrem cel Nou, Sfantul Ioan Rusul, Sfinte Nicolae, Sfantul Stelian, Sfanta Parascheva de la Iași, Sfantul Paisie Aghioritul și tuturor Sfinților Lui Dumnezeu și Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu pentru tot ajutorul primit întotdeauna, necondiționat. Ultima data Sfinții au ajutat pe fetita mea care tușea de mai mult timp și tusea s-a oprit. Pe cei mici ii ung pe frunte cu mir sfintit de la Sfantul Nectarie, Sfantul Efrem cel Nou, Sfantul Ioan Rusul, Maica Domnului Portarita și Maica Domnului Pantanasa. Doamne ajuta!
  Elena
  13.02.2023
  Multumesc din suflet Sfantului Nectarie pentru tot ajutorul primit. In 2018 am simtit ceva in neregula la unul din sani. Am mers la control si mi-au spus ca am un nodul care este suspect de cancer si sa merg urgent sa ma operez. Trecand peste soc am inceput sa ma rog Sfantului Nectarie si sa citesc acatistul zilnic. Intre timp m-am hotarat sa merg la un control si in Germania dar programare am gasit abia peste 2 luni.Cu inredere in Sfantul Nectarie am asteptat programarea si m-am rugat si citit acatistul zilnic. In Germania am fost la control la 2 clinici si in ambele parti mi-au spus ca sanii mei sunt sanatosi si nu am nimic.
  O alta minune a Sfantului Necatarie mi s-a intamplat in anul trecut. In 2019 un coleg de serviciu a fost depistat cu TBC si ne-au trimis la radiografie pulmonara pe toti din birou pt.verificare. Rezultatul meu a fost ca nu aveam TBC si plamanii erau ok dar au vazut la inima ca era o portiune atrofiata. Din nou m-am rugat cu mare incredere Sfantului Nectarie sa aiba grija de inima mea si sa o vindece.Am citit si acatistul mult timp. Anul trecut am fost la control cardiologic amanuntit cu ECO,EKG si i-am spus d-nei doctor despre rezultatul de la radiologie legat de inima.Dansa a zis ca nu stie ce au vazut la radiologie dar inima mea este perfect sanatoasa, nimic atrofiat si este o inima de nota 10. Multumesc mereu din inima Sfantului Nectarie ca m-ajutat enorm pe mine si membrii famiei mele.
  Bucura-te Sfant Nectarie mare facator de minuni !
  Valentina
  13.02.2023
  Multumesc din suflet Sfantului Nectarie pentru tot ajutorul primit. In 2018 am simtit ceva in neregula la unul din sani. Am mers la control si mi-au spus ca am un nodul care este suspect de cancer si sa merg urgent sa ma operez.

  Trecand peste soc am inceput sa ma rog Sfantului Nectarie si sa citesc acatistul zilnic. Intre timp m-am hotarat sa merg la un control si in Germania dar programare am gasit abia peste 2 luni.Cu inredere in Sfantul Nectarie am asteptat programarea si m-am rugat si citit acatistul zilnic. In Germania am fost la control la 2 clinici si in ambele parti mi-au spus ca sanii mei sunt sanatosi si nu am nimic.

  O alta minune a Sfantului Necatarie mi s-a intamplat in anul trecut. In 2019 un coleg de serviciu a fost depistat cu TBC si ne-au trimis la radiografie pulmonara pe toti din birou pt.verificare. Rezultatul meu a fost ca nu aveam TBC si plamanii erau ok dar au vazut la inima ca era o portiune atrofiata.

  Din nou m-am rugat cu mare incredere Sfantului Nectarie sa aiba grija de inima mea si sa o vindece.Am citit si acatistul mult timp. Anul trecut am fost la control cardiologic amanuntit cu ECO,EKG si i-am spus d-nei doctor despre rezultatul de la radiologie legat de inima.

  Dansa a zis ca nu stie ce au vazut la radiologie dar inima mea este perfect sanatoasa, nimic atrofiat si este o inima de nota 10. Multumesc mereu din inima Sfantului Nectarie ca m-ajutat enorm pe mine si membrii famiei mele.

  Bucura-te Sfant Nectarie mare facator de minuni !"
  Elena
  Anonim
  17.02.2023
  Vreau sa multumesc Sfantului Nectarie care mi-a dat un serviciu foarte bun dupa multe cautari in care nu mai aveam nicio speranta si ma resemnasem. Iar recent tot prin minunea Sfantului mi-a disparut nodulul de la tiroida pe care il aveam de 3 ani. Slava lui Hristos Dumnezeu si preaiubitorului Sfant Nectarie !
  Nicoleta
  17.02.2023
  Am revenit din nou aici pentru a spune din nou pentru a nu stiu cata oara cat de minunat este Sfantul Nectarie ( o minune in viata mea si a familiiei mele) de o saptamana astept rezultatul unor analize care tot le-am amanat timp de 5 ani si ieri a venit rezultatul atat de imecabil cum doar Sfantul Nectarie il poate face si Sfantul Gheorghe deoarece in aceaasta perioada de teama profunda citesc ambele acatiste! Toti sfintii sunt o minune de la Bunul Dumnezeu! Multumesc Doamne Tie si Sfiintilor ingerii Nectarie si Gheorghe!
  Anonim
  20.02.2023
  Doresc sa multumesc Sfantului Nectarie si Sfantului Efrem cel Nou pentru faptul ca, in urma ungerii cu ulei din candela Sfantului Nectarie, m-au lasat durerile abdominale care ma chinuiau de o zi si ceva. Azi ma simt putin mai bine. Iertati-ma ca nu sunt suficient de credincioasa, si totusi gasesc ajutorul mult dorit la voi, de fiecare data cand il cer. Va rog sa ma ajutati astazi la intalnirea cu medicul si Doamne ajuta sa-mi gasesc rezolvarea problemelor de sanatate. Doamne ajuta tuturor!
  Anonim
  20.02.2023
  Doresc sa multumesc Sfantului Nectarie si Sfantului Efrem cel Nou pentru faptul ca, in urma ungerii cu ulei din candela Sfantului Nectarie, m-au lasat durerile abdominale care ma chinuiau de o zi si ceva. Azi ma simt putin mai bine. Iertati-ma ca nu sunt suficient de credincioasa, si totusi gasesc ajutorul mult dorit la voi, de fiecare data cand il cer. Va rog sa ma ajutati astazi la intalnirea cu medicul si Doamne ajuta sa-mi gasesc rezolvarea problemelor de sanatate.
  L.M.
  20.02.2023
  Le mulțumesc Sfinților Nectarie și Sfantul Efrem cel Nou, și am promis ca voi scrie despre acest ajutor. Micuțul meu face destul de des bronsiolita, s-a întâmplat când avea 5 luni, chiar cu tot cu tratament sa se agraveze și sa ajungă la internare cu insuficienta respiratorie. Nu știu dacă știți ce înseamnă să numeri noaptea respirațiile copilului. Fiecare episod de raceala tuse a devenit un stres.

  Asa ca la începutul lunii februarie, ma rugam sa nu fim nevoiți sa ajungem iar la controale la Upu, weekend fiind iar el fiind deja sub tratament. A fost un episod ușor, slava Domnului.
  Anonim
  25.02.2023
  Este ora 2 noaptea. De cateva minute am terminat de citit Acatistul Sfantul Nectarie si ma gandesc cata putere are. M-am trezit cu o durere, intepatura, amorteala, presiune in ochiul drept si partea dreapta a capului. Nici nu am inceput bine Acatistul, ca toate au inceput sa plece. Inca sunt uimita de cata bunatate au Sfintii nostri dragi fata de noi pacatosii si nevrednicii. Am fost ajutata de atat de multe ori de Sfantul Nectarie in atat de multe probleme, mai mici sau mai mari, de sanatate sau in viata de zi cu zi. Uleiul de la candela face minuni, te linisteste, te vindeca, te salveaza. Copila noastra draga Nectaria a avut parte de multe ori de efectele lui. Rugati-va, rugati-va neincetat si multumiti pentru tot ceea ce avem si primim.
  Loredana
  25.02.2023
  Multumesc Bunului Dumnezeu, Maicii Domnului, Sfantului Nectarie, Sfantului Nicolae, Sfantului David din Evia, Sfantului Spiridon, Sfantului Efrem , Sfantului Ioan Rusu, Sfantului Pantelimon si tuturor Sfintilor pentru ca au fost alaturi de noi ( cred ca vor fi si in continuare ) in urma controlului la ochi , fetitei mele nu i-au crescut dioptriile iar la controlul ORL, nu are probleme cu auzul .
  Elena
  25.02.2023
  Mulțumesc Sfântului Nectarie pentru ajutorul dat. Sunt intr-o perioadă în care nu mai cred, probabil datorită încercărilor mi s-a împietrit inima și nu mai pot sa sper. Totusi in necredința mea, in păcatul meu, am strigat la Sfântul Nectariei atunci când unul din copilași și simțea rău și fiind noapte, eu obosită și neputincioasă, l-am rugat sa aibă el grija de copilaș pe timpul nopții pentru că eu nu mai pot și să mă pot odihni pentru a putea să o iau iar de la capat.

  Așa a și fost. Sfantul m-a auzit. A adormit și deși îi era rău, avea febră, până dimineața a dormit foarte bine in acest fel aratandu-mi mie necredincioasa puterea sa. Slava Lui Dumnezeu pentru Sfinții Lui.
  Anonim
  25.02.2023
  Mulțumesc Bunului Dumnezeu, Măicuței Sfinte, Sfântului Nectarie, Sfântului Efrem cel Nou, Sfântului Cuvios David din Evia, Sfântului, Părinte Arsenie Boca, Sfântului Ioan Rusul, Sfântului Antonie cel Mare și tuturor Sfințiilor către care m-am rugat și m au ajutat. Eram in mașină în drum spre Brașov și Efrem băiețelul cel mic a început să plângă de durere de burta. M-am rugat Bunului Dumnezeu Măicuței Sfinte și Sfinților și a adormit. Când s-a trezit nu l-a mai durut burtica. Mulțumesc Doamne !" Miluiește mă Dumnezeule după mare mila ta.
  Anonim
  25.02.2023
  Ma rog zilnic Sfantului Nectarie si nădejdea ca el ma asculta și ma va ajuta ca întotdeauna,nu îmi lipsește. Azi ajutorul lui și al Bunului Dumnezeu s-a arătat din nou, îi mulțumesc din suflet și mă rog în continuare, pentru sănătatea copiiilor mei și sa ne asculte rugaciunile, pentru ca mai avem un pas de trecut împreună cu EL și alături de BUNUL DUMNEZEU.
  Florentina
  26.02.2023
  Mulțumesc din suflet pentru tot ajutorul care îl primesc de la Maica Domnului și Sfântul Nectarie care nici o dată nu mă lăsat și ieri in sala de operatie când am cerut ajutorul mi-a venit în ajutor.Credeti cu tot sufletul in Maica Domnului și Sfântul Nectarie și toți sfinții și ajutorul nu va întârzia. Sa ajute bunul Dumnezeu la toată lumea.
  Anonim
  26.02.2023
  Sfinte ierarhe Nectarie, grabnic tămăduitor și ajutător, iti mulțumesc ca mi-ai ascultat rugăciunile și i-ai dăruit băiețelului meu, Nectarie, sănătate, mulțumesc ca ai avut grija de el când eu devenisem neputincioasa. Cu toate ca am ajuns și la urgențe nu a fost nimic grav și ne. Am întors cu bine acasă, urmam tratament și copilul e bine. Rugați. Va cu credință ca sfinții sunt cei mai buni prieteni ai noștri!
  Anicuta
  26.02.2023
  Cu multa dragoste și bucurie, am ajuns in Grecia la Sfantul Nectarie. De cand l-am cunost, mi-am dorit foarte mult sa merg in Grecia. Mi se parea ca e doar un vis, dupa multe incercari in viata, am simtit ajuturul Sfantului Nectarie si am nadajduit si i-am promis ca o sa ajung la manastirea sa unde se afla moaștele.
  Pe 14 februarie cu emotie am pornit spre Grecia, a fost o experinta de neuitat. Cu emotie m-am apropiat de moastele Sfantului si nu mi mai venea sa plec de acolo. Mulțumesc din suflet, Sfinte Ierarh Nectarie ca mi-ai ingaduit sa ajung in Grecia! Mulțumesc, Sfinte Nectarie pentru toate binefacerile patimite! Slava lui Dumnezeu pentru toate!
  Lazar
  26.02.2023
  Multumesc lui Dumnezeu prin lucrarea Sfantului meu drag, Sfantul Ierarh Nectarie, care mi- a oferit ajutorul unca din anii facultății, cand am descoperit iubirea si ajutorul sau pentru noi, pacatosii. Sfantul Ierarh Nectarie a fost cel care mi- a daruit, la momentul potrivit, un loc de munca mai mult decat potrivit pentru mine si mi-a oferit oportunitatea de a creste profesional in acelasi domeniu. Din punct de vedere familial, intotdeauna mi-a auzit rugăciunile atunci cand fie copiii fie soțul aveau nevoie de vindecare sau de îndrumare. Nu am cuvinte sa imi exprim recunoștința față de toate binefacerile primite si stiu ca, de fiecare dată cand ii cer ajutorul, nu își intoarce fața de la mine. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!
  Otilia
  07.03.2023
  Mulțumesc Sfântului Nectarie pentru ca mi-a ajutat cu ani în urma sa ma angajez, primul servici ca proaspăt absolvent de facultate, în domeniu, mai mult de cât atât au acceptat întreruperile pentru creșterea copiilor, cei patru, concediul medical,Sfântul Nectarie a știut ce e potrivit pentru mine, desi dădusem multe interviuri cu joburi mai bine plătite, el a văzut în perspectiva. Sfântul are grija de copii, de familie, ori de câte ori ii cer ajutorul, este o prezenta vie. Minunat este Dumnezeu întru Sfintii Sai.
  Cornelia
  07.03.2023
  Sfantul Nectarie, este prietenul meu drag doctorul al sufletului și trupului meu cel mai bun sfătuitor. Mă rog Sfântului Nectarie și atunci când îmi este bine, pentru ai mulțumi pentru tot ajutorul și ocrotirea lui. Am probleme de sanatate cu un membru din familie, avea o stare de spaimă, de stres. M-am rugat Sfantului sa-l vindece de această stare. Sfantul m-a auzit m-a ascultat si l-a vindecat de această spaimă. Sfantul Nectarie din Eghina iti multumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, pentru mă asculți, mă înțelegi, mă ierți și mă ajuți de fiecare dată când îi cer ajutorul.
  Roxana
  07.03.2023
  Sfantul Ierarh Nectarie este un Sfant tare drag sufletului meu, pe care il indragesc din tot cugetul meu. Ii sunt recunoscatoare Sfantului pentru mii de binecuvantari oferite, pe care chiar daca eu nevrednica si pacatoasa fiind nu le-am meritat. M-a ajutat sa trec peste clipe si momente extrem de grele, atunci cand eram cu sufletul la pamant. M-a scos din multe impasuri si a lucrat intr-un mare fel in viata mea aranjand lucrurile intr-un mod nemaipomenit cum numai Sfintii oferiti de Dumnezeu pot face. M-a ajutat cu locul de munca oferindu-mi intelepciune, m-a ajutat cu facultatea oferindu-mi spor si putere sa invat, m-a ajutat sa promovez examenele, m-a ajutat cu starile de anxietate, tristete si emotivitate dandu-mi liniste si pace, mi-a indeplinit dorinta calauzindau-mi pasii pana in Eghina si multe altele. De fiecare data mi-a ascultat rugaciunea si nu mi-a intors nici macar o data spatele.E un Sfant cu un suflet de aur si mare mila pentru noi oamenii. Nu am cuvinte ca sa descriu recunostina pe care i-o port acestuia. Cu toate acestea sunt mult prea pacatoasa pentru ajutorul sau si nu ii multumesc suficient si imi pare rau pentru acest fapt.
  Elena
  07.03.2023
  Va scriu pentru a impartasi cu voi, toti cei care cititi aceste randuri, minunile Sfantului Nectarie si ale Sfantului Ioan Rusu.
  In anul 2020, aproximativ in acelasi timp cu inceputul pandemiei, am fost diagnosticata cu neoplasm mamar. Am simtit atunci cum toata viata mea s-a daramat intr-o singura zi, cum totul se naruie, cum ca sfarsitul se apropie. In momentele acelea de deznadejde, cand ma simteam pierduta, a venit la mine o prietena al cărei sot trecuse la randul lui printr-o perioada extrem de grea dupa un accident cumplit si mi-a adus Acatistul Sfantului Nectarie si mir de la Manastirea din Eghina spunandu-mi ca pe ei i-a ajutat sfantul si au trecut cu bine prin toate operatiile si tratamentele sotului.
  In momentul acela, am simtit cum ceva sau cineva imi dat incredere,apoi si puterea sa fac fata chimiotetapiei si izolarii cauzate de pandemiei. Rugandu-ma mereu Sfantului sa fie alaturi de mine si impreuna sa reusim.
  In acelasi timp mama mea se ruga Sfantului Ioan Rusu si avea aceeasi convingere, ca pana la urma va fi bine.
  Am mers la cei doi sfinti, in Grecia, pentru a le multumi ca au fost alături de mine, mi-au dat curajul, forta si intelepciunea de a ma ridica ori de cate ori ma simteam pierduta! Multumesc pentru ca am posibilitatea sa fac aceasta marturisire!
  M.
  07.03.2023
  Vreau să le mulțumesc sfinților mei ocrotitori, sfinților mei dragi Sfantul Nectarie și Sfantul Efrem alături de Sfantul Fecioară și alți Sfinti binefăcători ai mei și ai familiei mele, pentru tot ajutorul dat în vreme de nevoi și suferințe.Le mulțumesc că au fost alături de mine și de soțul meu,eu am trecut cu bine de un control medical (având probleme de sănătate mai vechi și o boală cronică), soțul printr-o intervenție chirurgicala.
  M.
  07.03.2023
  Sfântul Nectarie și Sfântul Ioan Rusul alături de Sfântul Efrem au făcut și fac minuni în casă și familia mea, citesc acatistele sfinților și mă rog mereu dar de când le citesc totul revine la normal și mi-au venit în ajutor în clipele grele, în vara asta vreau sa ajung la Eghina cu ajutorul sfinților, rugati-va și citiți acatistele căci Sfinții fac minuni! Bucură-te Sfinte Nectarie Mare Făcătorule de Minuni.
  Roxana
  07.03.2023
  Doresc să mărturisesc si eu ajutorul din partea Sfântului Nectarie, în luna septembrie 2022 am fost diagnosticata cu cancer ovarian, a avut loc prima operație pe 7 septembrie mi-a scos ovarul cu pricina , iar dupa ce sa confirmat că este vorba de cancer a urmat a 2 a operație pe data de 27 noiembrie la Cluj , în tot timpul acesta nu am încetat să citesc acatistul Sfântului Nectarie si chiar am si merg la 3 Biserici una din Timișoara si 2 din Cluj unde se află părți din Sfintele Moaște al Sfântului Nectarie, trebuie sa recunosc ca de cand am aflat de boala am aflat si de Sfânt si l-am simțit tot timpul aproape ori de câte ori l-am chemat in ajutor, am terminat 6 ședințe de chimioterapie si pot spune ca sunt bine si din punct de vedere medical am trecut prin boală si sunt vindecată, totul cu ajutorul lui Dumnezeu, cu ajutorul Sfântului Nectarie, cu ajutorul Maicii domnului ( Pantanassa a toate, vindecatoarea de cancer) cu ajutorul Sfântului Ioan Ursul, cu ajutorul Sfântului Extrem ce-l Nou ,cu Ajutorul Sfântului Spiridon ,Sfânta Parascheva, Sfântul Mina si Sfântul Partener, Slăvit si Mărit sa fie DUMNEZEU împreună cu Sfinții lui.
  Darius
  07.03.2023
  Buna seara. As vrea sa vă spun un mare ajutor al Maicii Domnului și a Sfantului Nectarie, dat mie păcătoasei. Un ajutor nesperat, pe care am promis să îl spun tuturor. Azi am avut de mers cu băiatul meu cel mic la un consult, la care am avut mari emoții și sentimente de frica teribile, in legătură cu ceea ce urma sa spună medicul.
  Când am plecat spre cabinet, m-am rugat Maicii Domnului și Sfantul Nectarie sa fie cu el și să îl ajute sa nu fie nimic grav sau care sa nu se poată trata. Le mulțumesc că m-au ascultat și de data aceasta și toate au ieșit nesperat de bine. Rugați-va cu credință și veți vedea că Maica Domnului ne ajuta întotdeauna.
  Anonim
  07.03.2023
  Este minunat ca în viata sa ai un sprijin, sa știi ca te poți baza întotdeauna pe cineva. Este minunat sa nu îți pierzi speranța, știind ca exista cineva care nu îți va întoarce spatele, ci te va asculta și te va ajuta mereu. Sprijinul acesta eu l-am găsit în Maica Domnului și în Sfinți, Sfantul Nectarie, Sfântul Efrem cel Nou și Sfinții Părinți Ioachim și Ana. Ei sunt cei carora ma rog, pt ca Ei sa se roage Bunului Dumnezeu pentru noi.
  În vara anului trecut am descoperit în gurița copilașului meu o rana. Am încercat sa i-o tratez, timp de câteva saptamani, dar nu dădea semne ca s-ar vindeca. Am ajuns la medici, mulți, dar toți îmi recomandau vreunul din produsele pe care deja le folosisem. Și asa au trecut luni și situația rămânea aceeași. Ma rugam tot timpul, păstrând în suflet speranța că minunea se va întâmpla și toată disperarea mea și grijile se vor risipi.
  Nu mi-am pierdut nici o clipa speranța și nu am încetat sa ma rog, din contra, asa cum multora dintre noi ni se întâmplă, problemele, m-au apropiat și mai mult de rugăciune, de credință, de Biserica. Și m-am rugat cu și mai multa tărie ca Bunul Dumnezeu sa ma ajute, sa îmi îndrume pașii spre medicul potrivit care sa nu mai ridice din umeri ci sa aibe o soluție.
  Privind în urma îmi amintesc de acea perioada și de disperarea mea, de durerea din suflet și de neputință mea de a face ceva. Nu l-am întrebat pe Bunul Dumnezeu de ce nu ma ajuta, ma gândeam doar ca poate este o lecție pe care merit sa o primesc, ca poate este o încercare prin care trebuie sa trec.
  E o perioada din viata mea de care as vrea sa nu îmi amintesc. Pe de alta parte este perioada în care lecțiile primite mi-au modelat mintea și sufletul. Cu siguranță nu mai sunt omul de dinainte.
  Cred cu tărie ca nici Maica Domnului și nici Sfinții mei dragi nu au încetat sa se roage pentru noi. Îmi amintesc și acum dimineața în care am pășit cu băiețelul meu de mana în cabinetul unui medic, unde, după aproape o jumătate de an de căutări, aveam sa găsesc răspunsuri și solutii. Cu siguranță că pașii mi-au fost purtați acolo de Bunul Dumnezeu.
  Băiețelul meu este acum bine, rana din guriță lui nu mai exista de mult. Și pentru asta le voi fi mereu recunoscătoare Maicutei Domnului și Sfinților mei dragi. De ani de zile ii port în suflet și nu este zi în care sa nu ma așez în genunchi în fata icoanelor Lor pentru a le mulțumi. Datorita Lor am doua minuni, doi băieței. Viata mea merge mai departe, dar doar alături de Ei. Ei sunt sprijinul meu mereu. Lor le cer sfatul, Lor le cer ajutorul,la Ei îmi zboară gândul cand am o problema. Ei se roagă pentru noi, păcătoșii. Cu Ei alături viata este mai ușoară, căci am speranța că totul va fi bine,ca toate problemele care apar inevitabil cumva vor avea o rezolvare.
  Mulțumesc Măicuța Domnului, mulțumesc Sfinții mei dragi! Mulțumesc Bunul meu Dumnezeu ca ești atât de bun!
  Anonim
  07.03.2023
  Sfântul Nectarie, Sfântul Ioan Rusul și Maica Domnului mi-au ajutat mama sa treacă cu bine de operație când nici nu mai speram. Era la un medic foarte dur aș spune. Tot lungea momentul și se lega de fel de fel de alte diagnostice și părea ca suntem fără scăpare. Făcând acatistul Sfântului Nectarie (aprox.40 zile) împreună cu rugăciuni la Maica Domnului și a celorlalți Sfinți intr-o zi de joi mama mea a primit vestea ca a doua zi va fi operată. Nimic nu era mai îmbucurător sa-mi vad mama ca poate merge singura fără cadru și mai ales ca nu mai este tintuita la pat cu pampers și restul problemelor.
  Slavă lui Dumnezeu pentru toate!
  Anonim
  07.03.2023
  Bună ziua, demult doresc să împărtășesc minunea însă oarecum nu a venit momentul. Anul trecut am aflat că mama mea are cancer avea o vârstă destul de înaintată (77 ani) și dacă în cazuri care nu au legătură cu noi am ști ce este de făcut, când vine vorba de noi parcă se întunecă totul. Cumnata mea m-a îndemnat să țin 40 de zile Acatistul Sfantului Nectarie. L-am rugat pe Sfântul Nectarie că dacă nu poate face o minune ca mama să ducă o viață normală fără chinuri, să o ia și să nu sufere. Am terminat cele 40 de zile miercuri,iar mama duminică după amiază a fost moartă. A murit în liniște, fără chinuri, fără dureri iar mie mi-a dat atâta putere, cum nu aș fi crezut vreodată că este posibil! Încă o dată mi s-a demonstrat că atâta timp cât avem credință, avem totul!
  Marina
  07.03.2023
  Bună ziua, demult doresc să împărtășesc minunea însă oarecum nu a venit momentul. Anul trecut am aflat că mama mea are cancer avea o vârstă destul de înaintată (77 ani) și dacă în cazuri care nu au legătură cu noi am ști ce este de făcut, când vine vorba de noi parcă se întunecă totul. Cumnata mea m-a îndemnat să țin 40 de zile Acatistul Sfantului Nectarie. L-am rugat pe Sfântul Nectarie că dacă nu poate face o minune ca mama să ducă o viață normală fără chinuri, să o ia și să nu sufere. Am terminat cele 40 de zile miercuri,iar mama duminică după amiază a fost moartă. A murit în liniște, fără chinuri, fără dureri iar mie mi-a dat atâta putere, cum nu aș fi crezut vreodată că este posibil! Încă o dată mi s-a demonstrat că atâta timp cât avem credință, avem totul!
  Anonim
  07.03.2023
  Bună ziua, demult doresc să împărtășesc minunea însă oarecum nu a venit momentul. Anul trecut am aflat că mama mea are cancer avea o vârstă destul de înaintată (77 ani) și dacă în cazuri care nu au legătură cu noi am ști ce este de făcut, când vine vorba de noi parcă se întunecă totul. Cumnata mea m-a îndemnat să țin 40 de zile Acatistul Sfantului Nectarie. L-am rugat pe Sfântul Nectarie că dacă nu poate face o minune ca mama să ducă o viață normală fără chinuri, să o ia și să nu sufere. Am terminat cele 40 de zile miercuri,iar mama duminică după amiază a fost moartă. A murit în liniște, fără chinuri, fără dureri iar mie mi-a dat atâta putere, cum nu aș fi crezut vreodată că este posibil! Încă o dată mi s-a demonstrat că atâta timp cât avem credință, avem totul!
  Marina
  09.03.2023
  Buna seara, As dori sa va las marturie, ajutorul pe care eu l-am primit de mai multe ori de la Sfantul Nectarie. Acum mai mult de 20 de ani, tatal meu a fost vindecat desi medicii nu ii mai dadeau sanse. Sfantul Nectarie m-a ajutat sa gasesc un serviciu bun.
  In septembrie, anul trecut, am avut un incident la bucatarie, in urma caruia m-am ars foarte tare, cea mai afectata mi a fost palma stanga, de durere si suparare, am intrat in dormitor si cand am vazut icoanele, plangand ma intrebam de ce am patit asta, si cu palma ranita m-am uitat la icoana Sfantul Nectarie, si spre rusinea mea cu nervi am zis Sfantul Nectarie de ce, uite ce am patit ce ma fac, repara tu asta. Palma s-a vindecat perfect, ca si cand niciodata nu a fost arsa. In schimb in alte cateva locuri erau rani superficiale si totusi am ramas cu mici cicatrici. Numai o minune a Sfantului m-a ajutat sa mi fie vindecata perfect mana.
  Acum cateva zile, din senin m-a lovit o raceala, durere puternica in gat, nasul care imi curgea fara incetare, am ramas fara miros, eram asa suparata ca nu mai am miros, am inceput sa rog Sfantului Nectarie, Sfantul Ioan Rusu, Cuvisul Gherasim de la Tismana, parintele Ilie Lacatusu, am zis ca daca nu am covid am sa merg la slujba fiind duminica. Am facut testul a fost negativ, desi nu eram prea bine am mers la slujba, dupa ce am plecat a inceput sa imi revina mirosul si sa am energie. Desi eu citisem acatistul Sfantului Nectarie de aproape 40 zile, cu rusine spun ca doar l-am citit superficial si abia cand am avut probleme mi-am adus aminte ca nu asa trebuie sa te rogi.
  Multumesc Sfintilor mei dragi ca nu ma lasa chiar daca eu sunt asa superficiala.
  De asemenea, si Sfantul Ioan Rusu m-a ajutat de multe ori, acum cativa ani, aveam o problema la serviciu care nu isi gasea rezolvare, am citit acatistul Sfantului Ioan Rusu si la scurt timp s-a rezolvat. Cand fratele meu avea o problema, Sfantul Ioan Rusu i-a trimis companie pe drum pentru a scapa de starea nu prea buna in care se afla. Multumesc
  Anonim
  10.03.2023
  Doresc sa marturisesc un mare ajutor al Sfantului Ierarh Nectarie in viata mea. Pe langa multe alte momente in care acesta mi-a venit grabnic in ajutor, o minune s-a intamplat si in aceasta seara. De zile intregi lucrez la niste documente importante pentru job. La unul dintre documente lucrez de 2 zile neincetat fara pauza, iar in seara asta (aproape ora 12) cand documentul era aproape gata, ceva s-a intamplat si am pierdut toata informatia din el, tin sa precizez ca salvasem treptat ceea ce am lucrat in el dar si asa, cu toate astea documentul era in locatia buna dar gol fara urma de informatie in el.
  Nici macar in sectiunea de recovery nu se gasea numele documentului. Am simtit ca mi se prabuseste cerul in cap, nu gaseam nici o solutie sa restaurez informatia. Prima reactie a fost, recunosc spre rusinea mea sa injur fiind intr-o stare de disperare, parca nu intelegeam cum a putut sa mi se intample una ca asta dupa atata munca. Pe birou am o iconita cu Sfantul Nectarie din Eghina, in acele momente am luat inconita in mana si m-am rugat lui, rugandu-l sa ma ajute sa gasesc o solutie. Dupa cateva momente de cautari disperate pe internet de a gasi solutii sa restaurez informatia (dar fara reusita, informatia era efectiv stearsa), cumva insa minunea s-a intamplat iar documentul meu a aparut surprinzator in sectiunea de recovery, incredibil.
  Vreau sa ii multumesc sfantului Nectarie ca nu m-a lasat nici de aceasta data la greu. Cumva parca a fost un semn sa nu uit de dansul, mai ales ca intr-o asa situatie aglomerata in care ma aflu parca am si uitat sa ma mai rog. Multumesc Sfinte, multumesc Doamne, multumesc Sfanta Fecioara pentru toata grija si ajutorul oferit!
  Nicoleta
  11.03.2023
  Doresc sa marturisesc un mare ajutor al Sfantului Ierarh Nectarie in viata mea. Pe langa multe alte momente in care acesta mi-a venit grabnic in ajutor, o minune s-a intamplat si in aceasta seara. De zile intregi lucrez la niste documente importante pentru job. La unul dintre documente lucrez de 2 zile neincetat fara pauza, iar in seara asta (aproape ora 12) cand documentul era aproape gata, ceva s-a intamplat si am pierdut toata informatia din el, tin sa precizez ca salvasem treptat ceea ce am lucrat in el dar si asa, cu toate astea documentul era in locatia buna dar gol fara urma de informatie in el.
  Nici macar in sectiunea de recovery nu se gasea numele documentului. Am simtit ca mi se prabuseste cerul in cap, nu gaseam nici o solutie sa restaurez informatia. Prima reactie a fost, recunosc spre rusinea mea sa injur fiind intr-o stare de disperare, parca nu intelegeam cum a putut sa mi se intample una ca asta dupa atata munca. Pe birou am o iconita cu Sfantul Nectarie din Eghina, in acele momente am luat inconita in mana si m-am rugat lui, rugandu-l sa ma ajute sa gasesc o solutie. Dupa cateva momente de cautari disperate pe internet de a gasi solutii sa restaurez informatia (dar fara reusita, informatia era efectiv stearsa), cumva insa minunea s-a intamplat iar documentul meu a aparut surprinzator in sectiunea de recovery, incredibil.
  Vreau sa ii multumesc sfantului Nectarie ca nu m-a lasat nici de aceasta data la greu. Cumva parca a fost un semn sa nu uit de dansul, mai ales ca intr-o asa situatie aglomerata in care ma aflu parca am si uitat sa ma mai rog. Multumesc Sfinte, multumesc Doamne, multumesc Sfanta Fecioara pentru toata grija si ajutorul oferit!
  Iuliana
  14.03.2023
  Mă confrunt de ceva timp cu o gastrita cronica care se manifestă prin diferite stări. In urma cu o zi m-am simțit destul de râu. M-am rugat Maicii Domnului și Sfântului Nectarie iar ajutorul nu a intârziat. Dimineata deja mă simțeam mult mai bine.Minunat este ajutorul sfinților care mijlocesc pentru mine păcătoasă, deși am mai fost ajutată ,am promis că voi da mărturie dar am tot amânat acest moment. Le sunt recunoscătoare pentru ajutor și Sfântului Ioan Rusul, Sfântului Efrem Cel Nou, Sfântul Mina,Sfântul Nicolae,Sfantul Efrem Șirul, Sfântul Ioan Botezătorul, Sfintei Parascheva ,Sfântă Iuliana, părintele Arsenie Boca. Slăvit da fie Domnul în veci vecilor Amin.
  Dana
  15.03.2023
  Le mulțumesc Sfântului Nectarie, Sfântului Ioan Rusul, Sfântului Spiridon, Sfântului Efrem cel nou, Maicii Domnului, Bunului Dumnezeu și celorlalți sfinți pentru ajutorul dat intr-o problema de sănătate a fiicei ,în reușita la examen a unui coleg și pentru tot ajutorul primit zi de zi de care nici nu știm de unde vine și pe care nici nu îl meritam uneori. Să ne rugam lor si să îi cinstim mereu!
  Ruxandra
  15.03.2023
  Buna ziua. As vrea sa mărturisesc un ajutor nesperat de la Maica Domnului și Sfântul Nectarie. Am avut nevoie de ajutor într-o vânzare care nu știam cum să o mai rezolv ,dar iată că rugandu- mă nu cu acatist ci cu propriile cuvinte ajutorul a apărut foarte repede. Mulțumesc Maicii Domnului și Sfântului Nectarie că nu m-au lăsat și mi-au ascultat rugăciunea.
  Ruxandra
  15.03.2023
  Buna ziua. As vrea sa mărturisesc un ajutor nesperat de la Maica Domnului și Sfântul Nectarie. Am avut nevoie de ajutor într-o vânzare care nu știam cum să o mai rezolv ,dar iată că rugandu- mă nu cu acatist ci cu propriile cuvinte ajutorul a apărut foarte repede. Mulțumesc Maicii Domnului și Sfântului Nectarie că nu m-au lăsat și mi-au ascultat rugăciunea.
  Nicoleta
  16.03.2023
  Nu am numar la cate minuni a savarsit Sfantul Nectarie pentru mine si familia mea, acum revin cu o alta minune, Sfantului Nectarie, Sfantul Gheorghe, Sfantul Modest mi-au venit in ajutor, mi-a salvat de la moarte de pe o zi pe alta pisicuta, am asteptat rezultatele unor analize, si ale mele si ale sotului, au iesit bine si desi suna dureros pentru mine in acest moment, a facut o pe mama mea sa-si faca analizele dupa 15 ani si sa descopere o boala care o putea lua de langa noi, acum ii rog din suflet sa o videce s-au sa o ajute sa tina boala sub control Multumesc Doamne, multumesc Sfinte Nectarie, multumesc Sfinte Gheorghe, multumesc Sfinte Modest! Amin!
  Alexandra
  16.03.2023
  Mulțumesc din suflet Sfântului Efrem pentru ajutorul primit în timpul unui zbor cu turbulențe. Am o frică exagerată de avion, iar atunci când sunt și turbulențe, lucrurile se înrăutățesc. M-am rugat din tot sufletul și am promis că mărturisesc ajutorul. Mulțumesc pentru faptul că am ajuns în siguranță și că mi-am păstrat liniștea. Amin.
  Ionela
  16.03.2023
  Vreau să fac cunoscut de fiecare dată minunile pe care Sfantul meu drag Nectarie le face cu mine şi familia mea. Băiatul meu cel mic de 8 ani avea cheile de la casă în ghiozdan şi după şcoala venea singur acasa.Inainte de Craciun cu 2 săptămânii nu mai avea cheile.Locuim īntr-o casă cu înca 4 Familii.Citind in fiecare zii acatistul Sfantului in drum spre serviciu nu mi-am pierdut nădejdea si eram singura ca le vom găsi.
  Intr-o sambata seara ,baiatul cel mare vorbea la telefon cu o vecina dacă el si-a pierdut cheile?. In ghiozdanul baiatului vecinei în sertarul unde se pune Sticla de apa erau cheile.... scria numele si adresa pe breloc si asa facuse legatura,noi locuim la Nr.5 şi ei la numarul 2 pe aceeași stradă in Germania. Doar sfantul a facut minunea.
  O alta minune tot cu Sfantul Nectarie ,m-a ajutat sa imi schimb serviciul mai aproape de casa. Faceam naveta o ora jumatate dus si tot atâta inapoi.Pe autobuz aveam timp sa citesc acatistul .
  Din Iunie voi avea de mers doar 5 statii de Autobahn.Multumesc inca o dată Sfantului pentru ajutor.
  El aude rugăciunea de fiecare data,doar noi trebuie sa avem răbdare şi să nu ne pierdem credința.
  Multumesc încă o dată Sfinte Nectarie,mare făcător de minuni.
Comments are closed.